!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Pogoda super akcja 😊 choc ja jestem maniaczka vinted. I tak ostatnio non stop cos kupuje Adasiowi.
Oj rosnie dziewczyny az mi plecy siadly 🤣 ale dzis juz jest lepiej. Dzięki za rady 😘
Ancys masz racje a tydzień później Ty 😅ancys85 lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
nick nieaktualnyPogoda to u nas jest tak samo, mlody nie dość że bardzo zmęczony to głodny:P moze nie je az tyle, ale podwieczorek spory, no i niedlugo pozniej kolację.
Nie chce się myc, od kolacji do spania jest placzmoze jakies przesilenie jesienne, bo latem tak nie było.
-
Yyy Natalii to chyba nie do mnie, ale co tam 😅
Natalii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAntosia dzisiaj w koncu miala szczepienia, 6w1, rota i pneumo. Bylo ok, popołudniu bardzo płakała i dalam jej pedicetamol. Ale co mnie najbardziej zmartwiło to kupa ze śluzem. Ogolnie dzis mamy dzien kupy (robi co 3-4 dni) i wtedy jest 1 lub 2, dzis tez tam było, ale pod wieczór pojawiła się mala 3 i wlasnie ze śluzem. To może być po rotawirusie?
-
nick nieaktualny
-
Spiworek
Dziewczyny na smyku jest promo i mniejsze ceny na śpiwory
Czy możecie zerknąć i powiedzieć co jest warte uwagi budżet mam słaby 100 lub 130 zł
Ale ja nie wiedz enic do gondoli to wszystko b chyba do spacerówek ale ja się akurat na tym nie znam
Dotychczas starszaki mieli kombinezony i śpiworka kombinezony z second hand
Nie wiem co kupić a nie mam po żadnego kombinezony tylko takie byle co właśnie z second hand ale takiego byle jakiego
I jak wy planujeciw lub jak już ubieracie dzieci do śpiwora
Czy tam daje się kurtkę teraz lub zima czy kombinezon i dopiero spiworek
Teraz wychodzimy body rajstopy kombinezon taki byle jaki. Jak chlodniej to jeszcze jeszcze krótki rękaw
A sąsiadka ma miesiąc starsza córkę zakłada body rajstopy pajac welur lub dres. Na to koc gruby i ostatnio śpiwórek do tego koniecznie też poduszkę
Ja wkładam dziecko w pusty wózek i nie przykrywam choć raz się zdążyło tym kocykiem minky -
Kroko ale cudne foty 🥰
Natalii podobno po rota moze byc ze sluzem, ale to chyba za wczesnie?my ostatnio mielismy kupe doslownie sam sluz galaretowaty. Tez pytalam dziewczym. Jeszcze dwie pozniej byly takie lekki sluz i samo przeszlo. Takze obserwuj. U mnie np to byla chyba reakcja na nabial bo wyjatkowo znow zjadlam.
My tez dzis mielismy szczepienie hihi 🥰 u nas narazie noc laskawa. I oby nie zapeszyc to maly nie marudzi..Krokodylica, Ptysio lubią tę wiadomość
Adaś
-
U nas sama pediatra poleca Pedicetamol i kazala nam kupić w razie w. I gdyby wyszla goraczka to mialam w zanadrzu. Mamy w domu tez ten co mówi Jasmina. Dalismy mu w trakcie kolek to go wypluwal. I nie wiem jak u Ciebie Jasmina ale u nas w choolere ciasno chodzi ta strzykawka? Za pierwszym razem nie moglam malemu tego wycisnac i prawie sie zranil bo tak zarzucil glowka ze oderzyl sie tym z podniebienie i byl ryk.
Dlatego jakos zrazilam sie do niego i kupilam ten pedicetamol.
Ogolnie przy antybiotyku nie mieliśmy problemów mu w podawaniu i byla prawie identyczna ta strzykawka/pompka czy jak to się nazywa ale ona chodzila tak super luzno.
U nas noc minela super. Maly nadal spokojny, bez temp. Oby tak zostalo 🥰Ptysio, Krokodylica lubią tę wiadomość
Adaś
-
My mamy strzykawkę w tym pedicetamolu ale jest tragiczna ... pierwszym razem podaliśmy na łyżeczce ale to był błąd bo przecież to jest ochydne... teraz podaje zakraplaczem w kąciku ust i to jest najlepsza opcja
-
Hej Kochane. U nas dziś przymrozilo, samochody, dachy, trawa oszroniona. Idzie zima. Może w tym roku Syn zobaczy śnieg dłużej niż jeden dzień?
Mała zaczęła się już konkretnie kręcić. W łóżeczku się obraca o 360 stopni. Raz sobie biedna włożyła nóżki między szczebelki po kolanka i wyjąć nie mogła aż ja miałam problem. Szybko więc wyprałam i założyłam ochraniacz na łóżeczko i jestem spokojniejsza. Leżąc na macie też się kręci, tak to słodko wygląda.😁
-
nick nieaktualnyU nas noc tez ok po szczepieniu. Oby tak dalej
Wiecie co? Ktoras ostatnio pisala o tym, że smak mleka sie zmienia pryz miesiączce. Ja dzisiaj dostalam chyba pierwsza miesiączkę od porodu, a od 10 dni biorę tabletki anty i mialo nie być okresu...Dziwne. Ale wlasnie tez ostatnie kilka dni malutka sie bardziej denerwowała przy piersi, wiec moze to przez okres. -
nick nieaktualnyAina, tutaj jest fajny spiworek w dobrej cenie, nie wiem niestety jak z jakością, ale na stronie Smyka kosztuje 140 zl, a tutaj 75 i on się wydaje dobry do gondoli:
https://czarodziej.eu/pl/p/Spiworek-do-wozka-Sensillo-Polar-Grey/23089822?ceneo&utm_source=ceneo&utm_medium=referral
Ten tez wydaje się fajny:
https://www.empik.com/tutumi-pro-spiworek-dzieciecy-jungle-tutumi,p1235231216,dziecko-p?gclid=CjwKCAiAnvj9BRA4EiwAuUMDf7k3LdtmQdItyetwP_h2w-NOTGnEBANp1uxgJa-HMc1QNN1fGsLQORoCB68QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
I taki:
https://www.sklep.zolta.pl/pl/p/Spiworek-do-wozka-5w1-sanek-gondola-spiwor-futerko-XL-jasny-szary/2518?gclid=CjwKCAiAnvj9BRA4EiwAuUMDf3W6rv8k9sPJNgOoZJmBrPicJKARyjq8GDrV3w-ULez6UXamn4pvMhoC3osQAvD_BwE
Ale tak jak mówię, nie wiem jak z jakością. Może któraś z dziewczyn ma akurat i sie wypowie. -
nick nieaktualny