!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Audreeey.. myślałam, że będzie mi raźniej! 😂🙈
Zdjęcia super, Agatka cudowna ❤️ Takie sesje to mega pamiątka.. a co to za uroczy chłopczyk, nie chwaliłas się, że masz drugiego dzieciaczka? 😅 -
Leila, póki nie wrócę no formy to się nie pokazuję 🤣
Amela też jest niczego sobie, to sukienka z szykownej mamy? Też miałam ja na oku 😊
A chłopczyk to kuzyn urodzony w maju, czasem o nim wspominam. Męża siostry synek 😊 dzieciaki szaleją za sobą 😍 -
Joana w sumie masz rację. Ja tak przeżywam że on ten antybiotyk brał na darmo a w sumie bactrim jest delikatny i tak jak piszesz, dobrze że posiew czysty. Czasu nie cofnę.
Leeila bardzo ładne zdjęcia.
Mojego męża w ogóle nie ma na naszych świątecznych zdjęciach także ten 😂😂😂 -
Ale cudowne zdjecia dziewczyny 🤩😘 male pieknosci 🤩
Kroko pewnie. Zobacz u nas maly tez 1.5 bral ten antybiotyk i niestety czasem tak wyjdzie. Ale lepiej widziec pozytywy, ze posiew czysty 😊 bo Ty i tak masz juz duzo na glowie 😘
Agnieszka ja osobiscie wolalabym jednak pomeczyc sie z dieta jesli to to niz podac mm.. oczywiscie kazda robi jak chce. I oczywiście probowalabym tylko o ile widac byloby pozytywna zmiane, bo co innego gdyby to nie pomagalo. A moze sprobuj wizyty u dermatologa??
Natalii oby juz tak zostalo 🥰 a jestes pewna, ze delicol Wam pomaga? My odstawilismy juz nawet bobotik bo widze ze on tyle tego bral.. a ppdobne dzialanie mialam po termoforku czesto przykładanym. Co do wit d.. to tez zastanawiam sie zeby zalatwic recepte na devicap..Krokodylica lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Agnieszka dziekuje.. wlasnie mi Adas wczoraj jak mu czyscilam w buzke tak gaworzyl jak dotknelam dziasel.. i strasznie sie slini, pcha raczki.. no i widac takie mocne biale kreski na dole. Szczegolnie prawa jedynke..Adaś
-
Joana, jak dziąsła są jasne to nie zeby. Jak idą zęby to dziąsła są czerwone i napuchniete. A jak już wychodzą to pod dziąsłami jakby krew była.
U nas też Agata się ślini niemiłosiernie i pcha wszystko do buzi a to na pewno jeszcze nie zęby, po prostu poznaje swoje ciało.joana lubi tę wiadomość
-
Wczoraj byliśmy u gastroenterologa dziś dzwoniła lekarka że część wyników Wiktorii już dzisiaj jest i ma poprawne wyniki wątrobowe AlT ASPT AIAT , poprawne pęcherzyka żółciowego i bilirubine całkowita , natomiast ta druga bilirubina bezpośrednia nadal troszkę za duża 0,35 a norma jest do 0,3 więc super poprawa bo było aż 1 w szpitalu. Pani dr dzwoniła i mówi że widocznie cholestaza mija ale jeszcze wyniki kwasów żółciowych za ok 2 tyg będą ważne
joana lubi tę wiadomość
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Dave jestescie juz prawie prawie prawie zdrowi takie wyniki sa super.
Leeila ale z Ciebie laseczka!! Jakie masz elosy mega dlugie i geste!! Nie boj,nie boj zaraz zaczna wypadac :p 😅 wszystko co w ciazy nie wypadlo pojdzie. U mnie minely magiczne 3miesiace od porodu i jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki saczely wypadac..
Audrey tez super zdjecia!
Kurde z pierwszym synkiem robilismy sesje swiateczną a teraz przez covida nie ale wiecie co? Zrobie na Wielkanoc.maluch bedzie mial wtedy pol roczku ibedzie fajnie.
Dzis starszy zostal w domu bo ubieralam z nim choinke ale powiem Wam,ze dzis mi tak obaj dali czadu,ze szok! Obaj.. starszy niegrzeczny a mldoszy marudzi i poplakuje ciagle.masakra. dzis nie wiem jak sie nazywam..Dave87 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Leeila i Audrey super zdjęcia, zazdroszczę ze Wam się udało zrobić sesje 😭
Leeila inaczej sobie Ciebie wyobrażałam, piękna kobieta z Ciebie.
