Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam dylemat, bo chodzę do mojej ginekolog, która przyjmuje prywatnie, ja u niej nic nie płacę z pewnych względów, ale badania wiadomo, że już prywatnie muszę. Ale trochę się zdenerwowałam, że każe mi czekać i ma takie podejście, że jak nie wyjdzie to dopiero po roku pomyślimy i zapisałam się w grudniu do ginekologa na NFZ, wizyta na 8 stycznia, żeby ktoś inny wyraził zdanie. No, ale teraz zaskoczyło i nie wiem co robić. Czy chodzić tu i tu, czy tylko do mojej latarki. Jak się dowie, że chodzę do kogoś równolegle to się obrazi. Haha, dylematy.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Borówka86 wrote:Zatroskana ja czuje taki ból podbrzusza praktycznie cały czas , nie jest to mocny ból czuje takie ciągnięcie czasem jajnok mnie zakuje też sie troche martwię. Wizyta jutro zobacze co powie gin.
Byłaś już u gina? Co Ci powiedział? -
Hej dziewczyny, mogę do Was dołączyć?
Om miałam 19 listopada a ovu 5 grudnia. Wyznacza mi termin na 28 sierpnia, ale coś czuję, że może się okazać później. Nadrobilam Wasz wątek, a tego sierpniowego nie dam rady.
Tak jak wiele z Was także jestem po stracie w kwietniu i dlatego pełna obaw. Mam także 2 letnia córkę.
Bety nie robiłam i na razie nie robię.
Wizytę mam dopiero na 15 stycznia, więc jeszcze trochę.
Wszystkim życzę nudnych ciąż, bez przykrych niespodzianek
pola0909, speakyourmind93, Nagietek, Ann.., Lami, Juusti69 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, dołączam i ja! Poprzedni wpis mi nie wskoczył, nie wiem dlaczego.
Ostatnia @ 2 grudnia, 31.12 wyszedł pierwszy pozytywny test, dziś powtórzony i znów blada kreska. Trochę mnie to martwi i zastanawiam się nad zrobieniem bety chociaż na początku nie chciałam. Planowany termin porodu na 8 września, 14 stycznia idę do lekarza.
Na obecną chwilę pobolewają mnie piersi i ciągnie mnie brzuch- jak zakwasy ale bez treninguWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2019, 10:59
speakyourmind93, Nagietek, Arashe, Ann.., Juusti69 lubią tę wiadomość
29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
Hej dziewczyny mam takie pytanie, dzisiaj miałam dziwną sytuację, ponieważ siedzę i pracuję spokojnie i nagle czuję napływ sporej wilgoci, moja pierwsza myśl"o nie błagam nie" już myślałam że dostałam @ ale gdy pobiegłam do toalety to okazało się, że były to tylko przeźroczyste upławy. Proszę powiedzcie czy to normalne , czy może któraś z was miała podobnie. Jestem w 6 tc a wizyta u gina dopiero 8.01. Nie chcę panikować ale bardzo się denerwuję, ponieważ wcześniej poniosłam już stratę a teraz po roku starań mam nadzieję na mój cud
-
pola0909 wrote:Hej dziewczyny mam takie pytanie, dzisiaj miałam dziwną sytuację, ponieważ siedzę i pracuję spokojnie i nagle czuję napływ sporej wilgoci, moja pierwsza myśl"o nie błagam nie" już myślałam że dostałam @ ale gdy pobiegłam do toalety to okazało się, że były to tylko przeźroczyste upławy. Proszę powiedzcie czy to normalne , czy może któraś z was miała podobnie. Jestem w 6 tc a wizyta u gina dopiero 8.01. Nie chcę panikować ale bardzo się denerwuję, ponieważ wcześniej poniosłam już stratę a teraz po roku starań mam nadzieję na mój cud
Ja tak miewam, ale wyczytałam, że w dużej mierze śluz ciążowy jest taki lub podobny jak w dni płodne. Wiec chyba wszystko jest Okey
pola0909 lubi tę wiadomość
synuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
Śluz to chyba najmniejsze zmartwienie, chyba że jakiś taki jak ser, to wtedy może być infekcja, ale inne objawy typu świąd też by były.
