!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kroko z dwojga złego lepiej guz, niż majstrowanie przy gniazdku więc brawa dla Łucji 💪😉 aż mi się przypomniało jak kuzyn mnie chciał przewieźć na bagażniku rowera.. miałam jakieś 6 lat, on z 10. Oczywiście wywaliliśmy się i płakaliśmy oboje 🤣 Ja też mam małą kaskaderke.. dzisiaj też zaryła głową o panele 🤦
Ancys ale Pawcio szpanuje tymi ząbkami !! 😅❤️
Joana padłam 🤣🤣🤣
Chmurka dużo zdrowia dla Anielki.. może to kolejny ząbek i infekcja Was ominie ❣️
Gratki dla Julsona !! 😍😍Chmurka, ancys85, Pogoda, joana lubią tę wiadomość
-
Ancys ale ma świetne kasowniki
Chmurka zdrowia dla Was.
Leeila hehe muszę gniazdka pozatykać.
Teraz jak muszę coś zrobić to Młodego daję do łóżeczka turystycznego żeby sobie łepetynki nie rozbił, ale oczywiście nie chce tam siedzieć i się drze.ancys85 lubi tę wiadomość
-
U nas gniazdka tez się ciesza sporym zainteresowaniem ale odganiam. Choc zabezpieczenia mamy w każdym gniazdku juz wbudowane to jak się do kogoś idzie to często nie maja wiec lepiej zeby się uczył ze nie wolno.
Dzisiaj obkupilam cala rodzinkę w kapphalu. Polecam bo jest - 20% od cen z wyprzedaży i -20% na wybrany asortyment z nowej kolekcji.
U nas noce były w miarę to teraz ciężko tzn. Jest jedna kub dwie pobudki i byloby spoko gdyby nie dlugosc tych przerw w spaniu 😔
Misiek raczej pelza niż raczkuje. Posadzony siedzi ale sam jeszcze nie siada. Podciąga się na wszystkim na czym się da. Obrywa liście z kwiatów i wyciaga ziemie z doniczek... nosimy rozmiar 74 taki mi się już duzy wydaje. Gada sporo po swojemu mamamma nanana itp. Stale pokarmy je pięknie i w papkach i w kawałkach ale mleka nie chce pic. Tzn w dzień to bardzo mało, jedynie w nocy troche pociągnie. Q następnym tygodniu mamy szczepienie to zapytam czy to problem.
Starszak ostatnio tak niszczy spodnie i plami bluzki w przedszkolu ze masakra. U Was tez? Zblizaja się jego urodziny, będzie dinozaurowo. Szukam inspiracji na tort w tej tematyce. Ktoś coś mial fajnego?
Jak to jest z tym szczotkowaniem? Naprawde dziala? Bo ja tego nie robiłam bo wydawało mi się ze to pic na wodę ale teraz się zastanawiam...Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
A propo seriali. Choc to nietypowy serial to polecam Czarnobyl. Ciekawy
Piszecie o jedzeniu. Ja mam problem ze śniadaniami. Wstaje glodna i na nic ochoty nie mam... tzn mam na jakąś pszenna miękka bułeczkę albo tosty ale dupa po tym rośnie jak szalona wiec raczej rzadko jem biale pieczywo. Jem razowe i lubie je ale ilez można... juz mi bokiem wychodzi. Typowej owsianki nie lubię, twarożków tez mam dość. Macie vos innego zdrowego ale co się szybko robi? Bo mi juz brak pomysłów...
Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
Ptysio u mnie na śniadania często właśnie owsianka 🙈 ale jem też dużo past: jajeczną, z łososiem wędzonym lub jakaś w typie hummusu. Lubię tą opcję, bo pastę robię dzień wcześniej i mam szybkie śniadanie 😅 oprócz tego jaja pod każdą postacią, ale to już raczej w weekend jak mam więcej czasu. Czasami robię ,,nocną owsiankę" która przygotowuje wieczorem i rano jem taką z lodówki. Albo koktajl owocowo-warzywny, czasami dosypuje do niego jakieś otręby czy nawet płatki owsiane. No i dobra parówka, nie jest zła 😆😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2021, 23:48
Ptysio lubi tę wiadomość
-
Leila jak lubisz owsianki jak ja to u mniw hitem ostatnio jest pieczona 😊 tez fajna opcja, bo wrzucam dzien wczesniej i rani pieke. albo pieke wieczorem w duzym naczyniu i dzielimy sie na sniadanie z mezem. On bieze czesc do pracy.
Procz tego Ptysio to ja tez akurat owsianki, kanapki.. ale najczesciej to jak Adas pozwoli a glownie robie sobie śniadanie jak ma drzemke kolo 9. To smaze omlet czy placki..
Niestety najczecsiej to jak u Ciebie kanapki lub zwykle platki na szybko 🙃
Leila moze raczkowanie to nic.. tesciowa podpatrzyla mojego tate i tez tak robi 😅 oczywiscie bez opcji juz turlania 🤭 takze cala rodzina zaanagazowana 😊
Kotka tez chętnie zobacze Twoje cwiczenia, te od Qunai juz sobie zapisałam 😍 narazie ja cwicze 5-6 razy dziennie ten program ddsfit i maz mowi, ze widac efekty.. no ale juz miesiac go robie. Ile on mi pomógł tez na plecy 🥰
Tez ogladalam Czarnobyl i mocno polecam 🥰 ale to chyba na hbo bylo?
Erre ogladam New Amsterdam i jestem w połowie sezonu i tez mam dosyc 😅 jak to okresla moj maz.. rzyg tęcza przez ten slodki obraz lekarzy 😅🤣 ale oczywiście serial fajny i zapewne obejrzymy te 2 sezony. Choc jak zobaczylam liczbe odcinkow to lekko przerazilam sie kkedy koniec 🤭Leeila26, Ptysio, Ounai, Pogoda lubią tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
ancys85, Leeila26, Ptysio, joana, edka85, Krokodylica, erre, Asia000, pap86, DarlAa lubią tę wiadomość
-
ancys85 wrote:Cóż za radość z pozy 😃 i ten jęzorek 🤩
No ten język non stop 😆 ciężko zrobić inne zdjęcie 😂 -
Hej dziewczyny 😊
Meldujemy się po dłuższej przerwie.
W zeszłym tygodniu Elenka skończyła 8 miesięcy ❤️
Raczkuje, siada, wspina się, staje przy meblach, staje trzymając się czegoś jedną ręką, obchodzi sobie cały basen w środku krokiem dostawnym.. mam wrażenie, że jest mega szybka w tym wszystkim...
I już się zastanawiam nad pierwszymi butami 🙈
Syn wrócił do przedszkola. W domu cisza.. a Mała się buntuje, chyba nie wie, co się dzieje, nie jest przyzwyczajona do takiej ciszy... I od wtorku ma drzemki po 10 minut.. 😐 no chyba, że w samochodzie, czy wózku to pospi dłużej, ale w domu jest problem...
Jeśli chodzi o problemy skórne, to mam wrażenie, że stoimy w miejscu. Jednego dnia jest lepiej , drugiego gorzej. I nie potrafię tego połączyć, skojarzyć z czymś, co mogłoby uczulać.
Pogoda, jak u Was sytuacja ?
Pogoda, Krokodylica lubią tę wiadomość