!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
katwie27 wrote:Britty pamiętaj ze karmienie zaczyna sie przede wszystkim w twojwj glowie. Naprawdę to sie wydaje smieszne, ale myalenie pozytywnie i poetarzanie sobie ze chcesz karmic bsrdzo pomaga. A jezeli masz problem z przystawieniem to pros personel lub szukaj szybko doradce laktacyjnego.
Tu panie mówią że on jeszcze może nie być głodny bo ciągle odbija wodami żeby się nie stresowac. Ma dowiozl laktator ale jeszcze nie siedzę samodzielnie, masz rację muszę się pozytywnie nastawić i będzie ok.02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Britty, super, gratuluję 😊
Jeśli chodzi o kolejkę to ja chętnie się przed kogoś wepchnę 😅🙈 chodzę dużo, okno umyłam, teraz dopiero usiadłam bo padam.
Wiecie, trochę mi dzisiaj smutno. Lekarz kazał uprawiać seks. Pisałam że my z mężem 0 od 5 miesięcy bo on się bał. A mówiłam mu że musimy teraz się kochać i w ogóle, że lekarz mówił że to pomoże. No i wczoraj mieliśmy się przytulać, a on przyjechał bardzo późno z fuchy i myślę że zrobił to specjalnie żeby się wymigać 😩 wiecie, przybyło mi 15 kg, rozstępy wszędzie, wiem że nie wyglądam jak 9 miesięcy temu, nawet nie czuje się atrakcyjna w ogóle. A teraz jak myślę że on w ogóle nawet nie chce mnie dotknąć to po prostu strasznie mi przykro bo w gruncie rzeczy nie wiem czy dlatego nie chce bo się boi że coś zrobi Małej czy nie jestem dla niego już pociągająca 😔
Ah, wygadałam się 😔Britty lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczynki.Dziś miałam ostatnią wizytę.Moja ginekolog mówi że w następnym tygodniu powinnam już urodzić.Malutka powoli już się szykuje.Wczoraj miałam silny skurcz koło 2 minut.Bolało bardzo.Tdrmin na 11 września.I 11 muszę już stawić się w szpitalu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 14:20
-
Kotka ja biorę Lactinova mama
bo tak jak wspominałas te preparaty które są lekami mają tylko Lactobacillus a nie mają w składzie Bifidobacterium.
Britty mi polozna mówiła że w pierwszych dwóch dobach dzidzi jest potrzeba mleka tyle ile objętość małej wisienki ( i to nie na jedno karmienie ale tyle na całą dobę potrzebuje) więc może nie ma co panikowaćBritty lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Britty wrote:Tu panie mówią że on jeszcze może nie być głodny bo ciągle odbija wodami żeby się nie stresowac. Ma dowiozl laktator ale jeszcze nie siedzę samodzielnie, masz rację muszę się pozytywnie nastawić i będzie ok.
Britty lubi tę wiadomość
-
Leeila dzięki za link 😄 poczytałam, pośmiałam się trochę...
zaraz skończę książkę i nie wiem co ja będę robiła 🤷♀️ chyba się zanudzę, nie ma tu ani szmaty, ani pronta o zabawkach nie wspominając... 🤣😜😂
p.s.
Edka mówisz i masz 🙉
Leeila czekam z niecierpliwością na Twoje komentarze 🙊🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 13:41
Leeila26 lubi tę wiadomość
-
Britty wrote:Od wczoraj dostaje calyczas płyny a ciągle chce mi się pić i czuję suchoty w ustach, zastanawiam się czy to normalne 🤔
Gabryś słabo mi z piersi pije, boje się że nie rozchulam pokarmu ale on jeszcze ulewa wodami. Moze minie? W końcu nawet dobą nie minęła
Normalne niestety 😉
płyny przez kroplówki dostajesz więc usta wysychają, jak masz wodę z dziubkiem to małymi łyczkami się ratuj.
Na pewno Gabryś jeszcze zgłodnieje, na razie wystarczą mu zapasy 😁
Ściskam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 18:44
Britty lubi tę wiadomość
-
Britty! Gratulacje! Dużo sił I zdrówka! Laktacja się rozkręci, powoli. Moja Mała w szpitalu ta pierwsza dobe tylko spala i vo 6 godzin ja budziłam na cyca. I szła spać dalej. Teraz to już, co innego 😉
Domi, Ancys. Trzymam mocno kciuki! ✊
Katwie. Mój Syn jest z nami w domu. Ale on nie chodzi do przedszkola od lutego, 2iec to inna sytuacja. Teraz jest szczęśliwy, bo jesteśmy wszyscy razem w domu, zobaczymy co będzie jak Mąż wróci do pracy po urlopie.ancys85, Britty lubią tę wiadomość
-
Audrey wszystko wroci do normalnosci po pologu, zobaczysz
ja swojego juz nie zmuszam. Zrobilam to przy pierwszym synku i..no coz-konar nie chcial zaplonac a maz poczul sie bardzo zle z tym..wiesz taka meska duma i wstyd. Moze jeszcze sie przekona, zaproponuj po ciemku i na lyzeczke 😅 to mose pomoc.
ancys85, Audrey lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Na dziś mieliśmy termin porodu.
