Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko dzisiaj się umordowalam.. byliśmy w Katowicach z młodym na defiladzie a brzuch mi się tak stawiał i młoda tak dawała czadu rozpychając się ze myślałam ze się położę na ziemi i nie wstanę. Teraz wróciliśmy bo jeszcze byliśmy na obiedzie w restauracji a ja weszłam do wanny z ciepła woda j wzięłam magnez, zaraz idę leżeć i już nie wstaje do końca weekendu!
-
nick nieaktualny
-
AnnaB ja póki co jestem na diecie. Czasem mam jakieś małe przekroczenie po zjedzeniu posiłku, ale lekarz mówił, że jak to jest tak niewiele to widzimy się po porodzie. Przekroczenie na czczo miałam przez miesiąc tylko jeden jedyny raz 91, po mega nie przespanej nocy.
Ula słodkości 🤩
RudaAnna nie mogę się doczekać zdjęcia małego Wojtusia
Mama Zuzia szacun za tą defilade. Ja wolałam nie pchać się między ludzi 😂 warto było jechać?
Gratulacje kolejnych tygodni!
Ja dziś zrobiłam prawie 5 km i już zaczęłam odczuwać kręgosłup, choć wcześniej mi nie dawał w kość.
Jutro mam wizytę o 8.30. Ciekawa jestem jak tam Bobo, zwłaszcza, że coraz częściej mam bóle jak na okres i zdarza się częściej klucie w szyjce.AnnaB. lubi tę wiadomość
-
Karmazynowa ja też mam często kłucia w szyjce. Wyprasowalam właśnie troszkę ciuszkow i kilka razy tak mnie zgięło, że aż miałam ochotę pisnąć. Ale taki prawdziwy skurcz to dalej nie wiem jak wygląda
Też popieram co do pierwszej strony. Fajnie też byłoby dodać dziewczyny, które mają planowaną CCale listę tam tworzyła chyba Ann, więc nie sądzę żeby przy Maluszku dalej chciało jej się w to bawić.
-
Mnie dzisiaj dopadlo jakies straszne oslabienie. Nie wiem czy to moj stan czy to na pogode, (bo w koncu o 16:00 rabnela taka ulewa, ze nic nie bylo widac), ale jakos 1,5 po powrocie z pracy juz sie do niczego nie nadawalam i myslalam, ze lada moment zemdleje lub chocby zasne na stojaco 😣 Zapowiedzialam juz mezowi, ze jest spora szansa, ze zastanie mega syf, bo mam plan isc spac jak tylko mlode beda w lozkach.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
stayaway wrote:Karmazynowa ja też mam często kłucia w szyjce. Wyprasowalam właśnie troszkę ciuszkow i kilka razy tak mnie zgięło, że aż miałam ochotę pisnąć. Ale taki prawdziwy skurcz to dalej nie wiem jak wygląda
Też popieram co do pierwszej strony. Fajnie też byłoby dodać dziewczyny, które mają planowaną CCale listę tam tworzyła chyba Ann, więc nie sądzę żeby przy Maluszku dalej chciało jej się w to bawić.
To moze jest tu ktos jeszcze, kto pisal juz na pierwszej stronie i moglby edytowac swoj post tworzac taka liste?? Zwichrowana?
Stayaway a co Tobie dzis na nerwy dzialalo? Rozeszlo sie pozniej po kosciach?
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka wrote:To moze jest tu ktos jeszcze, kto pisal juz na pierwszej stronie i moglby edytowac swoj post tworzac taka liste?? Zwichrowana?
Stayaway a co Tobie dzis na nerwy dzialalo? Rozeszlo sie pozniej po kosciach?
Ano chyba jedyna nadzieja w Zwichrowanej:)
Ja tutaj dołączyłam dopiero w marcu o ile dobrze pamiętam 🤔
Już mi lepiej, wysprzatalam łazienkę i poprasowałam kolejna serię ubranek i to chyba pomogło. Ale do męża dalej się nie odzywam 😂 aczkolwiek jak teraz zrobi podejście to już nie będę się dąsać.
A Ty Laurka jak się czujesz? Lepiej trochę?
Karmazynova ✊✊✊ w takim razie za jutrzejszą wizytę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2019, 01:45
Karmazynova lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, czy jeszcze sobry wieczor? Spac nie mogę od godziny 🙄🙄🙄
Fuck fuck fuck.
Przez cały weekend nie ruszam się z kanapy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2019, 03:46
-
Ja również się witam w nowym tygodniu ... nie śpię już od godziny i nie wiem co ze soba zrobic
Lena: 18.04 -> 205g / 08.05 -> 362g / 19.06 -> 966g / 15.07. -> 1595g / 24.07. -> 1803g / 12.08. -> 2260g / 22.08. -> 2700g / 04.09. -> 2850g / 19.09. -> 3442g
-
Hej hej poranne ptaszki, ja zasnęłam dopiero ok 1:00 w nocy, bo chyba mialam lekkie skurcze- tak mi sie wydaje, a jak o 7:00 musiałam wstać to z wielkim bólem
idę jeszcze do pracy akonczyc kontrole a jak na zlosc zero energii i chęci
może za jakąś godz i jedna kawę sytuacja się polepszy
potem jade na szkołę rodzenia, zakupy i na imieniny do babci a potem jak to śmiałam się do męża wrócę do domku i padnę na ryjek
miłego dnia kobitki !
-
Pola Ty jeszcze pracujesz??
Współczuję Wam tego niespania. Raz miałam taką nockę i wiem jakie to było straszne. O dziwo w tej ciąży nawet na siku nie wstaje. Oby tak do końca.
Karmazynowa napisz po wizycie
Ja to teraz przez 2 tygodnie, zanim się nie doczekam swojej wizyty to chyba padnę że stresu. Jakoś po ostatniej mam mega doła
Miłego dnia!
No też popieram pomysł listy. Zaraz się wszystkie zaczniecie wypakowywac i już się nie polapie która w ciąży która urodziła.
Karmazynova lubi tę wiadomość
-
Hej. Mi nie bylo dane pospac bo syn sie obudzil o 6 ehh ale juz zrobilam mSe pulpetow w sosie pomidorowym do zamrozenia. Maz bedzie mial co malemu dac jak bede w szpitalu a i po porodzie bede miala jakis zapas.
Mnie kregoslup boli jak wiecej pochodze. Ale najgorsze sa stopy i skora ktora boli
Ehh
Nie liczac weekendu jeszcze dwa tyg! -
witam się w 38 tygodniu- ciążą donoszona...jak to poważnie brzmi.
ja na szczęście też śpię dobrze, ale czuję wszystkie kości.
Pola szacun dla Ciebie za taką ilość sił i jeszcze praca....kobieto jesteś Wielka
Karmazynowa kciuki za wizytęMańka, Arashe, pola0909, Karmazynova, Annie80, Mama_Zuzia, Jusi 28, k878, Laurka, Agusia_pia, stayaway, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Poszłam spać przed 3, bo moje dziecko ZNOWU miało czkawkę. I tak mnie pykała i pykała na samym dole. 🙄
A teraz już jesteśmy po śniadaniu, miałam w planach poprać pieluchy tetrowe, ale w Krakowie zbiera się na deszcz. Więc tak leżę i zastanawiam się, co ze sobą zrobić.
I kolejne ciąże donoszone, gratuluję Magda.g85 ❤️magda.g85 lubi tę wiadomość