!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aina gratuluję córeczki 😊
Katwie współczuję, tule mocno 🤗
Nasze ropiejące oczko już lepiej, uff...od południa ropki prawie nie ma ale w dalszym ciągu pielęgnacja, tj. przemywanie solą i masowanie.
Asia moja dzidzia też rośnie jak na drożdżach, dzisiaj waga pokazała 4960g. 💪 😊
Malutki robi się już coraz bardziej aktywny 😉
Audrey dobrze, że podeszłaś do tematu karmienia na spokojnie- dasz radę 😁 trzymam kciuki.
Asia000 lubi tę wiadomość
-
Katwie, będzie dobrze, zobaczysz. Na moich pazdziernikowkach też syn jednej z koleżanek miał "podejrzaną" gulkę. Także robiła badania i usg. Okazało się, że to nic groźnego i chyba samo znikło,bo już później do tego tematu nie wracała.
Ktosiowa, w jakich jednostkach masz tę bilurbine? Chyba nie mg...?4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
My dziś byliśmy na wizycie u pediatry i ładnie waga idzie w górę. W piątek miał 3430 a dziś 3520
ale był straszny płacz bo trzeba było się rozbierać. Aż się boje co będzie przy szczepieniu
-
Audrey u nas większość ma tak wizyty.
Za tydzień kolejną
Asia mój pierwszy synek mimo cc nie był tak spięty. Być może to zasługa skurczów porodowych prawie dobę. Kto wie. Natomiast drugi maluszek jest mocno spięty więc zdecydowaliśmy że się wybierzemy jeśli ma być mu po tym lepiej.
Katwie współczuję ale twój mąż już zaraz będzie nareszcie z Tobą. Życzę dużo siły.
Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
ktosiowa wrote:Edka, w mikromolach4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
Ancys, jak napisałaś, że dostałaś @,to początkowo pomyślałam, że już okres 😁4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
Ja chyba też spie lepiej, jak na końcówce ciaży 😅 Jak cudownie jest, nie chodzić w nocy siku.. 😂 i kiedy każda pozycja, w której da się spać jest wygodna.. 😅
Dzisiaj o 4 już nawet nie miałam problemu wstać, chyba organizm powoli się przyzwyczaja do zmian 😉 Baby blues chyba przeszedł, starego kocham tak jak kiedyś i przestałam rywalizować z córką o jego ramiona 😂Natalii, Pogoda lubią tę wiadomość
-
Ja też zdecydowanie lepiej śpię. Nawet mi nie przeszkadza to wstawanie co 3 godziny. No i właśnie każda pozycja pasuje 😁
U nas kiepsko ze starszakiem. Ma katar, który scieka do gardła. Wczoraj w nocy tak się dusił flegmą od kaszlu, że zwymiotowal treścią lekko zabarwioną na różowo. Ale doszliśmy z mężem, że to nie krew, tylko soczek. W każdym razie z rana teleporada i pediatra zapisała syrop na alergię i maść z antybiotykiem do nosa. Dziwny zestaw jak dla mnie, ale dzisiejszej nocy już lepiej spał.
Natomiast dziś ma wpaść położna z pierwszą zaległą wizytą.
-
Edka haha 🤭 wkrótce będzie trzeba się znów przyzwyczaić do odwiedzin ciotki co 28 dni 😂🤣
Erre dużo zdrowia dla starszaka, oby po tym zestawie szybko minęły wszystkie dolegliwości 😀
Syn jak miał przewlekły katar to lekarz też dał nam maść do nosa z antybiotykiem, bactroban bodajże, po zastosowaniu jakby ręka odjął.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2020, 09:28
erre lubi tę wiadomość
-
ancys85 wrote:Edka haha 🤭 wkrótce będzie trzeba się znów przyzwyczaić do odwiedzin ciotki co 28 dni 😂🤣
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
Cześć dziewczyny. Meldujemy sie z oddzialu... Lekarze popatrzyli na zmiane u synka i stwierdzili ze trzeba to zbadac... Wedlug nivh to chyba nie wyglada na powikladnie po szczepieniu. Pobrali badania małemu, czekamy na wyniki... Ja sie zamwldowalam w hotelu szpitalnym, ponoc nie moge wychodzić nigdzie i tylko poruszac sie oddzial-hotel. Trzymajcie za nas kciuki...
Pogoda lubi tę wiadomość