A Nasza Królewna jest juz z nami od 6 dni 😍
Dziś była u nas położna. Wszystko w porządku. Mała wróciła do swojej wagi urodzeniowej. Spadła w dniu wypisu o 110g. I nadrobila juz, położna mówi, że super 😊 jutro konsultacja u neurologopedy, co do wędzidelka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 16:17
erre, ancys85, Pogoda, edka85, Leeila26, DarlAa, Chmurka, AHope, Totoro, Dave87, Krokodylica, Natalii, Szczęśliwa, Ptysio lubią tę wiadomość
-
Leeila26. Ale się uśmialam. 😂
Leżę z malutką na łóżku po karmieniu, ona śpi a łóżko całe skacze od śmiechu 😂
To ja Wam też opowiem. Weszliśmy do gabinetu na porodówce. Położna dala mi koszule szpitalna do rodzenia, taka jednorazowe, (któraś pytała o taką. Strasznie się w niej poci, ale może rozerwać i juz nie ma problemu 😉 ). Ja poszłam do łazienki się przebrać a Maz dostał swój zestaw ubrań ochronnych. Wychodzę w tej koszuli pod rękę z położną, bo juz ledwo na tych skurczach. Idziemy do gabinetu, a tam stoi facet, mysle sobie pan ginekolog. I do niego 'dzień dobry'. A to był mój Mąż 😂 tylko oczy było mu widać , w maseczce, czepku i całej reszcie nie do poznania 😂ancys85, Leeila26, erre, Chmurka, Totoro, Audrey, Krokodylica, Pogoda, pap86, katwie27, Ptysio lubią tę wiadomość
-
Chmurka a na kiedy masz wyznaczone cc?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 14:18
Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
Aniołek a ten termin CC co Ci ustalali na koniec sierpnia, to będzie 9 albo 11 września, bo oni jeszcze nie wiedzą, tak? Bo jak to jest? 🤔
Cicho, cicho. Bo ja teraz zachowuje powagę. 🙊 Sytuacja poważna, to trzeba być poważnym. Wiecie co - zaczynam się bać, że ja jednak nie urodzę we wrześniu.. 🙊ancys85, Totoro, erre, katwie27, Ounai lubią tę wiadomość
-
Leeila26 wrote:Aniołek a ten termin CC co Ci ustalali na koniec sierpnia, to będzie 9 albo 11 września, bo oni jeszcze nie wiedzą, tak? Bo jak to jest? 🤔
Cicho, cicho. Bo ja teraz zachowuje powagę. 🙊 Sytuacja poważna, to trzeba być poważnym. Wiecie co - zaczynam się bać, że ja jednak nie urodzę we wrześniu.. 🙊
Ja chyba urodzę jednak dziś 😂😜🤣Leeila26, Totoro, erre lubią tę wiadomość
-
Audrey to ja Cię pociesze, że u mnie też jeszcze nic nie było 😛 pisałam Wam właśnie, że jakoś okazji nie było 😅 albo mąż poszedł pierwszy do łóżka i zasnął, albo ja, albo goście byli do pozna, albo późno z pracy wrócił.. 😂 no wymówek jest masę. Niby nie to, że się wymiguje, odsuwa czy cos.. ale jakoś samo wychodzi, że nie możemy się zebrać 😅 Wczoraj rano obudził mnie macaniem po tyłku, więc łudzę sie, że jeszcze trochę mu się podobam 😂 Może nasi panowie ,,radzą sobie" sami i zwyczajnie produkcja nie wyrabia? 😋 Bo ja biorę taką opcję pod uwagę, zwłaszcza po takiej przerwie od seksu 🤷 niby jakieś tam zabawy były w międzyczasie, ale u mnie przez większość ciąży było niskie libido. A facet to jednak facet. Testosteron i te sprawy.. W każdym razie ja nie odpuszczę i zanim pójdę na wywołanie, to musi być chociaż jeden bzyk 😂😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 14:29
Audrey lubi tę wiadomość