Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane ja już po, wszystko prawidłowo , nie stwierdzono żadnych nieprawidłowości ale mam powtórkę za 4 tyg bo dzidzia jeszcze malutka waży 241g:) potwierdzona córcia
Jak dotrę do domu to dodam zdjęcie
Mama_Zuzia, VianEthel2, alex0806, AmyLee44, marchev, Bunia86, k878, Mama_Staszka, Pom-pon, Janka0909, Agusia_pia, stayaway, aannkka, miczitanka, zwichrowana, monkle, Komunikacja24, Mader lubią tę wiadomość
-
Zgrabne ta nasza grupa! Mi mąż mówi, że mi "bandzior" rośnie, a nie, że ładny brzuszek
Ciągle jest ogromna różnica w wielkości bębenka między rankiem a wieczorem, mimo że na wadze dopiero +0,8kg.
Miałam dzisiaj sadzić kwiaty, ale przez ten ogromny wiatr chyba nie ma sensu, bo wszystko wywieje, jak gacie mojego starego wczoraj... sąsiad z dołu mi majtami machał, czy nie zgubiliśmy
Pom-pon kiedy masz następna wizytę? Może masz ochotę wyskoczyć na kawę? Nie mam się z kim nagadać o ciążyMama_Zuzia lubi tę wiadomość
-
Stayaway- w tamtej ciąży byłam wyjściowo większa niż teraz jakoś o 5kg, ale mam wrazenie ze w tej bardziej mi brzuch wyszedł- w sensie szybciej bo potem brzuch miałam ogromny do porodu
Pola- cudownie, gratulacje ❤️ -
klopsik wrote:Zgrabne ta nasza grupa! Mi mąż mówi, że mi "bandzior" rośnie, a nie, że ładny brzuszek
Ciągle jest ogromna różnica w wielkości bębenka między rankiem a wieczorem, mimo że na wadze dopiero +0,8kg.
Miałam dzisiaj sadzić kwiaty, ale przez ten ogromny wiatr chyba nie ma sensu, bo wszystko wywieje, jak gacie mojego starego wczoraj... sąsiad z dołu mi majtami machał, czy nie zgubiliśmy
Pom-pon kiedy masz następna wizytę? Może masz ochotę wyskoczyć na kawę? Nie mam się z kim nagadać o ciąży
Ja ostatnio swojemu kupiłam bokserki w zestawie- jedne na czarnym tle miały bekon, drugie na różowym awokado, a trzecie na niebieskim tle jajka na twardo 😂😂😂 chyba na starość mu odbija bo zawsze nosił czarne i nic innego hahaha wiec jakby nam tak zwiało to by się naoglądali 😂😂😂 -
klopsik wrote:Zgrabne ta nasza grupa! Mi mąż mówi, że mi "bandzior" rośnie, a nie, że ładny brzuszek
Pom-pon kiedy masz następna wizytę? Może masz ochotę wyskoczyć na kawę? Nie mam się z kim nagadać o ciąży
hejo
wizyta w piątek... czekam jak na zbawienie.
Powiem Ci, że bardzo chętnieMOże w przyszly wtorek? Niby siedzę w domu, ale codziennie coś, a na weekend wyjeżdzamy.
Ja tez nie mam za bardzo z kim pogadac, bo niewiele osob jeszcze wie o ciąży, najlepsza kumpela wciąż się stara bez skutku, więc nie chcę jej nawijac o moich obawach.
I mam to samo z brzuchem! Najbardziej go lubię wieczorem, jest najbardziej okrągłyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 11:49
klopsik lubi tę wiadomość
-
Lenka82 wrote:Pom-pon - u mnie 1 a na 1 prenatalnych spędziłam w gabinecie prawie godzinę. Panie za mną już prawie chciały mnie zlinczować, bo opóźnienie zrobiło się straszne. Niestety nie udało się zrobić go przez powłoki brzuszne. Mam nadzieję, że teraz będzie lepiej.
