!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
E tam, Audrey, jak jest blada kreska, to wiadomo, że ciąża A dwa dni temu jej nie było, bo jeszcze hcg nie dało się oznaczyć w moczu. A jakiej firmy robiłaś test?
-
Edka, nawet nie wiem co to za test 🙈🤣 no niby czytałam ze blada to ciążą ale no wiesz. Z Agatą szybciej pojawiła mi się testowa niż kontrolna takie juz było stężenie hcg bo było to juz 2tyg po spodziewanym okresie a ja zapomniałam 🤣
Ptysio, podoba mi się stwierdzenie "urodziłam dwie blade kreski" 🙊Ptysio lubi tę wiadomość
-
Audrey rob jut rano sikanca i wrzucaj. To bedzie ciunza jak bonedydy!!
Co dokarmien nocnych to u nas tez 4-5tyle,ze Szym sie nie budzitakdo otwartyvh oczu bo z nami spi wiec na jego krecenie od razu wyciagam piers. Jedyna sprawa gorsza to,ze myslalam po powrocie do pracy o odstawianiu a on ostatnio ukichal sobiezasypiac przy golej piersi.. czyli smoczek do buzi ale przytulic sie do cycka a jeszcze lepiej zlapac paluszkami sutka (ałaaaa) i tak zasypiac..Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
pap86 wrote:Audrey rob jut rano sikanca i wrzucaj. To bedzie ciunza jak bonedydy!!
Co dokarmien nocnych to u nas tez 4-5tyle,ze Szym sie nie budzitakdo otwartyvh oczu bo z nami spi wiec na jego krecenie od razu wyciagam piers. Jedyna sprawa gorsza to,ze myslalam po powrocie do pracy o odstawianiu a on ostatnio ukichal sobiezasypiac przy golej piersi.. czyli smoczek do buzi ale przytulic sie do cycka a jeszcze lepiej zlapac paluszkami sutka (ałaaaa) i tak zasypiac..
Ok👍
Ciekawe to zasypianie przy cycu, z jednej strony bardzo się cieszę że karmie mm, bo jak czytam na innych grupach o gryzieniu, ciągnięciu sutków to aż ciarki mam 🤪 -
Leeila ależ Ty masz moc 😱😱😱
... weszła, napisała i od razu forum ożyło 😂😂
Ja na moje dziecię nie narzekam choć ostatnio coś nie może sobie w nocy znaleźć miejsca.
Krokodylica z dwojga złego to dobrze że kaszel alergiczny, oby szybko minął i zbytnio nie męczył.
Audrey kciuki za jutrzejsze testowanie a w sumie to dzisiejsze 🤭
Leeila26 lubi tę wiadomość
-
Wiec tak, chyba zasialiśmy tę fasole🤣 gorny test wczorajszy, dwa dolne dzisiejsze. W ogóle nie polecam testu pre-test jakby któraś jeszcze się kiedyś testowała 😉 to jakieś gówno. Naniosłam 3 krople a te siki w ciągu minuty się nawet nie ruszyły (a jest napisane po 40 minutach nawet wynik może pokazać 🤦♀️), to dowaliłam jeszcze 3 🙈🤣 tak to jest jak stary pójdzie do apteki. Na dodatek zrobił siare bo na pytanie w aptece jaki test to powiedział że pozytywny 🙈
Chmurka, erre, edka85, Leeila26, Krokodylica, Pogoda, ancys85, Ptysio, joana, Natalii, Asia000 lubią tę wiadomość
-
Brawo Audrey Mam nadzieję, że lada moment do ciebie dołączę
Audrey lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny 🤩 tak w sumie powoli zaczynam zdawać sobie sprawę w co się wpakowałam 🙈 bedzie w uj ciężko ale dam rade💪 a wiecie z czego się cieszę? Tzn z ciąży oczywiście ale ze nie będę musiała Agatki zostawiać 😊 teraz musze na za 3tyg umówić się do mojego gin i jechać powiedzieć szefowi 🙈
Edka, bardzo trzymam kciuki za Ciebie✊ a kiedy masz płodne teraz? Ja to w ogóle jestem zaskoczona ze juz w drugim cyklu się udało 🙈Chmurka, Leeila26, Pogoda lubią tę wiadomość
-
Audrey aaaaa !! 😍😍 Ale super! No to szybko poszło, mąż się spisał, w aptece również 😂😂 Kiedy masz przewidywany tp? Życzę Ci zdrowej i nudnej ciąży ❤️
-
Audrey gratulacje!
Zdrowej i nudnej ciąży.
Ale się uśmiałam z Twojego męża.
Ancys nie do końca dobrze bo młodsza córka alergik więc non stop na lekach, musi robić inhalacje ze sterydu, no i infekcje łatwiej łapie a teraz kiedy wszystko pyli męczy ją kaszel więc infekcja minie a alergia niestety uprzykrza życie na dłużej. -
Audrey wrote:
Edka, bardzo trzymam kciuki za Ciebie✊ a kiedy masz płodne teraz?Audrey lubi tę wiadomość
-
Audrey brawo Ty 🤩 gratulacje ❤️
Mój mąż się śmieje, że z moim zapałem, to Julus będzie jedynakiem 😆 także on już pyta kiedy sprzedajemy rzeczy po JulkuAudrey lubi tę wiadomość