Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dargol, badanie glukozy jest bardzo obciążające dla organizmu, to chyba nie byłoby rozsądne powtarzać je po tak szybkim czasie. NA pocieszenie powiem Ci, że ja miałam drugi wynik 181 i gin powiedziała, żebym ograniczyła w diecie cukry proste i tyle, żadnych diabetologów i glukometrow nie kazała
Ale mialam na czczo 75 i po 2h 100, więc moze dlatego... ?
-
nick nieaktualny
-
Laurka- gratuluje, prawdziwy babiniec będziecie mieć w domu! Zawsze to dobry pretekst żeby mieć 4 dzieci, może akurat ten ostatni to będzie rodzynek?
Swoją droga odnośnie tego co napisałaś o plemnikach- słyszałam i czytałam już nie raz teorie na podstawie jakichś badań, ze tylko plemniki określonej płci się rozwijają u niektórych osób i są możliwe z tego ciąże. Nie mówię ze tak jest u Ciebie absolutnie, ani ze to coś złego bo absolutnie nie, po prostu sobie przypomniałam. Moja koleżanka jest teraz w ciąży z trzecim synem
Najważniejsze ze mała zdrowo rośnie. Macie już jakiś plan na imię? Jak Twoje pozostałe córki się nazywają? ❤️
Dargol- do krzywej cukrowej nie powinno zmieniać się nawyków żywieniowych ani sposobu jedzenia który mamy na codzień, bo wyniki wtedy są niemiarodajne. Druga kwestia ze takiego badania nie robi się w tak krótkim odstępie czasu, wiec ja bym sobie odpuściła. Myśle ze dieta ładnie tutaj wszystko ureguluje:)
Cytrynowka, a jak Twoja wizyta? Przegapiłam? Może już pisałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2019, 21:10
kark zakamuflowany na maksa lubi tę wiadomość
-
Kaska wrote:Piękne brzuszki
Koty też piękne. Cytrynowka Twój jest rasowy?
Tak, to kot brytyjski
Vian, stresujesz się jutrem? Lubisz sierściuchy, to może poprawi Ci humor mój nowy nabytek, bluza z kotełkiem, świetnie maskuje brzucho
no i kot przy nodze standartowo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31f1bf9e3ff0.jpg
a teraz konkrety. Jestem po wizycie, córcia waży 709g, rośnie idealnie zgodnie z terminemdalej siedzi pupką w dół, swoim kręgosłupem przy moim pępku, a buźką w stronę wnętrzności mamy
taka wstydnisia
ale troszkę udało się ją podejrzeć
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/72cfbbd7fadc.jpg
91, Karmazynova, Karmazynova, Ann.., Mama_Zuzia, kark zakamuflowany na maksa, Mańka, VianEthel2, elvira, monkle, alex0806, pola0909, Lenka82, k878, marchev, Aster4n lubią tę wiadomość
-
91 wrote:Ja miałam na czczo 83 a po 2h 177! Tylko że ja piłam, bo nic mi pielęgniarka nie mówiła że nie można. Mam wizytę u diabetologa 30.05 i wtedy zobaczymy co dalej.Miłosz 30.07.2019 cc
48cm 2700 gram szczęścia 💙
-
Cytrynowka- mała ślicznotka ❤️❤️❤️ No i super kot i bluza
reczywiscie skutecznie maskująca brzuszek haha
To moja tez koło 700g wazy 🥰 ale to by się w sumie zgadzało jak tydzień temu miała 583g -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cytrynówka obawiam sie nieco o dzisiejszą noc, mam nadzieje, że cos pospie takze stresu troche jest. Ale jestem dobrej myśli.
cytrynówka lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Laurka jakos to musisz przetrawic. Mi sie marzy trzecie, a maz chodz przed slubem na trojke sie deklarowal teraz kategorycznie trzeciego nie chce. Ciezko mi z tym, ale przetrwilam to, chwile czulam bezradnosc, a teraz znajduje plusy tej sytuacji.Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Ja już jestem po badaniach. Na przyjęcie czekałam krótko, może 30 minut. Ale pusto było. Otwiera się szyjka od strony dzidziusia, jest długa (32mm), ale i tak się skrócila. Jest bardzo miękka. Mam leżeć cały czas (poza toaletą), no i będą obserwować, co dalej
-
Cytrynowka- to musicie jakieś wdzianko piłkarskie młodej załatwić hahah
Axie- lez i wypoczywaj, dobrze ze jesteś pod opieka, kciuki kochana dla Was :*
VianEthel/ kciuki żeby jutro poszło szybko i sprawnie i żeby Cię szybko wzięli co byś nie była głodna i zestresowana