!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai o, to jak skinny też to git, dzięki wielkie za info
Bo w sieciowkach zazwyczaj jak coś jest skinny to muszę brać przynajmniej rozmiar większe a czasem i dwa. Dlatego dobrze wiedzieć, bo już widzę, że zamówiłabym za duże 😁
Ja w poniedziałek na prenatalnych będę wg OM 12+3, a wg usg, co w moim przypadku jest bardziej wiarygodne - 11+5Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 23:38
-
katwie27 wrote:Dziewczyny, czy wy też macie taki problem z brzuchem po południu lub wieczorem? Ja właśnie w okolicach godz. 16 czuje się tak jakbym jadła cały dzień, mam takie uczucie przepelnienia, brzuch się robi duży, taki jak mocno napompowany balon, ciężko mi się naprawdę ruszać, ogólnie ciężko się czuje.. Z synem chyba też tak miałam na początku ale czy to normalne? Dzisiaj bawiłam się z synem samochodami na dywanie i powiem szczerze że było mi bardzo ciężko czułam się jakbym była już w zaawansowanej ciąży... Bardzo ciążyl mi brzuch. Czy można brać np espumisan? Może on pomoże? Późnym wieczorem dochodzą nudności. Po kąpieli trochę powisialam nad wc ale bez efektów, A teraz leżę w łóżku i już się zaczynam męczyć.
Mam dokładnie tak samo. Na początku myślałam że coś zbyt ciężkiego zjadłam ale przy lekkim było to samo. Zapomniałem że stresu na wizycie zapytać. W pierwszej ciąży jakoś mi to nie utkwiloMaluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
Ounai wrote:Totoro, jutro dokładnie Ci podeślę, ale brałam skinny i moim zdaniem albo takie jak nosisz albo nawet rozmiar mniejsze. W Lidl są darmowe zwroty, więc jeśli nie przeszkadza Ci, że będziesz mieć zblokowane pieniądze na jakiś czas możesz wziąć dwa rozmiary, przymierzyć i zły odesłać. Ja tak robiłam.
A czy mogłabyś mi zmierzyć długość nogawek po wewnętrznej stronie tj.od kroku. -
ktosiowa wrote:Chcieli mnie umówić na 12+2, ale od 17 lutego jestem dwa tygodnie sama z synkiem i nie mam nikogo z kim mógłby zostać. Moja mama zmarła 26 października (OM 26 listopada), nie mam rodzeństwa, a badanie o 9 rano... ogólnie musimy radzić sobie sami. Chcąc nie chcąc poprosiłam o wcześniejszy termin.
Krokodylica, darika, Jaśmina lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny co do ciuchow ciazowych z lidla to bedą stacjonarnie w sklepach od 22czy23.02
ja wtedy robie z rana szturm i kupuje po2rozmiary(beda tez koszulki, bluzki, sukienki). Wytrzymam z zamawianiem chociaz kurde guziki w spodniach rozpinam 😂
Totoro, Jaśmina, Krokodylica lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Dziewczyny tak sie zastanawiam, kiedy zaczely sie wam mdlosci? Mnie poki co na szczescie omiajaja, ale zastanawiam sie, czy moga przyjsc na przyklad w 9 lub 10 tygodniu, jesli wczesniej ich nie bylo?
-
Tu jest oferta online od 22.02
https://www.lidl-sklep.pl/Mama-i-dziecko/a274718Krokodylica lubi tę wiadomość
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
Dziewczyny dziś mam wizytę o 15 i mega się stresuje trzymajcie kciuki
Czytam was na bieżąco ale mało się udzielam bo non stop w pracy jestem a jak wracam to padamPogoda, Ptysio, Mevr_A, erre, Monia:), Chmurka, Natikka123, skała, joana, Totoro lubią tę wiadomość
-
Nadzieja, trzymam kciuki:*
Dziewczyny, ja jestem w 7 tygodniu a już zaczynam myśleć o spodniach ciążowych. kupiłam na razie takie w pepco niby nie ciążowe ale z gumką (rozmiar większy niż noszę na co dzień) ale pod wieczór i tak już mnie w brzuchu cisnąjak to będzie się działo w takim tempie to do września będę wielorybem:D
-
Trzeba wejść na stronie Lidla w przedsprzedaż, tam są rzeczy które będą w następnym tygodniu. Z tego co patrzyłam to chyba to te same rzeczy które już są dostępne online. Nic nowego nie wymyślili.
-
Mnie też zaczynają cisnąć spodnie i tak śmiesznie mi widać brzuch, zwłaszcza wieczorami. Nigdy nie byłam przesadnie szczupła, ale naprawdę widzę różnicę
Ja dzisiaj mam wizytę o 14, strasznie się boję, nie mogę się na niczym skupić. Oby było dobrze. -
W drugiej ciąży zdecydowanie ten brzuch szybciej wychodzi. Pamiętam że w ciąży z synem powiedziałam w pracy o ciąży w 12 tygodniu i to tylko dlatego, że mailem parapetowke u koleżanki z pracy i trzeba było się przyznać. A teraz już bardzo widać.