!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Leila, viburcol u nas nie działa w ogóle. Wręcz miałam wrażenie że jest od niego bardziej obudzona, no nie wiem🤷♀️ Noce u nas nieco lepiej, dziś rezygnuję już z wózka i zobaczymy jak bez. W razie złych nocy mamy z mężem umowę ze po prostu w razie czego czatujemy na zmianę co 2h żeby każde z nas pospało 😅 w każdym razie widzę poprawę, że jak zaśnie to zaśnie, mam nadzieję że wszystko wróci do normy u nas.
No właśnie ja mam z 51015 body z krótkim rękawem i jest standard i zastanawiałam się nad dlugimi. Bo te że smyka cool club według mnie wypada większe o rozmiar tak jak w hm.
Dziewczyny, dopiero teraz wyciągnęłam wkładkę niemowlęca z nosidła. Teraz wydaje mi się jakby dziecko było zapadniete w tym -tak ma być?
Jak śpię wasze dzieci? Chodzi mi o te śpiąca w łóżeczkach. Macie już kołderką czy jak? -
Ancys śliczny, duży Pawełek 😍
Chmurka hahah 😂 kuźwa, że wcześniej na to nie wpadłam.. wywaliłam ten bieżnik i girlandę ,,Chrzest Święty Amelki" ☹️ Ounai chyba wypożycza ubranko o ile mnie pamięć nie myli. A nasze jest 62 😅
Audrey tak myślałam, w sumie w Viburcolu nie ma co działać.. 🤷 Smyk też mi sie wydaje, że wychodzi większy. Z wkładką nie pomogę, Amela jechała w foteliku 4 razy w życiu 😅 ostatni raz w połowie grudnia, na wkładce.ancys85 lubi tę wiadomość
-
Leila np ja Kroko wtedy dodalam do przyjaciolek jak byla rozmowa i jak glupia czekalam na link 🙈
Ata dobrze, ze nie jestem jedyna 🥰🤣
Aina ja wystawiam ubranka tylko na vinted. Wogole szybko mi schodza i bardzo malo mi juz zostalo.
Ogolnie polecam i kupowanie i sprzedawnie. Ale no ja nie szukam jakichs super ofert. Kupuje rozsadnie ale na tych ofertach prawie za darmo mozna sie przejechac. To samo nigdy nie kupuje w pakach. Tylko sztuki, ale np kilka sztuk od jednej osoby, zeby oplacalo sie. Tak samo sprzedaje jako sztuki, nigdy paki czy komplety.
My spimy w śpiworku bez poduszki. Jesli jest barfzo zimno a to byly 2 noce kiedy zepsul sie troche grzejnik i grzal tylko do 19st. to przykrylam go kocykiem minky.
Chmurka my chrzest planujemy maj/czerwic wiec Adas bedzie najstarszy i chyba my planujemy ostatni..
My wkladke mielismy wyjeta juz po miesiącu, czy nawet szybciej.
Ancys Pawełek to maly przystojniak 🤩Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2021, 12:47
Chmurka, ancys85 lubią tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Joana, ata - ze mnie tez taka gapa z tym czekaniem na link do grupy... 🙈
Znów się dłuższy czas nie odzywałam... ostatnie tygodnie minęły mi pod znakiem dokładnych porządków. Niestety przyplątały nam się pluskwy... W przyszłym tygodniu mamy druga turę dezynsekcji i mam nadzieje ze pozbędziemy się tego dziadostwa.
Z przyjemniejszych tematów to od poniedziałku ruszyliśmy z rozszerzaniem diety. Ja bym jeszcze czekała ale pediatra już kazała zacząć powoli wprowadzać nowości ze względu na nasza alergie na bmk. Na razie próbujemy marchewki Zjada śle robi przy tym śmieszne miny
Na dniach stuknęło nam 5 miesięcy:
joana, ancys85, Audrey, DarlAa, Leeila26, Chmurka, Pogoda, erre, pap86, edka85, Ptysio, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Asia ale slodki pieknis 🥰🥰🥰 dobrze, ze jest nas wiecej 🤣 czyli nietylko ja tak zrozumiałam.. a pluskiew wspolczuje..🥺
Ata ja tez jeszcze nie dostalam ale Kroko pewnie zajeta więc za gapostwo czekamy 🙈🤪
Asia000, Krokodylica lubią tę wiadomość
Adaś
-
Chmurka wrote:My planujemy chrzciny w kwietniu ... Ciekawe jaki rozmiar będzie nosiła wtedy Aniela... Bo myślałam początkowo że strój od którejś z Was odkupie ale chyba najpóźniej będziemy chrzcić więc pewnie żadna nie będzie miała na ten rozmiar;P
( Chociaż teraz mi się skojarzyło że. Qunai teraz niedługo ma chrzcić, a Marta już ma 5 miesięcy to może ...może...)
Dziewczyny dekoracji też nie wyrzucajcie! Może coś mi się przyda! ( Leeila od Ciebie to nawet jak z napisem Amelka będzie to luz;P Amelka-Anielka żadna różnica;P ) / żart oczywiście;P/Chmurka lubi tę wiadomość
-
Audrey, nie wiem jaki masz fotelik, u nas tak było) wkładką u na była do 60cm tylko więc szybko poszła.
Później Was nadrobienia. Widziałam tylko foty dzieciaków, są booooskie. Aleksander Maciej chudziny U mnie jest teściowa od wczoraj. Już żałuję. Miała pomoc, mam jeszcze większy syf a dzirckiem i tak w większości zajmuje się sama bo nie ogarnia. Jak mówię, żeby się pobawiła z nią to mówi że niektóre umie. Chce ją tylko na rękach nosić, młoda się denerwuje, ryczy i muszę ją wkraczać. A rano stwoerdzila że idzie do spowiedzi i obudziłam mnie o 5:30 a ja do 2:00 uspialam dziś młodą. Więc po prostu jestem dziś wrakiem. W sprzątaniu też nie pomaga więc wszystko na mojej głowie. A nie, sorki. Poprasowala mi ciuchy - efekt: był wysprzątany salon, teraz wszędzie mam ciuchy. Deska stoi na środku, bo przecież kto by tam chował... Dobijcie mnie 😭😭😭ancys85 lubi tę wiadomość
-
Jak chcecie, to ja Was mogę spróbować dodać bo niby jest tak taka opcja zaproś 😂 ale nie wiem czy i tak Kroko tego nie musi zaakceptować, musiałbyśmy sprawdzić 🤷
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Kroko mogla zablokowac ta opcje 😊
Ale jak cos Leila ja juz rano wyslalam Ci zaproszenie do przyjaciolek 😊 tylko musisz zaakceptować. To zaraz wysle Ci dane 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2021, 15:00
Adaś
-
Już 🙈 Sprawdzimy to, a co! 🙈😂 Może mnie nie okrzyczy 😅😉
Joana, Kroko już poinformowana na grupie 😅 mam nadzieję, że tu przyjdzie i zostaniesz dodana bezpośrednio 🙈😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2021, 15:34
joana, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze tylko chciałam powiedzieć, że ten kurczak w sosie serowo-paprykowym to jest petarda! 😍 Mąż będzie po 17, więc tylko wyżeram i dolewam mleka 😂😂🙈 Ptysio, dzięki! ❣️
ancys85, Ptysio lubią tę wiadomość