!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Audrey u nas też tak jest 👍 ten śluz jest naturalny, tak ma być 😅 cały czas produkuje się nowy 😉 ja zawsze przed kąpielą wymywam dokładnie pipke wacikami (wtedy myje też szyjkę). Pilnuje tego bardzo, bo naczytałam się o zapaleniu cewki moczowej a nawet sklejeniu warg sromowych.. 🙄
No i też Wam życzymy z Amelcią Szczęśliwego Nowego Roku!! ❤️ Wszystkiego dobrego i zdrowia! ❤️Pogoda, ancys85, erre, Krokodylica, Dave87, DarlAa lubią tę wiadomość
-
Pogoda Julianek to maly przystojniak 😘
Kochane wszystkiego dobrego w nadchodzacym Nowym Roku😘Pogoda, ancys85, Leeila26, erre, Krokodylica, Dave87, DarlAa lubią tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Dziewczyny kochane dziękuję wam za ten wspólny rok
Życzę wam samych dobrych i zdrowych chwil.. Szczęścia i miłości
Mojej Mai proponowali leki ale psychotropy zatrzymają rozwój intelektualny to jakby kupowanie sobie świętego
spokoju. A mi zależy by nauczyła się jak najwięcej. W środku serca od zawsze czuje se będą z niej ludzie.... Nie wiem kiedy ale wierzę że kiedyś nie będzie wiele odstawać od rówieśników....
To będzie trudny czas by zadbać i bezpieczeństwo młodszej
Ale pokładam w maleństwie ogromne nadzieję że będzie terapia Dla starszej córki
To napięty rok ja panicznie bałam się covid bałam się amniopunkcji jej wybikiu przebiegu bałam się o każdy dzień w ciąży.. I to maleństwo kochane o to by wszystko nie okazało się snem.
Dzis mam ją cudowna kochana żywa brakujące ogniwo w mojej rodzinie.... Czekamy na wyniki genetyczne muszę też iść na jakąś konsultacje bo krzywo trzyma głowę
A dziś niespodziewanie odwróciła się z pleców na brzuch i w najlepsze leżała sobie z główa w górze dość długo.... Szok za wcześnie na takie akcje
erre, Leeila26, Dave87, DarlAa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwego nowego roku
joana, erre, Pogoda, Leeila26, Krokodylica, DarlAa lubią tę wiadomość
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
I jak tam laseczki? Dzieci obudzily sie na fajerwerki?(od halasu?). Moj spal ale nagle o 23:50zawolal o piers i juz myslalam,ze spedze powotanie Nowego Roku w lozku karmiac ale wlasciwie pocysiał i puscil mnie o 23:58 😂Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Dziewczyny te co nie dostały jeszcze okresu, tez miewacie pobolewania brzucha jak na okres? Mialam tele poradę i ginekolog stwierdziła zebym zrobiła usg bo moze ciąża? Ale nie mam innych objawow oprocz pobolewa-myślałam ze to symptom zblizajacej sie @ ale nic sie nie dzieje
-
Amelka spała tak twardo, że nic ja nie wzruszyło. Witałam Nowy Rok na dworze, zaglądając do niej z 5 razy w tym czasie 🙈 obudziła się na karmienie dopiero o 2, ale za to do 4 nie mogła zasnąć 🤦
Agnieszka u mnie takie pobolewania to chyba była owulacja przed pierwszą miesiączka po porodzie, ale skoro piszesz, że nic się nie dzieje.. 🤷 Też mnie tak bolało właśnie, zanim przyszła.. od dawna tak Cię boli?
Kroko boli głowa, a mnie brzuch chyba owulka właśnie 🤷 nie mam w domu nospy nawet nie wiem, czy mogłabym wziąć..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2021, 13:36
-
No boli juz z 6tyg, ale boli 2dni potem przerwa kilka dni i znowu. Hmm moze to jakies zrosty sie tam porobiły bo ja bardzo popekalam. Nawet przy stosunku do tej pory czuje dyskomfort. Zobaczymy na usg😒
A nospe wydaje mi sie ze możesz, skoro w ciąży nie szkodzi to przy kp tez nie powinna 🤔 -
Ja tez tak mam..raz na tydzien czy 2 tygodnie albo co kilka dni mam bol jak na @ czy owulacje. I tez tak dopiero powiedzmy miesiac, maksymalnie 2. I mocno mnie to zastanawialo...
Ogolnie chyba 3 dni temu mialam zabarwiony sluz i myslalam, ze juz dostane ale cisza 🤷♀️Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Agnieszka91 wrote:Dziewczyny te co nie dostały jeszcze okresu, tez miewacie pobolewania brzucha jak na okres? Mialam tele poradę i ginekolog stwierdziła zebym zrobiła usg bo moze ciąża? Ale nie mam innych objawow oprocz pobolewa-myślałam ze to symptom zblizajacej sie @ ale nic sie nie dzieje
Starania od 2013 r
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
21/22.01 krwawienie
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
Walczymy dalej 💪 -
pap86 wrote:I jak tam laseczki? Dzieci obudzily sie na fajerwerki?(od halasu?). Moj spal ale nagle o 23:50zawolal o piers i juz myslalam,ze spedze powotanie Nowego Roku w lozku karmiac ale wlasciwie pocysiał i puscil mnie o 23:58 😂
Starania od 2013 r
21/22.01 krwawienie
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
Walczymy dalej 💪 -
U mnie dzieciaki przespały huki petard, tak więc spoko.
Jeśli chodzi o rozwój, to mała chwyta zabawki, kręci się wokół własnej osi i łapie za stopy. Ale jakoś nie może do końca na brzuch się obrócić z pleców. To znaczy już już już prawie jest obrócona, a w ostatniej chwili nagle siup i wraca na plecy. No nie wiem, o co jej chodzi.4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Potomstwo moje będzie Mu służyło, przyszłemu pokoleniu opowie o Panu" Ps 22,31 -
Julus niestety się obudził po paru minutach strzałów, wiec dałam mu cyca i spał już spokojnie do kolejnego karmienia.
Ja myślałam, ze dostanę okres, bo miałam kilka razy krew na wkładce i jak się podcierając, ale cisza póki co 🤷🏼♀️ W każdym razie jak dla mnie okresu może nie być jeszcze długo 😁