!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniołek84 wrote:Edka córka się przekręciła i będę rodzić siłami natury.
Że tak pozwolę się jeszcze wtrącić.. a czemu będziesz rodzić siłami natury po terminie, który był na koniec sierpnia? 🤦🤦🤦edka85 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, troche nie w temacie, ale jestescie ze mna od początku mojej budowy i chce Wam powiedziec, ze moge podziekowac dla tego mojego syna w brzuchu, ze jednak zaczekal trochę, bo jutro już wychodzi od nas ekipa wykonczeniowa. Zostanie elektryk i jakieś drobne rzeczy ikoniec
Pochwale sie troche efektem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 18:00
edka85, Domi1995, AHope, Leeila26, Krokodylica, erre, ancys85, Pogoda, Chmurka, KotkaPsotka3, Totoro, Audrey, Natalii, Ounai, Ptysio lubią tę wiadomość
-
Katwie, wygląda na przestrzenny, super!
Ja właśnie leżę pod ktg, a potem wizyta. Liczę, że lekarz zakrzyknie z przerażeniem, że mam już rozwarcie 5cm i do jutra urodzę 🤣ancys85, Krokodylica, edka85, Pogoda, Chmurka, Totoro, Audrey, Dave87 lubią tę wiadomość
-
Erre i tego Ci życzę
erre lubi tę wiadomość
-
Erre no następna, która się wcina w kolejkę! 😂😉
A tak poważnie - ja też Ci życzę tych 5cm 👍❤️
Katwie suuper ❤️ jak masz ochotę, to chwal się dalej - ja np. chętnie pooglądam 😁🙈erre lubi tę wiadomość
-
Nie wiem co ta moja córa dzisiaj kombinuje, ale mam nadzieję, że pakuje manatki do wyjścia.. 🤔 no istne szaleństwo, rozpychania i wypychania z każdej strony, mam nadzieję, że szuka drzwi 😉
ancys85, Pogoda, DarlAa, Chmurka, erre, katwie27, AHope, Audrey, Dave87, Natalii, Ptysio lubią tę wiadomość
-
Ej patrzcie! Mamy stronę nr 1000! 😁
Chmurka, ata89, erre, ancys85, Dave87, Leeila26 lubią tę wiadomość
-
katwie27 wrote:Domi, ja rozumiem co czujesz, ale ogolniw niw rozumiem lekarzy po co mecza oksy. Wody nie odeszły, no dziecko nienjest gotowe jeszcze, trzeba czekac. Ja z synem tez sie meczylam kikka dni. Tez mialam bole krzyzowe strasznw, do tego stopnia ze ledwie chodziłam. Ale czekali az sie zrobi rozwarcie samo i moim zdaniem lepiej sie tak pomeczyc nim meczyc z oksy i nic z tego nie ma.
Dlatego wlasnie pytalam po co jej oxy daja. Bo z widze ze najczesciej nic to nie daje, kobieta sie umeczy a potem sie konczy cc.
Moja lekarka twierdzi ze jak szyjka nie jest gotowa to oxy mozna wlas litry i nic jej raczej ni ruszy
-
Ja po wizycie, dzieć waży 3100g, wymiary i przepływy ok. Lekarz przeszczęśliwy, że tak bezproblemowo wszystko idzie. Główka przyparta, jakieś rozwarcie minimalne jest i taki tekst: "ja mógłbym tam pani pogmerać, ale po co, nie ma co się spieszyć ". 😭.
DarlAa, katwie27, AHope, Pogoda, Krokodylica, Leeila26, edka85, Chmurka, maja2024 lubią tę wiadomość
-
Mialam dzis wizyte no i doktorek powiedzual,ze moj organizm wysyla sygnaly,zr czas konczyc tę ciążę(chodzilo mu o to bialko i szczawiany no i o stabilizacje cukrow). Niestety szyjka troszke tylko zmiekla i przepuszcza palec ale kanał dlugi. Zyczyl powodzenia i heja. Jutro mam ktg w szpitalu i mam dac skiero na wywolanie i zobaczyc co powiedzą.
