!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka, no widzisz, wszystko jest ok. Niepotrzebne były nerwy A ten lekarz to Radek Rodzoch (Premium medical lub Multimed).
Patutka lubi tę wiadomość
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
erre wrote:A właśnie Pap, zdradź nam jak to robisz, że się nie zarażasz od dzieci?Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Patutka wrote:Dziękuję. A Ty prowadzisz u niego ciąże?4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
Patutka gratulacje 😊
Natikka mnie dzisiejszy wynik tez nie ucieszyl.
I mocz jest problem, i morfologia.. i jeszcze ta przekleta toxo.
Mialam ja juz w ciazy straconej. Igg i igm dodatnie. Ale awidnosc wyszla bardzo wysoka. Niestety dzis tyle miesiecy po nadal igg i igm dodatnie. Niby igg wyzsze, a igm nizsze ale nieznacznie.
Pisalam do ginekologa kazal czekac do wizyty w czwartek. I kazal zabrac dokumenty ze straconej ciąży.Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
edka85 wrote:Nie. Ja mam innego, którego znam od lat. Do swojego chodziłam jeszcze w trakcie starań, potem prowadził mi ciąże, kontaktował z położnymi ze szpitala, w którym miałam rodzić...tak więc gdybym go porzuciła teraz, to potraktowałby to jak zdradę Ale gdybym nie była u niego, to na bank prowadziłabym u Rodzocha. Do tego lekarza chodzę tak ad hoc. Tzn jak mój lekarz ma urlop lub zachoruje itp. Bardzo lubię Rodzocha, bo zawsze ma czas dla pacjenta. Nawet jak ma pełny grafik, to cie przyjmie, jeśli widzi, że czymś jesteś mocno zestresowana. Naprawdę nie pożałujesz.2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka gratuluję!
Joana z tego co wiem to IgG zostaną już dodatnie na zawsze, bo to są te przeciwciała 'pamięci', ale nie wiem o co chodzi z tymi nie
spadającymi IgM. A co z moczem i morfologią wyszło Ci nie tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2020, 20:45
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Patutka wrote:OK. Dzięki, a ten drugi u kogo prowadzisz ciąże też prywatnie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2020, 20:53
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
Wrocilam z wizyty. Wszystko dobrze serduszko bije i łożysko tez ok. Te plamienia nie wiadomo skąd. Zapisal mi dupha 2x2 ale w domu wyczytalam ze nie mozna przy nim karmic piersią wiecie cos na ten temat? Nie powiedzialam lekarzowi bo nie sadzilam ze to istotne. Teraz nie wiem co zrobić.
Moj lekarz bierze 150zl nie zaleznie od tego co robi rowniez cytologie usg polowkowe itp. Dzisiaj pomimo to ze nie przyjmuje i byl padniety po dyżurze to wzial ode mnie tylko 50zl i zawsze jest pod telefonemPtysio, Natikka123, Pogoda, darika, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
U mnie cena za wizyte to narazie 150 zl .
Lekarz odpisal, zebym sie nie martwila...
Mocz jakies bakterie itp. A morfologia gorzej, bo podwyzszone leukocyty, neutrocyty. A obnizony wskaznik pct.
Co do igm w toxo to jakby niby te zakazenie nadal u mnie trwalo. Niby odczynik powinien spadac a igg wtedy wzrasta. Ale u mnie od wrzesnia niewiele zmienily sie wyniki..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2020, 21:15
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Izunia przy duphastonie można normalnie karmić Ja też karmilam biorąc, pytałam nawet na grupie dot. karmienia plus znajomej położnej
Joana a brałaś coś na toxo? Ja byłam w pierwszej ciąży kilka tyg na rovamycynie, chociaż okazało się później, że mój wynik był fałszywie dodatni.
Patutka super wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2020, 21:28
-
Dziewczyny A jakie przyjmijcie dawki luteiny?
-
Dziewczyny jak to jest z tymi badaniami prenatalnymi ? Dzis bylam na wizycie i w czwartek mam odebrac skierowanie na test pappa . Bede je mieć za darmo gdyz we wrzesniu bratu urodzil sie syn z zespolem downa .Ten test to badanie prenatalne ale dochodzi jeszcze badanie krwi mojej tak ?
fasolka86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny