!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
To ciekawe. Moja mała odróżnia dzień od nocy. Bo w dzień ma problemy ze spaniem, wybudza się, nie może zasnąć. A w nocy wręcz przeciwnie. Wystarczy włożyć ją do łóżeczka, trochę za pokręci i zasypia. Budzi się później z dwa razy na kp i dalej śpi. I tak do rana. A w dzień nie ma opcji. Nawet jak zasłonię okna i położę ją do łóżka,to nie zaśnie i będzie płacz.
ancys85, joana, Krokodylica lubią tę wiadomość
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
Marrtusis fajnie,zr Twoj dzidzius na mm tak ladnie spi. Moje pierwsze dziecko (przedszlam na mm jak mial 6moesiecy)ciagle sie budzilo(ze3-4tazy w nocy na butrlke tak jak i przy piersi). Wcale noe bylo tak jak marzylam zeby przespac kilka godzin w nocy ciagiem.
Matko kiedy temu mojemu Szymiemu przejdzie ts dyschezja.. on tak steka na tr bączki czy kupke glos..no byscie nie uwierzyly.. bo nie umie wlasnie glosni zaciskac wiec jak prze na kupke to sie drze wlasnie. Masakra.Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Martusia, Agata też zasypia około 20-22, budzi się o 2-3, a potem o 7. Zwykle w dzień miała 3 drzemki po 2-3h ale wczoraj się popsuła i walnęła drzemkę tylko wieczorem. Dzisiaj od 7 też nie śpi bo po co,sen jest dla mięczaków 🤣 zwalam na skok bo taka marudna jest. Trochę w wózku, trochę na kanapie,na rękach ale nie spać. Chyba że u mamy na rękach i cały czas otwierać jedno oko czy na pewno trzymam 🙈
Pap, zdziwiłabyś się jak moja potrafi stękać od 5 do 7 🤦♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2020, 09:59
-
Oj widzę ze godzina 5 dla większości jest stękająco płacząca 😅 Julus wczoraj po kąpieli po wielkich bojach i lulaniu spał 3h wiec dość długo bez cyca wytrzymał
już tak długo go lulalam ze stwierdziłam zawine Cię w tulika pojeżdżę trochę łóżkiem, nie stekal tyko oczy jak 5 zł wiec go zostawiłam w tym łóżeczku i w końcu zasnął
jak ja się cieszę ze zdecydowalam się na lozeczko z kółkami
a i jeszcze kupiłam na olx używana wydrę i widać ze te szumy na niego jakoś działają. Miałam pożyczonego szumisia ale rewelacji nie było. Zastanawiam się nad leżaczkiem... sugerowała mi to najpierw CDL a teraz lekarka. Macie coś do polecenia oprócz turbo drogiego babybjorna?
-
Aina moj ma nornalny pepek. Od razu taki byl jak odpadl kikut. Jesli cos cie niepokoi to teleporada i moze pediatra zgodzi sie zeby mu fotke wyslac mms na jego telefon. Audrey pokazywala,ze jej Malutka ma taki wystajacy troszke pepekSzymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Pogoga ja mam hustawke hybrydową ale malemu sie jeszcze nie podoba jak chce go wsadzic choc na chwile wiec woli hustanie ale na rekach. A moze poszuksj-widzialam kiedys kinderkraft lezaczek ci wygladal jak babybjorn.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Pap właśnie wczoraj wypatrzyłam z kinderkraft taki od urodzenia i póki co on mnie przekonuje
-
Dałam Julkowi to moje odciągnięte 60 ml i wmucil w momencie plus oczywiście cycek do tego No i tak nie wiem ile zjadł 🤷🏼♀️ Poza tym nie odłożę go zeby odciągnąć mleko bo się wkurzy ... eh bez sensu... ale takie uśmieszki mi od rana puszcza ze aż miło
-
Chmurka mysle,ze mozna. Ja tez bym zjadla... mniam.
Czy ja moze wczoraj sie chwalilam,ze moje dziecko tylko je i spi? GLUPIA JA.. dzis mial ze3h czuwajia przy czym nawet na 5min sam nie chce polesec czy sie pobujac.. tylko rece albo kolana do bujania.. a teeaz po30min bujania spi jak zając pod miedzą(czyli plytko i niespokojnie..)Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Pap, witaj w klubie, moje dziecko od 7 na nogach i 30min drzemki🤦♀️ no masakra, ani leżeć, ani smoka, ani butli, no maruda. A na dodatek je na raty, no co chyba mi dziecko podmienili w nocy 🙈 myśli że awansowała na niemowlę i może gwiazdorzyć 🙈🤣
A tak serio to chyba naprawdę jakiś skok no bo nie wiem. Już temp mierzyłam, patrzyłam czy odparzeń nigdzie nie ma, za ciepło jej na pewno nie jest. No nie wiem 🤷♀️
A tak w ogóle to jak sobie radzicie z fałdami na szyi? Bo u nas strasznie ciężko domyć bo mała walczy, przy tym. A posmarować bephanthen to już w ogóle hardcore 🤦♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2020, 12:54
-
nick nieaktualny