Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem czy mi się uda, bo pierwszy raz wstawiam zdjęcia na forum. Na pierwszym moje szczęście, na drugim zrobiłam sobie porównanie brzuszków- 10 vs 16 tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/33b84fc6ddcf.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/171bdca0ffb7.pngJusi 28, VianEthel2, Ann.., marchev, Agusia_pia, Mama_Zuzia, Pom-pon, klopsik, ZielonaWyspa, Cyntia, Bunia86, Mader, aannkka, manda21, Dori777, pola0909, Mamadwojki lubią tę wiadomość
-
Stayaway ekstra tatuaż
Ja chciałam drugi sobie zrobić, no ale w ciąży nie można.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
stayaway wrote:Nie wiem czy mi się uda, bo pierwszy raz wstawiam zdjęcia na forum. Na pierwszym moje szczęście, na drugim zrobiłam sobie porównanie brzuszków- 10 vs 16 tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/33b84fc6ddcf.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/171bdca0ffb7.png
Piękny maluszek i wysportowany brzuszek 😍 -
Cyntia to może to zależy od szpitala sama już nie wiem. Mój syn w sierpniu skończy 2 latka. Chodzę do gin która jest ordynatorem w szpitalu gdzie będę rodzić. Powiedziała że minimalny odstęp od cc musi być 2 lata i 6 miesięcy
04.08.2017 Marcel 💙
09.2019 córeczka ❤ -
VianEthel2 wrote:Stayaway ekstra tatuaż
Ja chciałam drugi sobie zrobić, no ale w ciąży nie można.
Dziękujęmi on się marzył 2 lata, ale zawsze pieniążków było szkoda, aż w końcu małż mi zrobił taka niespodziankę, że mnie zapisał, a później zawiózł do studia bez mojej wiedzy, mi wkręcił że jedziemy na masaż do spa, haha.
A jaki masz pierwszy tatu?pochwal się
Drugi sobie zrobisz, jak się bobo urodzi :*
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c350545f5a3f.jpg
Taki mały, bo się bałam, ale miejsce niezbyt szczęśliwe. Dosyć bolesne, ale podobno żebra najgorszemąż ma taki tylko z nutkami i na prawej nodze. Razem poszliśmy
W sumie niedawno minął rok.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Okolice Warszawy -
VianEthel2 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c350545f5a3f.jpg
Taki mały, bo się bałam, ale miejsce niezbyt szczęśliwe. Dosyć bolesne, ale podobno żebra najgorszemąż ma taki tylko z nutkami i na prawej nodze. Razem poszliśmy
W sumie niedawno minął rok.
VianEthel2 lubi tę wiadomość
-
Myślałam nad symbolem znaku zodiaku, ale nie mogłam znaleźć ładnego wzoru. Ta sowa co mam jako rysunek to też wzór na tatuaż. chciałam go zrobić, ale musi być spory, żeby było ładnie widać.
Okolice Warszawy -
VianEthel2 wrote:Ja mam ten sam dylemat. Wizyta 18.04 i lekarz mówił, że mi da skierowanie na połówkowe, tylko pytanie czy mnie przyjmą w 2-3 tygodnie. Poza tym zastanawiam się czy tam iść, czy jednak nie prywatnie, bo czytałam opinie i nie są zbyt pochlebne.
A i powiedzcie mi z tym skierowaniem to trzeba do konkretnej placówki czy gdziekolwiek?
Ja dostałam skierowanie na NFZ do konkretnej placówki. Oni robią I prywatnie I na NFZ. I to skierowanie jest ważne na 3 prenatalne, po pierwszym od razu umówili mi termin na polowlowe
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Dzięki Bunia, zobaczymy co wypisze. Zawsze można iść i tu i tu.
Okolice Warszawy -
Dziewczynki mi się wydaje że lepiej już się zapisać na połówkowe tym bardziej że w niektórych placówkach zwłaszcza do dobrych lekarzy są dłuższe terminy A poza tym weźcie pod uwagę fakt że lada moment święta i majówka i sporo dni wypada.
Ja tak wczoraj sobie to policzyłam i już się zestresowalam. Na szczęście pan dr jeszcze mnie wciągnął w grafik.
08.2018 - 6tc poronienie chybione
08.2019 - ur. Joanna (córka)
-
Hej dziewczynki. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty bo pamiętam że dużo nas na dzisiaj było. I wy trzymajcie za mnie. W nocy na 100 % poczułam ruchy. Aż nie mogłam spać potem przez to i męża obudziłam. Jak o 2 wstałam siusiu to zasnęłam dopiero przed 4 a teraz jak muszę wstać to jestem zombie.
