X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne !!!! Wrzesień 2020 !!!!
Odpowiedz

!!!! Wrzesień 2020 !!!!

Oceń ten wątek:
  • joana Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leila jest grupa na fb???? Ja nic nie dostalam o niej na wiadomosc prywatna tutaj.... mozesz mnie do nniej zaprosić? Az mi przykro, ze jest a ja nawet o nniej nie wiem...

U nas pieczywo domowe to juz standard 😊 wogole uwielbiam gotowac. Dla mnie to najwiekszy relaka 🥰

A Ci oszusci to jakas masakra 😳😳😳😳

Dzia w imieniu Adasia 😘😘

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2021, 08:34

Adaś
    mhsvj44jn9w5kfkv.png

Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
    06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
  • Ptysio Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za ostrzeżenie. Slyszalam... przerażające. Ja się przerzuciłam na vinted ale tam nie wszystko można wystawić...

Buly super. Pozazdroscic tym bardziej ze jeszcze nie jadłam śniadanka.

Zdjecia bobo jak zawsze cudne.

Miłego dzionka dziewczyny

Maluch - 14.09.2020
    Starszak- 04.06.2017
  • Audrey Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joana, widać że Adaś duży ale wcale nie wygląda na grubaska na tych zdjęciach 😅 i jaka czupruna 🤩

3jgxyx8dhnwoaf6u.png

klz9px9ilxc2xyu4.png
  • joana Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Audrey no wyciagnal sie bardzo. On juz na ostatnich badanich byl 73cm, czyli poza skala precentylowa na wzrost 🤣 ale mam wrazenie, ze od tego czasu bardzo poszedl w długość a szerokosc nie. Wczesniej to rosl i tu i tu 🤣

Adaś
    mhsvj44jn9w5kfkv.png

• Audrey Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy rozmiarowka z 51015 jest standardowa czy zawyżone? Bo mam parę rzeczy tanich upatrzone i się tak zastanawiam 🤔

3jgxyx8dhnwoaf6u.png

klz9px9ilxc2xyu4.png
  • Pogoda Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joana jaki Adaś cudny 🥰 mam wrażenie ze jest podobny do Julusia 😍 wyglądają jak bracia 😁

joana lubi tę wiadomość

mhsvqtkf2ppd77xh.png

24.01.2019 - I IVF 0 ❄️
    11.04.2019 - II IVF 3 ❄️
    9.05.2019 - transfer 5dniowej blastki - 12tc [*] ;(
    Zostały 2 ❄️
    11.01.20 pozytywny test - naturalny cud ❤️
    6.09.20 Julianek 🥰👑
  • erre Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Leeila, tak się nie robi 🤪 Wrzucasz pachnące bułeczki bez przepisu. Poproszę szczególnie na te z ziarenkami 🤩

Z0rGp2.png
    8zs7p2.png
  • edka85 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joana, kawał chłopa :) A skąd taka fajna koszulka?

joana lubi tę wiadomość

4️⃣Córka 06.2023
    3️⃣Synek 04.2022
    2️⃣Córka 08.2020
    1️⃣Synek 09.2018
    "Potomstwo moje będzie Mu służyło, przyszłemu pokoleniu opowie o Panu" Ps 22,31
  • Leeila26 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joana widzisz jak dobrze, że Cię oświeciłam 😅🙈
    Nic nie było po tajniaku! Wszystko było tu napisane 😉 musiało Ci umknąć.. musisz napisać wiadomość prywatną do Kroko, bo jest moderatorką ze swoim imieniem i nazwiskiem, żeby wiedziała kogo dodać :)

Audrey 5-10-15 wychodzą ciut większe. Jak nocki u Was? Pomógł coś ten Vibrucol? U nas dzisiaj było na prawdę ok, pierwszy raz od dłuższego czasu obudziłam się z takimi skamieniałymi cyckami 😅 było trochę kręcenia koło 3, ale później już spokojnie do teraz 😅

