Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Uff już po wizycie,oczywiście było opóźnienie, ale to norma 😀. Mały super rośnie, waży już 1656, wyprzedza termin o tydzień, ale pozostaje ten z prenatalnych. Szyjka ma 3.49 zamknięta i lekarz stwierdził, że śmiało mogę iść na dyskotekę 😆 Wstawilabym zdjęcie, ale nie wiem jak 🙈. Ogólnie lekarz stwierdził, że zdrowa ciąża, także oddycham z ulgą 😊
Laurka, Ula_Lbn, manda21, Karmazynova, 91, elvira, monkle, pola0909, cytrynówka, AnnaB., stayaway, RudaAnna, k878 lubią tę wiadomość
-
Tak nowotwór oka ale podobno już ma wszystkie możliwe przerzuty. Bardzo przykra sprawa, taka młoda kobieta
. Mi wpisał 34 tc dodając o ile wcześniej nie urodzę bo w pierwszej ciąży w 34 już byłam po cesarskim cięciu. Powiedziałam, że tym razem nie ma takiej opcji i dam się pociąć najwcześniej w 37tc 😁
-
Super by było 😁 a o Pani Wolek słyszałam dużo pozytywnych opinii. Liczyłam nawet, że sie do niej zapisze w Aktywnej Mamie ale już w szkole nie pracuje. Trafiłam do Małgosi Foks ale ona też ma dobre opinie. Nie pracuje w żadnym szpitalu ale przez to że będę mieć cc to i tak najbardziej zależy mi na dobrych wizytach patronazowych i poradach laktacyjnych.
andziaxs lubi tę wiadomość
-
Andziaxs super że takie dobre wieści o szyjce. A ile miała ostatnio?
Oj ja się bardzo boję czy moja nadal trzyma, bo bóle i skurcze mają się dobrze. Oczywiście póki co jeszcze nie tak jak ostatnio ale jednak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2019, 19:05
andziaxs lubi tę wiadomość
08.2018 - 6tc poronienie chybione
08.2019 - ur. Joanna (córka)
-
Dziewczyny super wieści ! Andziaxs- duży już ten Twój maluszek ❤️
Lenka- lez i pachnij, bierz dodatkowe dawki nospy i magnezu!
U mnie odpukać dzisiaj spokojnie i czuje się znacznie lepiej niż w ostatnich dniachandziaxs, Lenka82, monkle, cytrynówka, AnnaB., elvira lubią tę wiadomość