!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzia Kroko 😘 my probiotyk podajemy Biogaie.. ale kuoimy u enterol 😘
To dzięki Wam upewnilam sie, ze ząbki 🥰 bede dogladala 😅
Chmurka uf.. no u nas kazda też nie jest. Np teraz byla taka normalna ale ze sluzem ciut.
Natalii ja spróbowałabym odstawic delicol i sprawdzić. Moze to cos pomoze? Chyba, ze po dniu widzialabym ze jest gorzej to szybko wrocilabym.
Zalozylabym ale ja jestem ciemna w tych sprawach, zeby napewno bylo tajne 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2020, 11:19
ancys85 lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
ata89 wrote:
Ancys. A ile córka ma? Nadal nie ma dwójek?
Ata córa ma 3,5 roku bo to kwietniowa dziewczyna, dwójek dalej nie ma 🤪😁
Czasem się tak zdaża, że mleczaki nie wyrastają a właściwe już tak ale mąż niema w ogóle zawiązków zębów stałych- dwójek więc raczej powieli jego uzębienie bo dziedziczy się je genetycznie.
-
Audrey, ja z tej maty piątkowej jestem bardzo zadowolona. Używamy od wielu miesięcy. Corka ja bardzo lubi, chowa i wskazuje różne obrazki 😊 już zdążyła zniszczyć ta kolorowa stronę, bo upodobała sobie skubanie
A ten pałąk z samochodzikiem to część maty edukacyjnej Gymotion Robo z Yookidoo. Tez po córce i tez bardzo ja lubiła 😁 -
Edka, wiem ze jedna próba trakcji to nie wyznacznik. Nie panikuje a cwiczenia na pewno nie zaszkodzą Mam w głowie ze z corka było identycznie i potem przez wiele miesięcy mielismy fizjoterapie a i tak wszystkie umiejętności typu obroty, siadanie samodzielne itd zdobywała bardzo późno. Co prawda mieściła się w widełkach ale miałam wrażenie ze to tylko dzięki ćwiczeniom.
-
Ja tez czekam na linka do grupy 🙈 jak nikt nie założy, to ja mogę to zrobić wieczorem jeśli nadal jesteście chętne 😅👍
Zamówiłam w końcu mate-puzzle. Zbierałam się do tego chyba z miesiąc 🙈
Dziewczyny a co to jest na próba trakcji czy jakoś tak? Samolocik? 😅
Z ciekawostek: mąż bierze tabletki na ciśnienie. Mówi mi dzisiaj, że wczoraj wziął ostatnią i coś mu duszno jest dzisiaj 🤦 no dobić dziada! 😅 Gdzie ja mu w sobotę, na wsi ogarnę receptę?! Tym oto sposobem, pierwszy raz byłam zmuszona skorzystać z takiej strony, gdzie wystawiają e-recepty. Myślałam, że to jakaś bajka ale postanowiłam zaryzykować, najwyżej 50zl w dupę. Pozytywnie się zaskoczyłam, recepta w 10 minut, jakby któraś była zainteresowana to mogę polecić sprawdzoną stronę 👍 -
Usunął mi się ten post 🙈🙈🙈 o ludzie!! 😂
To może po prostu dodamy listę pytań weryfikacyjnych? Musi być jakieś dodatkowe zabezpieczenie! 😅 Wiecie, jak są grupy na fb to czasami jest kilka pytań na początku, przed dołączeniem.. -
Mi też możecie wysłać link do grupy na FB, w sumie byłoby mi łatwiej tam komunikować, bo stąd powiadomienia przychodzą na maila raz na dzień (nie wiem dlaczego i zawsze wchodzę bo tylko parę odpowiedzi, a później mam szok że parę stron do nadrobienia 🤣)
Wczoraj widziałam Wasze zdjęcia 🥰 Leeila ja też sobie Ciebie wyobrażałam jako brunetkę 😁
Moje dzieci się popsuły 😏 Oboje jak jeden mąż, zasypiaja po północy i najpierw jedno budzi co dwie godziny, a później się zamieniają. Dzisiaj jestem z nimi sama i czuję, że będzie wesoło 🙈
Młoda zasnęła więc zabrałam się za wypicie kawy...ok, już wstała, szybka drzemka 🤣 Miłego popołudnia w takim razie, wracam do obowiązków 🤣🤣🤣😘
-
A ja dzisiaj zarobione, kiedy tylko mała ma drzemkę to sprzątam, teraz robie bigos. Agata ma o 2 dłuższą drzemkę, wyspałam i mówię staremu że jak się ruszy to ma bujnąć wózkiem. Pojechałam na zakupy, wracam a on z nią gadał. I mówi że otworzyła oczy to z nią gadał. No chuj z nim, otworzyla w śnie oczy a ta łajza ją obudziła. Wygnałam to i powiedziałam że jak tak chce pomagać to może sobie iść 🤦♀️
Leeila26 lubi tę wiadomość
-
Audrey wrote:No chuj z nim, otworzyla w śnie oczy a ta łajza ją obudziła.
Siostro! 😍😍😂😂😂
Kurcze, może ja się przefarbuje? 🧐😅Audrey lubi tę wiadomość
-
Piękne zdjęcia macie 🥰
U nas starszak przywlókł choróbsko ze żłobka Najwyższy czas, bo już 4 tygodnie chodził... Ale akurat teraz i pewnie w przyszłym tygodniu nie pójdzie, gdy ja będę mieć kupę roboty Albo sama się rozchoruję 🙄
Przynajmniej upiekłam piernik i pierniczki i odstawiłam do skruszenia 😅
-
Osesu jak ma byc grupa na fb to trza se gębe ogarnac i pare fotek z dzieckiem cyknac! Czy ktoras z Was ma tak jak ja,ze wlasciwie ma tylko pare fotek z dzidzia? No przeciez reszte fotek jak rovie to ja wiec na nich mnie nie ma ale jak cos to mam z porodu,w sensie tuz po
AHope, ancys85 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Pap ja mam jedno selfie w lustrze gdzie wyglądam jak kupa 🤦♀️ No i te memowe zdjęcia które mi maz zrobił 😂 talentu fotograficznego to on nie ma 😅 może na święta ktoś mi zrobi
-
A ja tam lubię sobie strzelić selfie z córcią 😉🙈 ojciec ma zdecydowanie mniej zdjęć 👍