Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Janka strasznie mi przykro. Nie potrafię sobie wyobrazić tak wielkiej straty. Maja mama również jest moją przyjaciółką.
My z kolei teraz czekamy na operację teściowej . Ma mieć wycinanego raka z jelita. Mam nadzieję, że wszystko dobrze pójdzie , wytną go w cholerę i zapomnimy o sprawie . Na szczęście nie ma żadnych przerzutów. -
Magda, tylko np w tym szpitalu, gdzie ja chcę rodzić na IP ginekologiczną nie podają nr telefonu. A prawda jest też taka, że do większości szpitali w ogóle ciężko się dodzwonić, a po 14 to musiałaby być pomyłka, jakby ktoś odebrałZ 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
Janka aż mi się łezka w oku zakręciła... bardzo mi przykro z powodu odejscia taty w tak tragicznych okolicznościach, a teraz mamy, w dodatku mamy przyjaciółki... Nie wyobrażam sobie siebie w takiej sytuacji, przez to, że jestem bardzo słaba psychiczna jeśli chodzi o śmierć bliskich osób, tym bardziej, ze mama jest dla mnie bardzo bliska i na myśl o jej odejściu ryczę jak bóbr! Dodatkowo jesteś w ciąży a tu tyle smutku... Tulę Cię wirtualnie mocno i życzę Ci, abyś miała teraz dużo siły dla swojego maleństwa! Super, że do nas wróciłaś!Zakochałam się w kimś, kogo jeszcze nie spotkałam ... Mikołaj:)
-
A co do wagi, to słuchajcie tego: wstałam rano któregoś dnia, zwazyłam się, a po 4 godzinach coś mnie tknęło i zważyłam się ponownie i "przytyłam" w tym czasie prawie 1,5kg! Jak to możliwe? waga działa na 100%...Zakochałam się w kimś, kogo jeszcze nie spotkałam ... Mikołaj:)
-
Janka ja również Cię dobrze pamiętam, z tego względu, że Miczitanka, Ty i ja mamy tą samą datę porodu - 22.09
Bardzo mi przykro z powodu mamy. Nie wyobrażam sobie przez co musiałaś przejść. Pamiętaj jednak, że Twoje maleństwo potrzebuje silnej mamy. -
Dzien dobry wszystkim obecnym!
Mama_Zuzia wow! 29 dni do terminu, to juz tuz-tuz za rogiem!
Ane_ta mieszkamy w Nowym Jorku, okolice stolicy.
Pom-pon zycze Ci duzo zdrowia i sily i wsparcia w mezu, bo to nie lada wyzwanie, ale nie Wy pierwsi i nie ostatni, wiec na pewno sie da! Mama_Zuzia my tylko powiedzielismy rodzicom moim i jego i kopary im opadly, ale co z tego, skoro serduszko przestalo bic tak wczesnie?
Lubieswieczki powolutku stopniowo sie urzadzicie i bedzie super! Cierpliwosci. Dobrego snu zazdroszcze. Moge o nim tylko pomarzyc.
Lania Twoja coreczka jest z grudnia 2017 tak? Jak sie budzi z placzem to idziesz do niej? Ile to trwa? Bo moja to lubi sobie zaplakac przez sen, co mnie budzi, ale u niej to albo trwa kilka sekund albo nie wiecej niz minute. I spi dalej. Tylko co z tego skoro ma takie akcje po kilka razy na noc i mnie to wykancza, bo sie wybudzam. Sen przerywany to tortutra dla organizmu.
Klopsik to naprawde zalezy co Ci mowia o wymiarach dziecka. Moje corki mialy odpowiednio 49 i 47 cm przy narodzinach i rozmiar 56 nosily i nosily. Takze teraz glownie te najmniejsze ubranka kupilam na start.
Zwichrowana i dobrze temu burakowi. Tez bym miala satysfakcje. Jak kiedys pracowalam przy laboratorium przychodzil co jakis czas taki albanski dziad i zawsze sie miotal, ze co tak dlugo? ze ile mozna? on do pracy musi zdazyc! Serio? A my to w pracy nie jestesmy? A ci wszyscy ludzie w poczekalni to tutaj siedza dla przyjemnosci? Niektorzy ludzie nigdy nie dorastaja i mysla, ze caly swiat kreci sie wokol nich.
