Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
animka899 wrote:Ja teraz nie wiem ile ma moja szyjka,ostatnio tylko mi lekarka mówiła że jest długa;) w pierwszej ciąży w 20tyg miała 28 mm i miałam zakładany pessar. Mam nadzieję że tym razem mnie to ominie
-
Kaska wrote:Agucha a co robi się z taką przepuchlina w ciąży?
-
Kumen gratulacje dziewczynki. Nina ladnie!
Dziwna sprawa z tym glutem, bo wszedzie pisza, ze na tym etapie wzmozony sluz wystepuje po to, zeby przed infekcjami chronic!
Agucha a ja zapytam od czego sie robi taka przepuklina? Wiadomo co ja spowodowalo w Twoim przypadku?08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualnyLaurka wrote:Kumen gratulacje dziewczynki. Nina ladnie!
Dziwna sprawa z tym glutem, bo wszedzie pisza, ze na tym etapie wzmozony sluz wystepuje po to, zeby przed infekcjami chronic!
Agucha a ja zapytam od czego sie robi taka przepuklina? Wiadomo co ja spowodowalo w Twoim przypadku? -
Dzień dobry 😉 w ukończonym 19 tygodniu. To już połóweczka czy jeszcze tydzień? Wybieram się dziś na drugi koniec Warszawy na warsztaty. Będzie coś o opiece nad dzieckiem ale też robią usg i usg 4d. Zobaczymy 😊 udanego dnia!
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Kaska- założony miałam w 20 tyg te. Pessar normalnie na wizycie w gabinecie. Ja na początku miałam bezwzględny nakaz leżenia z wstawaniem tylko siku. Potem po 30 tyg pani doktor kazała mi że jak wstaje siku to podejść do okna albo zanieść kubek do kuchni żeby mięśnie wzmocnić na poród. Zdjęty miałam ok36 tyg i leżałam dwa dni w szpitalu bo zakrwawilam strasznie mocno. Ale potem donosilam idealnie do terminu bo po wyjęciu krążka wszystko się zamknęło i cofnęlo;) haha ale mam koleżankę która miała krążek i po prostu oszcedzala się bardzo i też donosiła więc to zależy od lekarza. Jedyne czego trzeba pilnować to żeby nie doprowadzić do zaparć. Bo nie wolno przeć jak się to ma i żeby to wypadło czy się zaklinowalo.jak jeszcze będziesz mieć pytania to pytaj śmiało:D
-
VianEthel- gratuluje, do połowy jeszcze tydzień
czekamy na relacje i zdjęcie!
Agucha- to lez i pachnij kochana, oszczędzaj się ile możesz :*
Ja dzisiaj i jutro mam uczelnie, a teraz jestem na treningu z synem -
Animka nawet nie wiem czy on planuje to czy szew. Byłam w szoku, nie znałam tych metod i nie dopytalam. Ja ogólnie leżę, chodzę do ubikacji, kąpie się i jedzenie czasami muszę zjeść przy stole. Tak to ciągle leżę.
Też bym wolała mieć taką długą szyjkę 5mm ale co zrobić. -
Właśnie Vian, daj znać jak było na warsztatach.
Ja ostatnio mam więcej pracy, ale podczytuję Was codziennie.
W poniedziałek jedziemy natomiast na tygodniowy urlop, także pewnie wrócę do Was dopiero w maju nie będę wiedziała co się dzieje na forum.
Trzymam jednak kciuki za wszystkie wizyty, buziaki!
synuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
Też jestem ciekawa jak będzie, ale ogólnie to jestem tak zakręcona, że wsiadłam do autobusu i nie skasowałam biletu 😁 a mnie kanary lubią.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Ja się dopisuje do postu koleżanka nademna. Umnie to nie pierwsza ciąża ale ta jest totalnie inna od pozostałych. Je obecnie jestem w 18 tygodniu i od paru dni czuje jak by ktos czasami palec mi od środka wbijam z boku brzucha gdzieś na wysokości pępka a może troszeczkę niżej. I zastanawiam się czy to moje baby czy jelita🙏😂[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]