Katwie ty jestes dla mnie mistrzyni naszego wątku. Naprawde. Sama ogarnelas budowe domu!!! 💪Pogoda, erre lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Leeila26 wrote:Nie wiem co ta moja córa dzisiaj kombinuje, ale mam nadzieję, że pakuje manatki do wyjścia.. 🤔 no istne szaleństwo, rozpychania i wypychania z każdej strony, mam nadzieję, że szuka drzwi 😉
Kurcze brzuch mam nisko, a zgaga codziennie wieczorem mi dokucza. Dzisiaj na obiad jadlam kotlety mielone, zapomniałam ze po nich mam zgage giganta no i sie mecze.
U mnie dzis były jakies mini skurcze, ale z tej mąki chleba nie będzie raczej...
Dzisjaj juz sie zaczęły telefony z pytaniami czy urodziłam juz... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatwie piękny dom! Ty jestem superbohaterem, mąz wroci, a tu dom skonczony, syn urodzony, no na rękach powinien Cię nosić!!
A jeszcze dopytam, to jest tylko parter czy niskie poddasze tez? Zdradzisz, ile ma metrów?
My wlasnie powoli planujemy budowę i marzy nam się dom parterowy, bo teraz mamy szereg z pięter i poddaszem i szczerze dosc mam tych schodów, zwlaszcza przy małych dzieciach jest to mało komfortowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 21:00
-
Leila, ten bole pośladki to może być rwa kulszowa. Ja tak mam jak leżę dłużej na którymś boku. I promieniuje mi na uda i nogę. Jak się przewracam na drugi bok to już puszcza.
Katwie, super domek. Wiem jak to jest budować będąc w ciąży bo my mieszkamy w swoim domu od 3 miesięcy 😊 a kiedy wy się wprowadzacie? Pewnie jak mąż przypłynie?
Erre, nie wpychaj się, tu jest kolejka 🤪
Leila, gdyby dzikie ruchy wskazywały rychły poród to już bym małą tuliła 🙈😅
Leeila26 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny musicie zawsze rozwiać moje nadzieję na to, że być może coś się zaczyna dziać? 😂😂 Dajcie chociaż pomarzyć.. 😉😅
Też może tak być, że to rwa. Myślałam o tym, no ale już się przemecze.. te kilka dni 😉 U mnie też już telefony, wiadomości.. wkurzające to. Ale i tak najgorsze są pytania sąsiadów, bo tutaj na wsi tak dziwnie mówią: jeszcze chodzicie?! 😂 Nie wiem, czy te wiejskie kobiety zawsze na koniec ciąży się czołgają, pełzną czy co.. 🤔erre lubi tę wiadomość
-
Natalii to jest parterowka, mamy tam jeszcze strych oczywiście na wielkość całego domu, wiec miejsca na graty sporo. Mamy 150m plus garaz jednostanowiskowy.
Audrey wprowadzimy sie jak wroci maz. Mamu niec do konca września meble zrobione. Jakos pewnie za tydzien lub dwa powinna byc kanapa. Zostanie kupic stolni krzesła, stolik kawowy i lozko dla synka. My poki co bedzieny soac na starym. Jedyny plus tego ze mezowi ten kontrakt tak bardzo sie przedłużył jest taki ze zamówiliśmy wiecej mebli u stolarza i praktycznie wejdzie na gotowo, wszystko bedzie, zostqna jakies dodarki rtpu zasłony czy dywany, ale z ttm na spokojnie. Duzo pracy orzed nami na podwórku, jakies ogrodzenie. Ale wole z rtm poczekac i pptrzymsc meza dluzej w domu. Auto tez nam sie sypie juz powoli... -
Leeila o u mnie to samo! My mieszkamy na wsi, ja mieszkam w części donow jednorodzinnych i sa tez bloki popgrowskie, tam mieszka moja teściowa. Jakis czas temu poszlam z synem na pseudo plac zabaw i tez kogo nie spotkam to pytanie "o ty jeszcze chodzisz? "...