Agjot o rety przepraszam, ze Cie przeoczylam. Powinnam o tym wiedziec chocby z innego watku! Ale ja chyba po prostu nie moglam sie jakos doliczyc tych Twoich dzieci i nigdy nie bylam pewna na ktore oczekujeszNo to piatka!
ArasheTo Ty termin chyba masz na sam koniec sierpnia, tak? I myslisz, ze przenosisz?
Elvira kiedy masz nastepna wizyte?
Janka mnie nie bylo od samego poczatku, ale i tak sie ciesze, ze sie odezwalas. Bardzo, bardzo mi przykro z powodu Twojej stratyI tego, ze babcia nie doczekala wnuczki. Sciskam Cie mocno.
ZielonaWyspa to ja sie do Ciebie usmiecham, bo ja szukam mentaknego komfortu z okazji trzeciej ciazyA ile lat maja Twoje starszaki?
Gratuluje Ci tez sily i odwagi, walki o siebie i wyjscia na prosta!
Wspolczuje Wam tych odsylajacych szpitaliJak o tym czytam to mi sie slabo robi. Ja pamietam, ze mimo ze w Polsce nie bylam w ciazy ani nie rodzilam, to wiele wiadomosci i wyobrazen przywiozlam ze soba z kraju ojczystego i przy pierwszej ciazy sporo porownywalam i dzielilam rozne informacje przez dwa, bo mi sie najzwyczajniej w swiecie nie chciala wierzyc, ze w innym kraju moze byc tak drastycznie inaczej. No ale faktycznie jest. Na pierwszy porod przyjechalismy do szpitala o 3 w nocy. Przyjeto nas w otwartymi ramionami i ulokowano w prytwanej sali z telewizorem. Na drugi porod bylam w szpitalu okolo cos miedzy 17:00 i 18:00. Pierwszy w zimie, drugi w lato - bez roznicy. Miejsce zawsze jest. Dobrze by bylo, zeby kiedys i w Polsce tak bylo.
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
https://oczekujac.pl/2019/07/5-rzeczy-o-stosowaniu-kremu-na-odparzenia-o-ktorych-byc-moze-nie-wiesz.html
Macie linka, edukujcie sie poki jest czas
Janka moja mama ostatnio sie zle czula i jak sobie pomyslalam ze mogloby jej nie byc.... to sa bardzo trudne rzeczy. Tyle, ze zycie niestety lub stety toczy sie dalej i od nas zalezy czy bedziemy rozgryzac pewne tematy czy pojdziemy dalej. Zostan z Nami tu zawsze mozna sie doradzic czy wymienic doswiadczeniami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2019, 16:23
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Gomerka ja też własnie chcę rodzić w Koperniku, i zastanawiam się jak to jest w przypadku kiedy nie ma miejsca. Czy odsyłają gdziekolwiek, czy można samemu się udać w inne miejsce? Moja 2 opcja to Żeromski
Laurka u nas jesli czasem jest na sali w szpitalu TV to trzeba wrzucuć monetę, żeby pooglądac
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia86 wrote:Gomerka ja też własnie chcę rodzić w Koperniku, i zastanawiam się jak to jest w przypadku kiedy nie ma miejsca. Czy odsyłają gdziekolwiek, czy można samemu się udać w inne miejsce? Moja 2 opcja to Żeromski
Laurka u nas jesli czasem jest na sali w szpitalu TV to trzeba wrzucuć monetę, żeby pooglądac
Czesc BuniaHa ha! No to do torby szpitalnej trzeba tez dorzucic skarbonke z drobniakami!
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Bunia86 wrote:Gomerka ja też własnie chcę rodzić w Koperniku, i zastanawiam się jak to jest w przypadku kiedy nie ma miejsca. Czy odsyłają gdziekolwiek, czy można samemu się udać w inne miejsce? Moja 2 opcja to Żeromski
Z tego co wiem to w zależności od stopnia zaawansowania porodu, albo karetka albo własnym transportem jedziesz. Mój gin kazał mi sobie wybrać opcje B i w razie czego tam jechać. Tylko ja nie chce opcji B, żaden z tych pozostałych szpitali mi nie odpowiada
Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')