!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniołek, a ty jeszcze nie urodziłaś? Dwa tygodnie temu pisałaś, że dziecko jest ułożone poprzecznie i będzie cc, a termin jest na koniec sierpnia. A teraz czekasz na SN wrześniu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 14:49
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
Dziewczyny ja się dzisiaj wykończe
Pisałam ostatnio o tych moich bólach kręgosłupa , dziś jest jakieś epogeum. Mam je co godzinę dwie jak mnie złapie po lewej stronie nad posladkiem to w postaci skurczu ból idzie do góry aż do żeber i trochę do brzucha z lewej strony że aż nie mogę oddychać tzn ciężko się oddycha i brzuch zaczyna się z tego bólu spinać ( pomaga tylko termoforjutro mam ostatnia wizytę u mojej ginekolog zobaczymy co powie
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Edka, może to drugie dziecko już.. 🤦 nie no Aniołek, bez jaj. Co ty dziewczyno chodzisz z tą ciążą do szewca czy innego blacharza, bo za dużo niejasności w Twoich wpisach.. poczytaj je sobie i zobacz sama, że to się ani kupy, ani dupy nie trzyma..
Dave może coś się u Ciebie rozkręca? 🤔 -
A ja dzisiaj znowu mam takie plamienie jak kiedyś.
Nie wiem od czego to.
Czuję się źleee.
Katwie myślę że moje dziewczyny będą chodzić do przedszkola cały czas, jeśli tylko będzie miał kto je zaprowadzić i odebrać. Tzn. starsza będzie chodzić bo lubi i chce, a że nie chodziła od marca to się stęskniła. A młodsza to nie wiem, zależy kiedy urodzę, zobaczymy jak to się poukłada. -
Krokodylica
Córka ponoć radosna wyszła z przedszkola i nawet obiadek zjadła, teraz szaleje na swoim rowerku 😁 kamień z serca...
Zobaczymy jak minie noc.
Może Łucja do Twojego porodu się oswoi z przedszkolem, choć te plamienia u Ciebie mogą zwiastować coś rychłego 😁
Może będziemy się łączyć telepatycznie na położnictwie 🤭😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 15:36
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPo 4 godzinach kroplówki z oksytocyną i okropnych skurczach położne się poddały i mnie odłączyły. Nic nie rozwiera szyjki, zastanawiają się dlaczego. Podobno po oksytocynie w nocy może coś ruszyć ale już szczerze w to wątpię. Dwie noce nie spałam, jestem wykończona...
-
Leeila26 wrote:Edka, może to drugie dziecko już.. 🤦 nie no Aniołek, bez jaj. Co ty dziewczyno chodzisz z tą ciążą do szewca czy innego blacharza, bo za dużo niejasności w Twoich wpisach.. poczytaj je sobie i zobacz sama, że to się ani kupy, ani dupy nie trzyma..
Dave może coś się u Ciebie rozkręca? 🤔
Starania od 2013 r
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
21/22.01 krwawienie
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
Walczymy dalej 💪 -
Domi1995 wrote:Po 4 godzinach kroplówki z oksytocyną i okropnych skurczach położne się poddały i mnie odłączyły. Nic nie rozwiera szyjki, zastanawiają się dlaczego. Podobno po oksytocynie w nocy może coś ruszyć ale już szczerze w to wątpię. Dwie noce nie spałam, jestem wykończona...
Starania od 2013 r
21/22.01 krwawienie
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
Walczymy dalej 💪 -
Też nie ogarniam sprawy z Aniołkiem, miała na początku rodzić w połowie sierpnia, potem jednak 10x się termin zmieniał, na pytania nie odpowiadała. Zaczynam myśleć że to troll.
Domi, współczuję, mu że faktycznie w nocy coś się ruszy. Tyle mocno 😊 -
Domi przykro mi że nie ma rozwarcia, oby do jutra coś ruszyło bo się umęczysz bidaku.
Dave może to skurcze?
Ancys jest taka opcja, że u mnie niedaleko.
W sumie już bym chciała to mieć za sobą, nie wiem dlaczego ale boję się porodu. Przeżyłam to już dwa razy w sumie bez większych traum ale jak sobie pomyślę że mam to przejść jeszcze raz to mnie słabi.ancys85 lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Domi przykro mi że nie ma rozwarcia, oby do jutra coś ruszyło bo się umęczysz bidaku.
Dave może to skurcze?
W sumie już bym chciała to mieć za sobą, nie wiem dlaczego ale boję się porodu. Przeżyłam to już dwa razy w sumie bez większych traum ale jak sobie pomyślę że mam to przejść jeszcze raz to mnie słabi.
Jest to dziwny rodzaj bólu , tyle że wczoraj na ktg nic się nie rysowało dlatego zastanawiam się czy to już to czy jednak jakieś inne bóle . Jak dotrwam do jutrzejszej wizyty to zobaczymy co moja ginekolog powie
Starania od 2013 r
21/22.01 krwawienie
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
Walczymy dalej 💪 -
Domi, ja rozumiem co czujesz, ale ogolniw niw rozumiem lekarzy po co mecza oksy. Wody nie odeszły, no dziecko nienjest gotowe jeszcze, trzeba czekac. Ja z synem tez sie meczylam kikka dni. Tez mialam bole krzyzowe strasznw, do tego stopnia ze ledwie chodziłam. Ale czekali az sie zrobi rozwarcie samo i moim zdaniem lepiej sie tak pomeczyc nim meczyc z oksy i nic z tego nie ma.
-
Domi1995 wrote:Po 4 godzinach kroplówki z oksytocyną i okropnych skurczach położne się poddały i mnie odłączyły. Nic nie rozwiera szyjki, zastanawiają się dlaczego. Podobno po oksytocynie w nocy może coś ruszyć ale już szczerze w to wątpię. Dwie noce nie spałam, jestem wykończona...
Mój syn poszedł do przedszkola. Odprowadza go tata, a potem z małą idziemy go odebrać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 16:55
-
Krokodylica wrote:Domi przykro mi że nie ma rozwarcia, oby do jutra coś ruszyło bo się umęczysz bidaku.
Dave może to skurcze?
W sumie już bym chciała to mieć za sobą, nie wiem dlaczego ale boję się porodu. Przeżyłam to już dwa razy w sumie bez większych traum ale jak sobie pomyślę że mam to przejść jeszcze raz to mnie słabi.
Ja też się troche boję 😁 wiem co i jak wygląda ale jednak emocje i świadomość biorą górę 😁 -
Domi życzę Ci szybkiego rozwiązania.. oby coś się ruszyło 😕 przecież u Ciebie szyjka poddatna była, zgładzona i z rozwarciem.. aż strach pomyśleć, jak to będzie u mnie 🙊
Ja mam z kolei taki ból w lewym pośladku, który przechodzi trochę do kręgosłupa. Lekarz mówił, że może mała naciska na jakiś nerw.. ale u mnie jest to tylko uciążliwe przy leżeniu i obracaniu. Siedzę to nie boli 🤷 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny