!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
pap86 wrote:Leeila przy pierworodkach robi sie test oxytocynowy zeby sprawdzic jak dzidzius i macica sie odnajdą. Ja mysle,ze to Wam pomoze i rozkreci akcję.ale ciekawa jestem koniec koncem czemu pojechalas do szpitala skoro skurczy nie bylo? Chcialas te wody sprawdzic? W ogole masz jakies rozwarcie?
Ja bylam juz w biedrze i kupilam chleb i jakies tam pierdolki cukrzycowe do szpitala(jutro na 8:30przyjecie)bo boje sie szpitalnego jedzenia i mierzenia cukru po nim(mowie o sniadaniach i kolacjach). Jutro jeszcze nic ze mna nie beda robic, moze badania krwi i moczu i ktg. Troszke zaczynam sie cykac ale jestem tez podekscytowana,ze w tym tygodniu powinnam juz miec Szymiego przy sobie po drugiej stronie 😁😄😀
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
My już w domciu 😀
A to moja kluseczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2020, 10:39
Krokodylica, pap86, Audrey, Pogoda, erre, Domi1995, DarlAa, edka85, Britty, KotkaPsotka3, Chmurka, Natalii, Ptysio, Dave87, Agata_K, maja2024 lubią tę wiadomość
-
Ancys, mój mąż by powiedział że szykuje się mały koparkowy 😅🤪 piękne te dzidziusie 🥰
Ja to nie ogarniam kto, wiem tylko gdzie jest tętno dziecka i jego ruch. Nie wiem gdzie skurcze. Nawet się dziś położnej zapytałam czy jej aparat je wychwytuje, tak ale muszą być już silne. Także ten 🤣 kazała mi oprócz seksu masować brzuch i drażnić sutki 🙈ancys85 lubi tę wiadomość
-
Ja bym wam wysłała zdjęcie ale jak na złość aparat w telefonie mi się zdupil i nie łapie ostrości 🤦 a specjalnie robiłam sobie miejsce na zdjęcia dziecka...
-
erre, ancys85, DarlAa, Krokodylica, edka85, Audrey, KotkaPsotka3, Chmurka, Natalii, Szczęśliwa, pap86, Agata_K, maja2024, Asia000 lubią tę wiadomość
-
Ancys duże maleństwo ❤️ jak się czujesz?
U mnie zrobił się jakiś strup na bliźnie 😯
Pogoda słodki blondyneczek!
Ja dzisiaj ważyłam swojego malucha i przybrał na wadze, jestem przeszczęśliwa,że daje radę kp. ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2020, 16:07
Krokodylica, Pogoda lubią tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka