!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Leila, też chce mieć takie podejście na porodówce 🤣
Pap, dzięki, to samo powiedziała położna ☺ też mówiła że mimo swojej wagi malutka potrafi sobie jeszcze miejsce znaleźć że się tak mocno wierci ☺ aha, no i mówiła że czuć że macicy mi się obniżyła i że jest twardą i się spina co jest dobrym znakiem ☺ a moja dzidzi to raczej leniuszek że nie chce jej się wyjść 🤣
Trochę się też uspokoiłam, co będzie to będzie. Dzwoniłam do księgowej zapytać o to l4 co jeśli przenoszę termin do którego mam wystawione zwolnienie. Ogólnie powiedziała że jeszcze im się taka sytuacja nie zdarzyła. Ze od terminu jest 21 dni na złożenie wniosku o macierzyńskie i wątpi że jeszcze miesiąc będę nosić dziecko więc spokojnie jak się mała urodzi to akt urodzenia i wszystkie papiery. Że nie składać wniosku o przedwczesny urlop macierzyński bo taki można wziąć do przewidywanej daty porodu a jak moja już minie to wtedy nie ma sensu bo nie jest on przedwczesny. Ale najlepiej zagadać z lekarzem żeby na parę dni jeśli karze mi chodzić wystawił jeszcze l4.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 11:11
-
Leeila powodzenia!!!
A ja po wizycie.
W zeszlym tygodniu mala wazyla 2800g a dzisiaj 3500g....
Ale lekarz mowi ze usg to oczywiscie nie waga i na pewno nie przytyla w tydzien 700g ale jest napewno z tych wiekszych.
Dlatego on osobiscie tez na moim miejscu, z moja historia, zrobilby cc.
Chyba, ze....mloda postanowi wyjsc np w tym lub przyszlym tygodniu a ja przyjade do szpitala z pelnym rozwarciem i mocnymi skurczami...
Pytalam o Vaginal seeding i jego zdaniem to bardzo dobry pomysl (jesli gbs jest ujemny) i niektore szpitale tutaj robia to regularnie (ten gdzie ja bede tego nie robi ale mozna zrobic sobie to samemu).
Wiec teraz tylko licze na cud ze gbs bedzie ujemny!
ancys85, Audrey lubią tę wiadomość
-
Leeila jestes mistrzem
a my czekamy na wypis. Jestem w szoku bo mam rozkrwcona mega laktacje, a lekarz stwierdzil ze trzeba podciąć wedzidelko (tez mi sir wydawalo ze trzeba ale ladnie ssal), takze od razu to zrobili, Mikolaj byl baedzo dzielny:)
Ja mam straszna migrenę. Po urodzenia poerwszego synka tez miałam i to do tego stopnia, ze dostalqm skierowanie na tomograf, ale wszystko byko ok. Teraz znowu mi peka... -
Leila super Ci idzie ❤ coraz blizej bycia mama 😍
Wypisalam nas na wlasne zadanie. Mialam juz dosyc tego wariatkowa. Teraz byl obchod zglaszam, ze maly dostaje katar i czy dobry pomysl, zeby nadal tu przebywal skoro zoltaczka spada. A waga ladnie rosnie. To on ze to jak sie rozchoruje to jwst szpital i sobie poradza 🤯
I chcial go trzymac jeszcze kilka dni....
Oszalalabym chyba..
A pokarmu jak bylo mniej tak nadal jest.
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Jeszcze Ounai pokazała Martę 😉
Pokazujcie dzidzie, nie będziemy cytować a potem można usunąć ☺
Kroko, myślę że o katar nie trudno skoro mały jest rizbierany co 3h i przenoszony z wagi do łóżeczka itp, bo joana pisała że do naga musi to rozebrać. Także myślę że o katar wtedy nie trudno.Natalii lubi tę wiadomość
-
Domi1995, Chmurka, edka85, erre, Natalii, DarlAa, Szczęśliwa, KotkaPsotka3, Krokodylica, Dave87, ancys85, Pogoda, Ptysio, Agata_K, maja2024, Asia000 lubią tę wiadomość
Adaś
-
Ej, ja też pokazałam swoją małą 😁
Pogoda wrote:Leeila nieźle że przy 7 cm jeszcze piszeszpowodzenia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 12:49
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
nick nieaktualny
-
Byłam na pierwszym ktg Polozna mówi ze coś tam się pisze i albo się rozkręci albo tylko przepowiadającejak wasze ktg wyglądały bo ja się nie znam na tym kompletnie
joana, erre lubią tę wiadomość
Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
Dziekuje dziewczyny ❤ czekamy na wypis jeszcze.
Dziewczyny maly dostal od wczoraj rumien dosyc mocny, bo ja wczoraj wypilam kupne smoothie jablko, gruszka, szpinak. Czym to smarowac itp zeby zeszlo? Czy cos innego robic??Adaś