Z tymi bułkami z ziarenkami to takie jaja, że one są z tego przepisu co chleb 🙈 po prostu zostało mi za dużo ciasta bo mam mniejszą foremke niż standardowa. I wpadłam na pomysł, że dosypie mąki bo ciasto jest dosyć rzadkie i spróbuję zrobić bułki - wyjdą, albo nie 😅 wyszły 😉
    https://www.domowe-wypieki.pl/przepisy/pieczywo/chleby/1162-najprostszy-chleb-pszenny-na-drozdzach
    Ten przepis jest super, nic nie trzeba wyrabiać, miesza się tylko łychą. Nie powiem Ci jak z tą mąką jeśli chodzi o te bułki bo ja robiłam na czuja 🙈

joana, erre, ancys85 lubią tę wiadomość

DtJnp2.png

30.10.2014r. (6tc) [*]
    10.08.2015r. (8tc.) [*]

30.12.2019r - 2 kreseczki po raz trzeci <3
    07.09.2020r. - Nasze Największe Szczęście - Amelka <3
    26.07.2022r. - 8 Rocznica Ślubu i... 2 kreseczki 😍😍😍
  • joana Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leila kurcze to ja zle widac zrozumialam Kroko wtedy 🤣 ja zrozumialam, zeby wyslac zaproszenie do przyjaciolek i poda link do grupy 😅 tak to jest czytac na szybko przy maluchu 🤣 i ja bylam pewna ze grupa nie powstala jeszcze 🤣

Pogoda juz kilka razy mialam Ci to pisać, ze sa bardzo podobni 😅🥰mamy bliznaikow 😊 tylko Twoj młodszy ale większością goni Adasia 😅🤣

Moim znow zdaniem 51015 ma standardowa albo nawet ciut mniejsza. Od nich Adas najkrocej nosi ubrania.

Edka kupilam ostatnio na Vinted. marka Lindex, bardzo ja lubie. Super bawelna ,niczym next albo i lepsza. Ale ja ostatnio malemu glownie kupuje na vinted, bo u nas non stop wyrasta i wyrasta.. i zbankrutowalabym.. ewentualnie kupuje co nieco na wyprzedazach.

Edit. Wiadomość do Kroko poszla 🥰🤩 dzięki Leila 😘

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2021, 10:05

Pogoda lubi tę wiadomość

Adaś
    mhsvj44jn9w5kfkv.png

• Chmurka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joana bo to tu na for była rozmowa o grupie na FB i Kroko dodawała kto tam chciał. Bo nie wszyscy byli zainteresowani.
    Joana super chłopczyk;*
    Ptysio dziś robię makaron z kurczakiem i sosem serowo paprykowym:D

Ptysio lubi tę wiadomość

iv09hdge02bk9ct0.png
  • Chmurka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A znacie jakąś formę która robi pajace z długimi nogawkami? Bo nosimy z pajacy rozmaiar 68 z firmy next ale nogawki są na styk a sam pajac jest za szeroki:/

iv09hdge02bk9ct0.png
  • erre Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Leeila za linka, ja robię niemalże identyczny chleb ze strony mojewypieki 😀 ale właśnie przez to rzadkie ciasto nie przyszło mi do głowy, żeby dodać mąki i zrobić bułeczki 🤪

Ja mam znikome doświadczenie z 51015. Kupiłam 2 bodziaki na 80 i są długości jak standardowe 74. I na szczupłe dzieci.

Z0rGp2.png
    8zs7p2.png
  • Aina Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O nie powaznie grupa na fb

Kurna juz straciłam pazdziernikowki bo one tez poszly na fb
    A ja tu nie umiem ani pisac wiadonosci ci
    Ani zapraszac do przyjaciolek.

J

• Aina Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widze ze rozmowa o vinted a wiecie ze ja jeszcze nigdy nie bylam na stronie.

Sama chetnie pewnie jak kazda z. Nas sprzedalabym ubranka. Myslicie ze na tej apce byla by szanasa cos tam sprzedać?

• ata89 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    joana wrote:
    Leila kurcze to ja zle widac zrozumialam Kroko wtedy 🤣 ja zrozumialam, zeby wyslac zaproszenie do przyjaciolek i poda link do grupy 😅 tak to jest czytac na szybko przy maluchu 🤣 i ja bylam pewna ze grupa nie powstala jeszcze 🤣
    Joana. Dokładnie tak samo zrozumiałam. 🤔
    Niedługo będziesz Adasiowi warkocza robić 😁 super włoski! Słodziak 🤩

Właśnie chciałam Was podpytać o to Vinted. Ja do tej pory tylko olx, ale jako kupująca. A zbiera się już sporo rzeczy, które można by sprzedać i się zastanawiam czy olx czy Vinted lepsze?

