!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Britty gratulacje! Bardzo dobrze ze pojechałaś skoro takie ulozenie. Nie martw sie ze nie jesyes jeszcze gotowa. Ja mam termon na niedzielę a u mnie wozek wciaz na strychu, lozeczko nie poscielone, wszystko czeka w pokrowcach do nalozenia. Najwazniejsza jestes Ty i synek. Wszystkiego dobrego dla Was
Ja na porodowce tez wymiotowalam, nie sadze zeby to byla wina tego ze cos tam wiecej zjadlas, po prostu taka rekacja organiznu.Britty lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja spałam może z 2 godziny, właśnie leżę na ktg, mam upławy i ciemnoczerwone skrzepy krwi, bardziej mi ból podbrzusza jak na okres przeszkadza niż te skurcze szczerze mówiąc. Położna mówi, że baaardzo wolno się rozkręca
katwie27, ancys85, Pogoda, Leeila26, DarlAa lubią tę wiadomość
-
Britty wrote:Dziewczyny jaka JAZDA! Maluszek 27 lipca na badaniu pięknie ułożony główkowe a dziś na porodówce ułożenie stopkowe. 😳 Pani dr powiedziała że jestem 2 osoba w jej karierze zawodowej z takim przypadkiem.skonczyko się CC.
Ostatecznie Gabryś 02.09.20 8/10 apgar, 3.1kg i 53 dlugi jest taki malutki!
Ja trochę wymiotowałam na sali, kilka godz wcześniej byliśmy z mężem w restauracji świętować rocznicę ślubu ♥️ z restauracji już tylko zahaczyliśmy o torbę i jechaliśmy do szpitala. Nawet pokoik do dziecka nie jest całkiem skonczony 🙈 wózek na strychu, pospieszył nam się synek.
Britty gratuluję
Wcale nie taki malutki, ładna waga.Britty lubi tę wiadomość
-
Kroko Ty sie w kolejke nie wpychaj
Leeila26, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa po badaniu, skurcze co 5 minut (myślałam ze na tym etapie będę umierać i chodzić po ścianach) ale rozwarcie dalej 2 cm. Zostaje w szpitalu, mam cały czas chodzić. Młody ładnie układa się do kanału rodnego. Proszę trzymać za mnie kciuki żebym dzisiaj poznała mojego syna! ☺️☺️
Asia000, erre, Ptysio, Pogoda, ancys85, edka85, katwie27, Leeila26, KotkaPsotka3, Audrey, Szczęśliwa, DarlAa, Krokodylica, Chmurka, Natalii, Totoro, pap86, Dave87, joana, maja2024 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Britty dobrze ze pojechałas do szpitala, gratuluję synka!
Domi powodzenia!
A z masażem robię tak:
Po pierwsze robię espresso (lub mocna kawa parzona), po wieczornej kąpieli maczam wacik w ostudzonym naparze z kawy, odsączam i przykładam do krocza na 15 min. Potem wycieram i mąż mi masuje krocze olejkiem ze słodkich migdałow (robi to kciukiem jadąc po kształcie litery U, ok. 15 razy). Przy okazji też smaruje całą Grażynę tym olejkiemBritty lubi tę wiadomość
-
Britty ale macie prezent rocznicowy! 😉 Gratulacje i dużo zdrówka! ❤️
Domi kciuki, żeby rozkręcało się szybciej.. 😁 po oxy powinno ruszyć, dobrze, że pojechałaś.. 👍 Zbieraj siły, za niedługo poznasz synka! 🤗
katwie27 wrote:Kroko Ty sie w kolejke nie wpychaj
U mnie w nocy przez kilka godzin stały ból jak na okres i kilka pojedynczych skurczy, ale ostatecznie usnęłam, więc się wyciszyło 🤦 i dzisiaj chyba pobilam rekord wstawania na siku.. nie wiem.. z 6 razy? 🙈Britty lubi tę wiadomość
-
Britty gratulacje!! To niespodzianka faktycznie.
Mam kolezanke ktora rodzila dziecko posladkowo i mowila ze spoko. Ale to wszystko bylo wczesniej przygotowane.
A ty tez piszesz ze nozkami w dol to moze tez cos innego niz tylkiem.Britty lubi tę wiadomość
-
Leeila a jak u Ciebie to wygląda jak przychodzisz magiczny termin? Bo moj lekarz mowil ze jak do niedzieli nie urodze, to mam do niego napisać i w poniedziałek przyjść na ktg. Ale skubaniec boje sie ze mnie polozy na oddział bo z synem mnoe tak kurka wodna zalatwil. Mi by pasowało urodzić dzisiaj albo jutro
Wlasnie wróciłam do domu. Syn w przedszkolu, moze wezme się za jakas robote z nadzieja ze cos ruszy. -
nick nieaktualny
-
Kotka ty jesteś niesamowita.. 😂😂 Z Ciebie byłby bardzo dobry prokurator.. 😅😉
No to skoro Britty nam rozpoczęła miesiąc, może warto się ruszyć? 😅 Domi zaraz bedzie mamuśką, ja i Katwie to pewniaki na najbliższe dni (jak nie urodzę, to mi już muszą wywołać 😂) i weekendowa Ancys (kciuki! ❤️). Ktoś się wcina w kolejkę? 😉 Poza Kroko, która skończyła 37tc i już myśli, że tak łatwo jej pójdzie 😉😅
Katwie, ja dostałam skierowanie do szpitala. Niby też mam się zgłosić w pon, ale mnie już na bank zostawią (taka polityka szpitala 🤷) więc jak nic nie ruszy, to chyba pojadę we wtorek rano. Termin z 1 prenatalnych mam 2 dni później, więc dam małej ten dodatkowy dzień do namysłu 😉Krokodylica, ancys85, erre lubią tę wiadomość
-
Leeila ja bym się chętnie wciela 😅 ale dobra, poczekam
po weekendzie popędzę moje dziecko
Leeila26 lubi tę wiadomość