Rozumiem. To trzymam kciuki, żeby było już tylko lepiej. -
Mnie się udało umówić na połówkowe na 7 maja. Będę niedługo zaczynać robić listę z wizytami na maj, więc jak któraś już coś ma umówione to prosze o info w WIADOMOŚCI PRYWATNEJ.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Jejku powiem Wam, że ja szaleję... Byłam wczoraj u Rodziców, Mama mi cały czas powtarza, żebym nic nie kupowała, a potem się mnie pyta, co mi kupić... I że teściowie też już do niej dzwonili, żeby się poumawiać, co kto kupuje... To oni mają mieć frajdę a ja nie? Najgorzej, polubiłam Noski Eskimoski na Ig i tam prawie codziennie dodają relacje z pakowanych zamówień. To wszystko jest takie piękne... I ja wiem, że pościel mi się nie przyda póki co. Że ile można mieć kocyków... I te zabawki od Little Dutch albo króliczki Effiki... Same wiecie...
A teraz pytanie do ekspertek:-D Whisbear czy Szumiś? Rozważam tylko opcję z Cry Sensor czy czujnikiem. I to już mam postanowione, że biorę, wiem, że u niektórych się nie sprawdza.Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
marchev wrote:Ja tez z medicover umawiam sie ze skierowania na wizyte. To robi inny lekarz niz moj prowadzacy. Mimo, ze jeszcze miesiac to juz nie bylo miejsca do kobiety ktora mi robila usg w 13t.
Marchev, nie wiem, jak jest w Medicover, ale w Luxmedzie to trzeba polować niemal z dnia na dzień, często się zwalniają te terminy.Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
Ja na medicover chodzę do gina od lipca 2017 w sumie i mam z nim tak super, że nawet w mailu mu napiszę a on mi każe przyjść i dopisać się w rejestracji do listy
Także u gina na wizyty nie czekam, a do endokrynolog zapisuję się online z wyprzedzeniem. I akurat super lekarzy mam, wykorzystuję ten pakiet na 1500%
Gomerka u mnie na początku też tak było. Mama mówiła, żebym nie kupowała. Ale po prenatalnych i teraz sama zaczęła, jakieś ubranka już mi kupiła. A tak to wózek kupują moi rodzice, łóżeczko teściowie. Także sponsorów mamW czerwcu mam urodziny to poproszę o kokon dla dziecka, a nie prezent dla siebie
I tak stopniowo, stopniowo.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Zaszalam i kupiłam karton markowych ubrań za 47 zł już z wysyłka dla małego cały czas wierzę że to syn hehe najwyżej sprzedam dalej
Jusi 28 lubi tę wiadomość
Victoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙
-
O masakra dziewczyny jak zasnelam... Czuję się dzisiaj jakby mnie ktoś kijem w łeb walnal... Właśnie zrobiłam kawkę, mam nadzieję że coś mnie pobudzi bo jestem normalnie nieżywa
A wy dziewczyny kiedy zapisujecie się na szkoły rodzenia itd? Jakoś chyba koło 20to trzeba już się tym zainteresować nie? -
Lubieświeczki w Opolu od 28 tc najwcześniej można się zapisać, ale z reguły jest to 32-34 tc. Bo tam też trzeba trafić na rozpoczęcie, każdy cykl trwa 5 tygodni i rozpoczyna się kolejny. Teraz w Opolu startują 9 kwietnia, czyli pewnie w czerwcu będę się zapisywać
A od 20-21 tc możesz się zapisać do położnej środowiskowej i na edukację u niejLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lubieswieczki wrote:O masakra dziewczyny jak zasnelam... Czuję się dzisiaj jakby mnie ktoś kijem w łeb walnal... Właśnie zrobiłam kawkę, mam nadzieję że coś mnie pobudzi bo jestem normalnie nieżywa
A wy dziewczyny kiedy zapisujecie się na szkoły rodzenia itd? Jakoś chyba koło 20to trzeba już się tym zainteresować nie?
Ja chcę się zapisać na czerwiec, bo w tej szkole do której chcę iść jest przerwa lipiec-sierpien. To sezon urlopowy, warto sobie sprawdzić, czy nie mają przerw.Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')