Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja używałam również kciuków- jeśli sa w 100% bawełniane i dobre jakościowo to są oddychające i nie ma ryzyka uduszenia, aczkolwiek wiadomo ze tak czy tak nie nakładamy ich pod sama szyje
-
Wrocilysmy z córką od siostry po całym dniu:) mała wychlapana w basenie ja odpoczelam mega bo siostra wszystko za mnie robiła;) także świetny dzień: D Idę jutro wyniki odebrać i podejrzewam że po tej ospę to moja morfologia leży i kwiczy.....
Mama_Staszka, Karmazynova, zwichrowana, AnnaB. lubią tę wiadomość
-
A u nas od początku kocyk. I tak się do dziecka często wstaje w nocy, instynkt jest taki, że nawet jak się rusza to i tak się budziłam, paliłam lampkę czy wszystko ok i najwyżej dalej spałam. Jak miała z 4 miesiące i rzeczywiście była w stanie sobie już coś naciągnąć na głowę to przyszło lato i często spała bez niczego, a potem znowu kocyk.
A mnie wczoraj mąż zdenerwował i odzywam się do niego tylko tyle ile muszę. Potem jak wrócił w nocy to myślałam, że przyjdzie porozmawiać, a ten zjadł i przed tv. Coś go gryzie, ale zamiast się wygadać to swoje humory ma. Któraś z was kiedyś napisała, że karma wraca i u nas też tak jest, zawsze jak jestem na niego zła to wiem, że coś się wydarzy na dniach i dziś mu już coś się nie układa... Przyjdzie koza do woza się żalićzwichrowana lubi tę wiadomość
Córka 02.2017 ❤️
Córka 11.09.2019 ❤️ -
Łania- hahaha
przyjdzie na pewno;)
Ja mała przykrywalam kocykiem na początku a potem spiworek ale ona się buntowala bo nie lubiła mieć ograniczonych nóg. Ja też jakoś instynktownie do teraz się budzę w nocy i sprawdzam czy wszystko ok. A teraz już śpi pod kołderką zwykła i sama sobie to ogarnia;)zwichrowana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jejku, zapomniałam do Was napisać a Wy czekacie! Chyba z tej radości zapomniałam: jestem w domu! Tym razem szpital mnie ominął, ale tak czy owak pojechałam na wizytę już ze spakowaną torbą.
Okazało się, że szyjka super trzyma, ma tyle samo co 2tyg temu, ale ze względu na te bóle brzucha mam nakaz leżenia przez miesiąc. Luteina 2 tabletki na wieczór, magne b6 forte zastąpione na asmag forte, Durules na anemie i za 2tyg kontrola.
Mam leżeć i pachniećliczyłam na ostatni wypad w lipcu z narzeczonym, ale się nie uda, trudno: maluszek jest najważniejszy! Liczę na to, że może w sierpniu uda nam się wybrać na sesję ciążowa, bo znalazłam super fotografa, który ma rewelacyjne ceny więc aż żal nie skorzystać. Synek waży ok.1300g więc w 2tyg przytył jakieś 450g.
Gratuluję Wam wizyt! Super, że wszystko z naszymi maluszkami jest dobrze;) i oby tak było do września!
Ps. kurcze zgłodniałam jak poczytałam o Waszych obiadach dzisiejszych, idę coś zjeść:pWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2019, 19:15
pola0909, magda.g85, manda21, Dori777, marchev, k878, Karmazynova, stayaway, andziaxs, zwichrowana, AnnaB., Leksi, cytrynówka, Mańka lubią tę wiadomość
Zakochałam się w kimś, kogo jeszcze nie spotkałam ... Mikołaj:)
-
Hej. Gratuluję wszystkich wizyt aż miło się czyta jak te maluszki rosną
.
Ja jestem po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia i akurat omawialismy wyprawkę dla dziecka i wydawało mi się że mam już dużo a okazał o się że dużo to ja jeszcze nie mam... trochę się tym podlamalam ale no coz muszę wszytsko spisać i powoli co kupować.. ech..
Jutro lecę na pobranie krwi bo we wtorek mam wizytę w końcu po 4 tygodniach... już się na to nie zgodzę i max. Mogę wytrzymać 3 tygodnie szczególnie że lekarz wspominał coś o odstąpieniu luteiny i duphaston... -
U nas na poczatku sie rozek super sprawdzal, ale to nie kazde dziecko bedzie lubilo. Ja koniecznie musze kupic lapke z takim delikatnym swiatlem, najmniej mocna zarowka byla dla mnie za mocna i przykrywalam pieluszka az syn lapmke calkiem pozbawil zycia, a dla mnie to taki must have jak sie wstaje w nocy. Chociaz moj maz ostatnio wpadl na genialny pomysl ze sie ze starszakiem wyniosa do drugiego pokoju.Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Wstawiam zdjęcie kiecek tak jak obiecałam brudny róż na ślub biała na poprawiny. Buty i torebka tu i tu ta sama.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/90c759d2501b.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8c550ee0ff8.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99bb4ac78a26.jpgpola0909, Annie80, Aster4n, stayaway, AnnaB., cytrynówka lubią tę wiadomość
-
Mama Staszka dużo brakuje mi takich rzeczy z apteki typu maść na brodawki,matki poporodowe podkłady,coś do przemywania pępka dla młodego,witamina d dla małego,sól fizjologiczna,właśnie różka,śpiworka,butelke do karmienia w razie w, termometr itp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2019, 20:25
Mama_Staszka lubi tę wiadomość