Zadzwoniłam do mojej lekarki, zapytałam kiedy mam przyjść, to powiedziała mi, że jak ma mnie to uspokoić to dzisiaj, zobaczymy czy jest bąbelek. A na serduszko dopiero jak zacznie się 8 tydzień. Więc jadę po południupola0909, Nagietek, Borówka86, zwichrowana, Arashe lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Cześć dziewczyny ja już po wizycie tak jak myślałam dzis było widać tylko pęcherzyk i wychodzi z niego że jest to 5t1d ciąży czyli owulja była troche później niż myślałam dostalam również euthyrox25 bo mam 3 Tsh i powiedziała że za wysokie. Kolejna wizyta 16 stycznia wtedy założy karte ciąży dala mi również skierowanie do poradni prenatalnej
pola0909, Nagietek, speakyourmind93, Arashe, k878 lubią tę wiadomość
-
pola0909 wrote:Hej dziewczyny mam takie pytanie, dzisiaj miałam dziwną sytuację, ponieważ siedzę i pracuję spokojnie i nagle czuję napływ sporej wilgoci, moja pierwsza myśl"o nie błagam nie" już myślałam że dostałam @ ale gdy pobiegłam do toalety to okazało się, że były to tylko przeźroczyste upławy. Proszę powiedzcie czy to normalne , czy może któraś z was miała podobnie. Jestem w 6 tc a wizyta u gina dopiero 8.01. Nie chcę panikować ale bardzo się denerwuję, ponieważ wcześniej poniosłam już stratę a teraz po roku starań mam nadzieję na mój cud
pola0909, Aguuu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, mogę dołączyć ? Wcoraz miałam pierwsza wizytę u ginekologa, potwierdził ciążę tydzień 4/5, zrobiłam betę wynik 21000, mówił ze jest ok, ale.. podejrzewa macice dwujamowa, czy spotkalyscie się z tym tematem ? Lekarz mnie uspokaja jednak martwię się.. podpowiedzcie coś proszę. ..
speakyourmind93, Arashe lubią tę wiadomość
-
Hej bylam u pediatry z synem dostal antybiotyk a ja leki na kaszel. Mialam jechac na druga bete ale nie jade jutro. Jak ma byc dobrze to bedzie. Zreszta ledwo zyje a u nas slisko zima i odpuscilam. Za 3 tyg wizyta
-
Agusia_pia wrote:Hej bylam u pediatry z synem dostal antybiotyk a ja leki na kaszel. Mialam jechac na druga bete ale nie jade jutro. Jak ma byc dobrze to bedzie. Zreszta ledwo zyje a u nas slisko zima i odpuscilam. Za 3 tyg wizyta
Podziwiam za spokój Zdrówka dla Ciebie i Synka życzę.
pola0909 lubi tę wiadomość
synuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
Zwichrowana, poczekaj aż dostaniesz bana na forum jak mu za dużo będziesz opowiadać, co się dzieje na wątku
U mnie tez lekkie bóle jak okresowe. Wizyta jutro ale bez usg. Nastawiam się na 7tc na usg. Jutro tylko skierowania na badania i recepty.
Z córeczką poszliśmy razem na pierwsze usg zreszta, nawszystkie usg chodziliśmy razem. Fajne przeżycie tylko trzeba facetowi opowiedzieć ze to tras waginalne żeby się nie przeraził. Teraztez będziemy pewnie chodzić razem, ale mąż będzie w samochodzie z małą
Mdłości miałam w czasie podróży samochodem w nowy rok. Poza tym na razie cisza. Nie chce mi się nic. Najchętniej bym się położyła, a tu trzeba biegać po domu, bo mała chodzi tylko za rękę a koniecznie chce chodzić.
Aguuu lubi tę wiadomość
Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Ale ten czas leci już wrześniówki 2019 - powodzenia Dziewczyny, bezproblemowych ciąż - szybko Wam zleci zobaczycie
Miałam być wrześniówką 2018 termin miałam na 26.09.2018 a Zosia przyszła na świat 04.08.2018 w 32tc.speakyourmind93 lubi tę wiadomość
kasia1518