Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda.g85 wiesz co mnie może nie kłuję ale mam skurcze łydek przy przeciąganiu się np no i podkladam sobie pod brzuch poduszkę taka cienką ale też się kręcę z jednego boku na drugi niewygodnie mi już.. Jak za długo poleze na jednym boku to znowu noga mnie rwie...
Ostatnio mam fazę na owocezaczęło się od arbuza potem 3 dni jadłam truskawki a teraz drugi dzień zajadam się brzoskwiniami😊😋
-
Hej dziewczyny, trzymajcie kciuki, bo czuję po kościach, że znowu czeka mnie szpital... Dam znać po południu co powie lekarz.
Dori zazdroszczę takiego grafiku:) tylko uważaj na siebie i dużo odpoczywaj!
Mama_Zuzia trzymam kciuki za spotkanie z córką i czekamy na fotkę!
Vian dużo siły Wam życzę, kibicuje Ci niezmiernie silna babko!
Miłego i chłodnego dnia!AnnaB. lubi tę wiadomość
Zakochałam się w kimś, kogo jeszcze nie spotkałam ... Mikołaj:)
-
Ja najlepiej śpię jak mąż wstanie do pracy, czyli od 5 rano bo mam wtedy całe łóżko dla siebie
a mały przestaje mi o tej godzinkę wypinać pupę i inne niezidentyfikowane części ciała.
Od 1/2 do tej piątej godziny nie śpię prawie wcale, bo wtedy ma takie fazy na kręcenie się, że cały mój brzuch faluje .
Jakbym miała obcego w środku ^^
U nas będzie Kajetan - tak miało być na początku, potem zwątpiłam w to imię po fali hejtu w rodzinie, ale finalnie do niego wróciliśmycytrynówka, kark zakamuflowany na maksa, AnnaB., pola0909, Mańka lubią tę wiadomość
synuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
Dori- fajnie ze macie tak poplanowany lipiec, intensywnie ale przyjemnie, pamiętaj żeby przy tym wszystkim dużo odpoczywać!
a hasło sobie do konta najlepiej gdzieś zapisz żeby nam już tak nie znikać
Marchev- w końcu przyjdzie czas na odpoczynek!!bardzo dobrze
Magda.g- u mnie ze snem dobrze, co prawda przez te upały chodzę spac później niż zwykle bo koło 23, ale raczej ciurkiem do tej 6:30-7 przesypiam bo wtedy budzi mnie pęcherz albo budzik starego
Vian- dużo siły na załatwianie tych wszystkich formalności, to bardzo ciężkieustaliliście już datę pogrzebu?
Miczitanka- co się dzieje? Nawet się nie wygłupiaj! Zdjęcie nie wiem czy dzisiaj będzie padnę bo to nie mój lekarz i nie wiem czy będzie się mu chciało tak czas poświęcać, ale na pewno dam znać co i jak
Zwichrowana- Kajtuśładnie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2019, 09:44
-
Dori777 wrote:Ale zauważyłam że jak mąż mi te łydki wymasuje to mam na parę dni spokój
Ja pamietam ze miałam okropne skurcze łydek w pierwszej ciąży. Teraz odpukać nie mam ale znowu mam czasami takie uczucie mega ciężkich nóg, co doprowadza mnie dosłownie do szału!! -
zwichrowana, ja mam podobnie, najlepiej śpię jak stary pójdzie do pracy. Nie dość, że całe łóżko dla mnie, to jeszcze nikt dodatkowo nie grzeje
Co do spania jeszcze, to też mi niewygodnie już, przekładam się z boku na bok z poduszką przez pół nocy.
miczitanka, trzymam kciuki!
U mnie faza na owsiankę z bananem, truskawkami i jagodamimmmm... pychaaa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2019, 09:55
Lena: 18.04 -> 205g / 08.05 -> 362g / 19.06 -> 966g / 15.07. -> 1595g / 24.07. -> 1803g / 12.08. -> 2260g / 22.08. -> 2700g / 04.09. -> 2850g / 19.09. -> 3442g
-
nick nieaktualnyU mnie Zuzia miała być od zawsze, jeszcze zanim męża poznałam, szkoda ze jak juz udało się nam zajść w ciążę to imię stało się tak popularne
Wyprawkę mamy prawie całą gotową, brakuje jeszcze wózka. Torbę pakuje na dniach bo szykuje się wyjazd do teściowej i w razie co chciałabym być przygotowana. Mała ostatnio zmieniła pozycje jak zawsze była ułożona główkowo tak teraz w poprzek, oby wróciła do dawnej bo bardzo nie chce cc.
-
nick nieaktualny
-
dobrze, że wspomniałyście o tych skurczach, bo rzeczywiście też je teraz mam właśnie w nocy
póki co jakoś odruchowo jak mnie łapie to wyciągam nogę i napinam stopę tak, że palce przyciągam do siebie i szybko przechodzi
miczitanka a co się stało? dawaj znać koniecznie co i jak -
nick nieaktualnyZwichrowana mój synek to Kajetan ☺ Rodzinie też się nie podobało, ale młody kocha swoje imię i jest dumny, że jest jak Kajetan Kajetanowicz i chce być rajdowcem 😅
Jejku, w drodze nad morze na ostatnich 20km zorientowalismy sie, że mamy 2 na 5 szpilek na tylnym kole 😒 Zamawianie, naprawa, a wczoraj auto już odpalić nie chciało. Nie wiemy jakim cudem, bo chyba rok temu był akumulator i alternator wymieniany 😐 Teraz ja siedzę z dziećmi, a M pojechał po akumulator z kolegą, bo nasze auto uziemione. Już jestem bardziej wymęczona przez te wakacje 👿zwichrowana lubi tę wiadomość
-
Ja już od 2 tyg mam ciężkie noce, zasypiam o 22 z młodą o północy się budzę i ja do łóżeczka przekładam i całe wyro dla siebie mam, między nogami mam całą kołdrę 220 na 240 zmielona razem z 2 poduszkami więc musicie sobie wyobrazić jak to wygląda, kręcę się z boku na bok skurcze też mam co 2 dni średnio, jest kiepsko, jak tak będzie do końca ciąży to ja dziękuję...
-
Witam się i ja
Po imionach widać, że przeważają tu u nas dziewczynki w brzuszkach
Ja ze snem nie mam problemu, ogólnie zawsze byłam śpiochem. Późno chodzę spać i też późno wstaje. Jedynie rano też mam skurcze łydek
Dori piękne wyniki glukozyDori777 lubi tę wiadomość
-
stayaway, ja robię (a właściwie musze się zmusić do zrobienia) sos pieczarkowy z młodymi ziemniaczkami i mizerią. Na mięso właśnie też nie mam ochoty, ale mąż będzie marudził, że znowu bezmięsnie. Zjadłabym takich placków ziemniaczanych
Lena: 18.04 -> 205g / 08.05 -> 362g / 19.06 -> 966g / 15.07. -> 1595g / 24.07. -> 1803g / 12.08. -> 2260g / 22.08. -> 2700g / 04.09. -> 2850g / 19.09. -> 3442g