Ostatnio była darmowa dostawa na Reserved. Zamówiłam kilka rzeczy dla dzieciaków, ale dla Małej większe rozmiary, bluzeczki z długim rękawem na 80 i w górę i powiem Wam, że moim zdaniem mała rozmiarowka.
    Poszłam też ostatnio do Pepco i zaszalalam. Na przykład 2 bluzki z serii Harrego Pottera za 10 zł.. no jak się oprzeć? 😁
    72b274f8976b.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2021, 10:36

joana lubi tę wiadomość

l22nhdgeiwrcdvnd.png
    dqprhdgecuqtbcml.png
  • Leeila26 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joana bo żeby móc napisać do kogoś wiadomość prywatną, musisz najpierw dodać do przyjaciółek. Później jak Kroko przyjmie, to napisz, że chcesz link do grupy i ma Cię dodać, na FB jesteś jako (imię i nazwisko) 😅 (Teraz doczytałam, że już napisałaś do Kroko 😉)

Dziewczyny serio? 😅 Dla mnie 5-10-15 są wielkie, Amela ubiera od nich jeszcze body 62, które kupowałam będąc w ciąży 😅 Ale w sumie nie ma się co sugerować nami, bo ja mam drobne dziewczę 😉

Aina grupa służy do przekazywania prywaty, zdjęć i filmików 😅 piszemy tutaj, także nikogo nie stracisz 😉 a jakbyś chciała dołączyć to chętnie Ci napiszemy szczegółową instrukcję co i jak 😉

Na Vinted możesz śmiało próbować 👍 ja mam wystawione na olx, ale trzeba się bardzo pilnować. Zresztą jak wszędzie, oszuści za każdym rogiem 🤷

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2021, 10:35

DtJnp2.png

30.10.2014r. (6tc) [*]
    10.08.2015r. (8tc.) [*]

• ancys85 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chmurka już działa w kuchni 😁
    W sumie kupiłam dziś polędwiczki z kurczaka ale serków brak więc następnym razem. Chmurka wrzuć zdjęcie dania to chociaż oczami pojem 😂🤪

Wróciłam z zakupów, wydałam tyle forsy że nawet sama boję się podliczyć 😂😂
    ...i odebrałam krówki na chrzciny 😁 dosłownie rzutem na taśmę, dobrze że doszły
    87acee526f70.jpg

Chmurka, erre, Ptysio, Pogoda, joana, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Leeila26 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dziś zrobię makaron od Ptysia! 😅 Idealnie, akurat wszystko co potrzebne mam w domu!

Ancys super, też miałam na chrzcinach motyw tych stópek. Właśnie we wtorek wywaliłam bieżnik na stół 🤦 taki flizelionowy, na obrus. A mogłam zapytać czy któraś go nie chce 🤷
    Ja w tym miesiącu z ubrankami pasuje, bo kupujemy nosidło LennyLamb, także trzeba się ograniczyć 🤷😅

Chmurka, Ptysio, ancys85 lubią tę wiadomość

DtJnp2.png

30.10.2014r. (6tc) [*]
    10.08.2015r. (8tc.) [*]

• Chmurka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2021, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My planujemy chrzciny w kwietniu ... Ciekawe jaki rozmiar będzie nosiła wtedy Aniela... Bo myślałam początkowo że strój od którejś z Was odkupie ale chyba najpóźniej będziemy chrzcić więc pewnie żadna nie będzie miała na ten rozmiar;P
    ( Chociaż teraz mi się skojarzyło że. Qunai teraz niedługo ma chrzcić, a Marta już ma 5 miesięcy to może ...może...)

Dziewczyny dekoracji też nie wyrzucajcie! Może coś mi się przyda! ( Leeila od Ciebie to nawet jak z napisem Amelka będzie to luz;P Amelka-Anielka żadna różnica;P ) / żart oczywiście;P/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2021, 10:55

Leeila26 lubi tę wiadomość

iv09hdge02bk9ct0.png
‹‹ 1291 1292 1293 1294 1295 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