Mama_Zuzia, pola0909 lubią tę wiadomość
-
Stayaway, a w jakiej aplikacji dodajesz napisy na zdjęciu? Zazdroszczę mięśni brzucha, muszę popracować po ciąży nad brzuchem.
A propos brzucha, byłam u fizjoterapeuty ostatnio i rozmawiałyśmy o rozejściu kresy. Sprawdzała, jak tam moje mięśnie i podobno jest ok, ale mimo wszystko mam uważać, nie wypychać brzucha i nie wstawać "przez brzuch". No i 2 tyg po porodzie do kontroli i już wtedy zacząć pracować najpierw nad brzuchem, a po około 5 nad blizną (czy to CC, czy sn). Podobno dobrze jest wykorzystać hormony w połogutylko absolutnie nic na własną rękę i bez kontroli!
Ja idę w pt do Luxmedu po skierowania na badania i liczę na to, że jakieś USG wpadnie. Bo w sobotę idę szaleć na targi i chciałabym potwierdzić płećmąż mnie wyśmiał, jak usłyszał mój plan, ale potem stwierdził, że woli tak niż żebym go stresowała, że coś się dzieje.
Mama_Zuzia lubi tę wiadomość
Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
Gomerka wrote:Stayaway, a w jakiej aplikacji dodajesz napisy na zdjęciu? Zazdroszczę mięśni brzucha, muszę popracować po ciąży nad brzuchem.
A propos brzucha, byłam u fizjoterapeuty ostatnio i rozmawiałyśmy o rozejściu kresy. Sprawdzała, jak tam moje mięśnie i podobno jest ok, ale mimo wszystko mam uważać, nie wypychać brzucha i nie wstawać "przez brzuch". No i 2 tyg po porodzie do kontroli i już wtedy zacząć pracować najpierw nad brzuchem, a po około 5 nad blizną (czy to CC, czy sn). Podobno dobrze jest wykorzystać hormony w połogutylko absolutnie nic na własną rękę i bez kontroli!
Ja idę w pt do Luxmedu po skierowania na badania i liczę na to, że jakieś USG wpadnie. Bo w sobotę idę szaleć na targi i chciałabym potwierdzić płećmąż mnie wyśmiał, jak usłyszał mój plan, ale potem stwierdził, że woli tak niż żebym go stresowała, że coś się dzieje.
Tak tak tak, fizjoterapeuta koniecznie i to szybko po porodzie, nic na własna rękę!
Gomerka targi sa tylko w sobotę czy tez w niedziele? W sobote mam do pozna uczelnie i nie bardzo mam kiedyale to może nawet lepiej haha
-
Dzięki dziewczyny za porady odnośnie kataru. Już jest trochę lepiej 😊 dostałam zwolnienie do końca tygodnia a w przyszłym tyg na 50%. Tu lekarze mają straszne podejście jeśli chodzi o ciążę. Po tym drugim zwolnieniu mam wrócić na 100% do pracy bo to jeszcze wczesna ciąża 🙈 to nie ważne że się kiepsko czuję ☹
Zapisując mnie na połówkowe (bo to mój lekarz robi) zapisała mnie szpitala w mieście oddalonym o 170 km co w praktyce w Norwegii wychodzi 3h jazdy 🙈 Masakra -
Mader wrote:Dzięki dziewczyny za porady odnośnie kataru. Już jest trochę lepiej 😊 dostałam zwolnienie do końca tygodnia a w przyszłym tyg na 50%. Tu lekarze mają straszne podejście jeśli chodzi o ciążę. Po tym drugim zwolnieniu mam wrócić na 100% do pracy bo to jeszcze wczesna ciąża 🙈 to nie ważne że się kiepsko czuję ☹
Zapisując mnie na połówkowe (bo to mój lekarz robi) zapisała mnie szpitala w mieście oddalonym o 170 km co w praktyce w Norwegii wychodzi 3h jazdy 🙈 Masakra
Dramat 😤 wczesna ciąża- no ja nie wiem czy taka wczesna skoro to 1/3. Zdrowka kochana -
Mama_Zuzia na 12:20. Zazdroszczę wizyt. Ja oprócz prenatalnych wizytuję dokładnie co 4 tygodnie... Mam nadzieję, że teraz przy ruchach już lepiej będzie z moją psychiką bo przynajmniej wiem że dzidzioł żyje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 07:24