!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Edka, no fakt, przecież nie masz drugiego męża 🤭 dzięki, dajesz nadzueje ze podołamy 🙇♀️
Ounai, właśnie tak o tym myślę, żeby dać dziecku czas na zaakceptowanie zmian. Wciąż mam cicha nadzueje ze znowu pokocha łóżeczko ale przygotowuje juz plan awaryjny🙈
To 6h to bardzo dużo, w takim razie radzi sobie świetnie. A Ty wróciłaś do pracy czy jesteś w domu bo jakoś chyba ominęła mnie rozmowa o powrotach do pracy.
Właśnie, leila i Joana tez dawno się nie odzywały 🤔 -
Audrey wrote:Z innej beczki, jakie jogurty dajecie swoim dzieciakami?
Ja daje bakoma naturalny gesty, bieluch albo fruvita pure z owocami z biedry
-
No to trzeba będzie jeszcze je odkurzyć 🤣
Pogoda, pytam o te jogurty bo na tym moim zadupiu nie ma zbytnio w czym wybierać, ja daje piątusie, serki homogenizowane z Piątnicy, danonki. A tak to same jakieś desery kolorowe w sklepowych lodówkach a nie chce żeby młodej się przejadł. -
nick nieaktualnyFajne jogurty są w Lidlu, np. Serek homogenizowany słodzony syropem z agawy. Jest pycha i bez cukru.
U nas on, Bieluch i jogurty naturalne rządzą Jak chce na słodko to dodaję owoce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2021, 23:34
-
Ja robię zazwyczaj zakupy online w Carrefour i tam trafiłam na serek homogenizowany naturalny, ale zawsze mi podmieniają na serek bez laktozy 😏 ale jest spoko, Julusiowi smakuje. Dodaje zawsze jakis owoc, czasem zboża ekspandowane, kakao, cynamon, masło orzechowe
-
Przyszłam się pochwalić, że najprawdopodobniej będę mieć kolejną córkę. Lekarz twierdzi, że na 90% dziewczyna.A poza tym badania prenatalne wyszły ok. Wszystkie parametry wzorowe
Ounai, Pogoda, Krokodylica, Audrey, erre, ancys85, Chmurka lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Edka, gratulacje. To będziesz na bieżąco z ciuchami
-
Audrey, ale ten czas leci 😱 pamietam jak w ciazy tak sie czas ciągnął do połowy, a później do rozwiązania. Chyba przy kolejnym dziecku czas przyspiesza czy tylko tak mi sie wydaje? 🤪
-
Pogoda wrote:Audrey, ale ten czas leci 😱 pamietam jak w ciazy tak sie czas ciągnął do połowy, a później do rozwiązania. Chyba przy kolejnym dziecku czas przyspiesza czy tylko tak mi sie wydaje? 🤪