Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Stayway polubiłam oczywiście za to, ze z dzieckiem wszystko ok, z powodu auta już nie. Co do wagi to może faktycznie być za wcześnie, ale do 30.04 jeszcze może trochę nadgoni i jednak się badanie uda. Trzymam kciuki!
Jesteśmy na tym samym etapie i ja mem połówkowe 15 maja i z kolei boję się, żeby nie było za późno, ale wcześniej też lekarza nie ma, więc nie mam wyjścia.Zakochałam się w kimś, kogo jeszcze nie spotkałam ... Mikołaj:)
-
Moj powiedzial ze ten termin polowkowego jest umowny, tutaj chodzi bardziej o ew terminacje. Wazniejszy byl ten przedzial na genetycznych. Zazwyczaj jak nie da sie zbadac narzadow to lekarz odsyła i wraca sie ponownie. Takze pozniejszy termin moim zdaniem w niczym nie przeszkadza
Ja tez mam w karcie, nawet dwoch rubryke z internista, dentysta i okulista i moj gin kazal mi pozbierac pieczatki. Tyle, ze okulista po 30t -
Miczitanka, polecam artykuł poniżej, za późno nie będzie na pewno ❤
https://mamaginekolog.pl/usg-polowkowe-ciazy/
Co ma byc to bedzie, na pewno odezwę się we wtorek czy udało się ją dokladnie zbadać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2019, 15:49
-
Hey pozdrawiam was w kolejnym tygodniu 19+0 dziś u nas się zaczyna
Już bliżej niż dalej
od poniedziałku laseczki wracają do przedszkola a mama znów będzie miała relax
Do mojego połówkowego i wizyty jeszcze 16 dni ehh idzie zwariowaćA tak wyglądamy dziś w ten upalny dzień :* miłego dnia wam życzę
VianEthel2, marchev, Kaska, AmyLee44, miczitanka, pola0909, Mańka lubią tę wiadomość
Victoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙
-
Mi szyjka wyszla 5.73, długa droga będzie przed kimś
Dostałam opierdziel za wyniki hemoglobiny i lek tardyferon na podciągnięcie.
Pytałam o niskie ciśnienie i lekarka mówiła, że to bardzo dobrze dla ciąży, nawet jak mama się gorzej czuje. Wspomniała też, że warto zrobić raz na jakiś czas parametry wątrobowe jeśli bierze się acard i clexane, czego też nie wiedziałam.
Ciągle mam nisko bardzo łożysko, więc komplet zakazów i to, że nie czuje "pewnych" ruchów o niczym nie świadczy, bo mała harcowała:) chociaż jak kot mi przeszedł po brzuchu, to miałam wrażenie, że mu odpukała:D -
Dziewczyny ale miałam schiza... osa mi do domu wleciała. Raz, że ja się panicznie boję, a sama jestem, bo mąż w pracy i nie miał jej kto załatwić to jeszcze kot do tego i tylko by brakowało, żeby za nią zaczął biegać. Serducho mi do tej pory wali, pozamykałam wszystkie okna!
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy