Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mańka pomysł fajny tylko moja córka jest fanką Percy Jacksona i bardzo chciała żeby siostra miała na imię Annabeth 😁
U nas dużo do powiedzenia w kwestii imienia miala oczywiście moja mama ale od razu powiedziałam że ona już 4 razy wybierała imię i żeby dała sobie spokój.Mańka lubi tę wiadomość
-
My ustalilismy, ze jesli kiedys bedziemy miec coreczke to na drugie dostanie Weronika. Po starszej siostrze.
Laurka, Ula_Lbn, cytrynówka, Karola9316, AnnaB., magda.g85, monkle, pola0909, Karmazynova, palma, Mańka, stayaway, RudaAnna, axie92 lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Mama_Zuzia mam ciocie, ktora jest -UWAGA- rok ode mnie starsza
Ma na imie Edyta. Jest jedyna, ktora w zyciu spotkalam. Lubie rzadkie imiona.
Nam sie nikt nie wtraca w wybor imienia, aczkolwiek pojawialy sie sugestie, ale tylko po to, zeby pomoc cos wybrac. Ogolnie to raczej czekaja, zeby uslyszec co tym razem wymyslimyJa wybralam juz jakis czas temu i w mojej glowie nasza malutka juz tak sie nazywa, tylko na glos tego nie wypowiadam, bo maz jeszcze oficjalnie nie potwierdzil...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2019, 21:08
manda21, VianEthel2, AnnaB., pola0909 lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
U mnie maz wybral, ale odpowiada mi to imie, bo mowie tak do brzuszka zdrobniale.
Wszystko co mi sie podobalo zostalo odrzucone przez meza, chcielismy jakies proste imie, ale nie tak popularne jak np Julia no i nie wyszlo. Bedzie malo popularne.Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Vian, moja przyjaciółka straciła dziecko w 20tc. Poprosiła mamę o spakowanie ubranek, ona nie była w stanie. Teraz czeka już na zdrowego synka, a tamten karton zostanie jako pamiątka po córce
może poproś kogoś, żeby to zrobił za Ciebie.
-
U nas będzie Iga ☺️ na początku tatuś nie był do końca zadowolony, ale jakoś udało mi się go przekonać 😉
cytrynówka, Ula_Lbn, monkle, pola0909, stayaway, RudaAnna, marchev lubią tę wiadomość
-
Vian to będzie piękny gest i upamiętnienie Waszego maleństwa.
Ja dziś ledwo żyje. Upał masakra
Co do imion to miałam mnóstwo pomysłów na dziewczynkę: Paulina, Marcelina, Maria,Joanna. No ale będzie chłopak - stanęło na Mateuszu 🙂cytrynówka, AnnaB., Ula_Lbn, pola0909, marchev lubią tę wiadomość
-
Mama_Staszka wrote:Hehe, Karola, gdyby nie to, że sama jestem Ania to córka też miałaby tak na imię
U nas Hanna albo Alicja
Dokładnie u nas tak samo pewnie by byłono ale póki co wybraliśmy że będzie Kornelia 😉
Magda my właśnie mieliśmy więcej wybranych imion dla chłopca ale Mateusz ładne 😉 jak mój mąż 😁magda.g85, Ula_Lbn, monkle, palma, Mańka lubią tę wiadomość
[*] Kornelka - 01.09.2019 r. (36tc) ❤️
Zosia 🥰 - 20.06.2020 r. (36tc) -
Bogu dziękuję, że kupiliśmy mieszkanie z klimatyzacją... inaczej bym wykitowała. We Wrocławiu calutki dzień 40 stopni. Moje auto w garażu podziemnym w galerii złapało 33 stopnie. Chyba do Egiptu trzeba się wybrać, odpocząć od tych temperatur...
U nas faktycznie starszak wybrał imię dla siostry i będzie MatyldaMańka, pola0909, stayaway, marchev, Annie80 lubią tę wiadomość
-
VianEthel2 wrote:My ustalilismy, ze jesli kiedys bedziemy miec coreczke to na drugie dostanie Weronika. Po starszej siostrze.
jest jeszcze za wczesnie.ale mnie po stratach "ostrzegal" doswiadczony psycholog w szpitalu by uwazac i swej traumy, zyczen zwiazanych ze straconymi ciazami, dziecmi, marzeniami i planami nie przenosic na nast dzieci
macie rok czasu to duzo i malo na przepracowanie traumy
czasem wszystko wraca w slabszym momencie
to sa b trudne tematy
my 3x przechodzilismy przez to pieklo ale w 1trym
bardzo Wam wspolczuje -
U nas Mikołaj, mieliśmy ogromny problem z wyborem imienia dla chłopca. Tak się jakoś na początku nastawiłam na dziewczynkę ze miałam wybrane 3 imiona, a jak się okazało ze jednak chłopak to w głowie totalna pustka. I tak w sumie przez przypadek stanęło na Mikołaju, ale to jedyne imię posiadające 7 liter i do tego fajnie się zdrabnia.
Mańka, Laurka, Aster4n, marchev lubią tę wiadomość
Mati 16.07.2009
-
cytrynówka wrote:Bogu dziękuję, że kupiliśmy mieszkanie z klimatyzacją... inaczej bym wykitowała. We Wrocławiu calutki dzień 40 stopni. Moje auto w garażu podziemnym w galerii złapało 33 stopnie. Chyba do Egiptu trzeba się wybrać, odpocząć od tych temperatur...
U nas faktycznie starszak wybrał imię dla siostry i będzie Matylda
cytrynówka, no we Wrocławiu straszny ukrop, nawet teraz duszno i gorąco jest. Zazdroszczę klimatyzacji, my mieszkamy na 10 piętrze w blokowisku i jest tragedia. Rano słońce prosto w dach, a wieczorem nic lepiej bo bloki strasznie oddają ciepło. Ledwo żyję
Co do imienia, u nas będzie Lena. Moi rodzice nic nie narzekali, ale za to teściowie....Mańka, stayaway, marchev lubią tę wiadomość
Lena: 18.04 -> 205g / 08.05 -> 362g / 19.06 -> 966g / 15.07. -> 1595g / 24.07. -> 1803g / 12.08. -> 2260g / 22.08. -> 2700g / 04.09. -> 2850g / 19.09. -> 3442g
-
Mama_Staszka wrote:Hehe, Karola, gdyby nie to, że sama jestem Ania to córka też miałaby tak na imię
U nas Hanna albo Alicja
Moim rodzicom to nie przeszkadzało 😂 Tata wymarzył sobie, że córka będzie mieć na imię Ania, a że w międzyczasie przytrafiła mu się żona Anka... Więc otom ja Wam 🤷♀️😂agjot1979, VianEthel2, Mama_Staszka, AnnaB., Annie80 lubią tę wiadomość