Z naszymi wizerunkami jest trochę jak z postaciami z książek, każda pewnie sobie wyobraża jak mozemy wyglądać... przynajmniej ja tak mam 😁
A propos diety to ja dziś zaryzykowałam i zjadłam tosty z serem żółtym. Zobaczymy jaka będzie reakcjaChmurka lubi tę wiadomość
-
Pogoda ja ostatnio ryzykuje mlekiem do kawy bo wychodzi ze mnie Grazyna i zaluje wydawac co chwile 8-10 zl na te napoje. I smak nie ten sam..... maz wola to pij czarną. Niby lubie ale czasem wole z mlekiem. U nas narazie jest oki.
Gorzej, ze widze, ze nam chyba rzeczywiacue jakis wirus przyniesli wtedy goście bo maly od poniedzialku codziennie kilka kup. A dzis to nawet takie wodniste. Eh 😑 powinnam mu juz cos podawac czy jak jest oki i ladnie je i nie ma temp to darowac sobie?
Pogoda ja tez sobie jakos wyobrażam 😊
Leila popieram, ze jestes śliczna 😊
Audrey to widzisz a kazdy mi mowil, ze te 2 kreseczki skoro widac takie jakby dziurki w dziasle to ze stopniowo sie przebija. Ale i czasem to trwa nawet 2 miesiace zanim wyjdzie.
Jaram sie na maksa bo maly dzis zaczal juz tak super chwytac i bawic sie zabawkami. Naprawde pięknie trzyma i wogole. I ostatnio ktoras pisala o tym podnoszeniu bioder to od wczoraj tez zaczal.
Audrey ostatnio mowilas ze leci Wam glowka. U nas lecialy nozki. Zaczelam nosic jak pisze mamafizjoterapeuta i widze juz znaczna poprawę. Wiec chyba noszenie ma ogromny wplyw. Oby nam to pomoglo 😊
Pap chyba jakis szalony czas dla dzieci, bo u nas tez dawal czadu tylko w nocy. I kilka kolezanek tez narzekalo..Pogoda lubi tę wiadomość
Adaś
-
Ja pamietam po moich corach ze jak byly te biale kreski to za jakis miesiac pojawial sie zabek. Nigdy dziasla nie byly naouchniete u nich. Ale były rozdrażnione i calgel pomagal. Jedna corka tez gorączkowała. Pierwsze zeby mialy w wieku 5.5miesiaca
joana lubi tę wiadomość
-
No musze mu sie przygladac, bo moze taki zel troszkę pomoglby mu.. ale znow jak to jeszcze nie to? Nie chcialabym niepotrzebnie go czyms smarowac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2020, 20:06
Adaś
-
Ja Wam chętnie kiedyś wrzucę zdjęcie, jak wyglądam na codzien, ale po warunkiem, że wejdziecie że mną w ten konkurs 😂😂 i może jednak na jakiejś grupie na messengerze 🙈😉
Mój mąż na zdjęciach wychodzi bardzo korzystnie, córka to już wgl gwiazda, a z 35 zdjęć które mamy, w sumie te 2 na których jesteśmy w trójkę się nadają do pokazania 😅. Zepsułam je albo miną, albo gdzieś mi się noga rozjechała.. pomijam już fakt, że mam łańcuszek pod sukienką, zamiast na zewnątrz i rozwiązane kokardki przy rękawach.. jak taki lump 🙈😂 ale dziękuję za miłe słowa ❤️❤️
U nas z zębami jeszcze cisza wydaje mi się. Ale mam już Dentinox w zelu i Dentosept do psikania 👍
I ja też mam w głowie jakiś taki obraz każdej z Was 😅😉Chmurka lubi tę wiadomość
-
Agnieszka, każde dziecko jest inne. Mam teraz w rodzinie malucha który ząbkuje (ten na górze) -napuchniete dziąsła, czerwone, bierze do buzi dosłownie wszystko. Zaczęły mu wychodzić jak Agata się urodziła czyli 3 miesiące temu, od jakiś 3tyg ma 2 żeby więc to naprawdę trwa. Nie mówię że się nie zaczęło bo może i tak 🤷♀️
Joana boleć główką, udało nam się umówić na wizytę u fizjoterapeuty w poniedziałek na 15. Noszę już ją inaczej choć przyznam się że czasem stare nawyki wygrywają bo jestem słaba na tą rękę, nie leżymy już na kanapie tylko płasko na macie na ziemi (swoją drogą kupiłam w tym tygodniu zarąbista), kładę dużo na brzuchu i bawię się po tej drugiej stronie. Widzę że minimalnie poprawa jest ale i tak wolę iść żeby się dowiedzieć, żeby mi pokazano co i jak 🤷♀️
Leila, u mnie też ma z jest fotograficzny, ja nigdy nie byłam,a teraz dodatkowo jeszcze nie weszłam z wagi więc w ogóle nie lubię się na zdjęciach. W ogóle moje postrzeganie się w kwestii atrakcyjności jest na poziomie podłogi 🤣