!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Chmurka wrote:Eh. a ja znów plamię. Nie może być spokojnie:/ dobrze że dziś wizyta. na 15
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Ja mam wizytę dopiero za 3 tyg 😔
Nie wiem czy umawiac sie gdzies za tydzien i za 2 tyg prenatalne czy czekac.Ogolnie czuje sie ok, piatek i spbote przerzygalam a w sb to okrutnie az mnie maz nad toaletą trzymal bo takie rzygansko.Wczoraj obylo sie bez wymiotow,dzis poki co tez.Albo objawy zanikaja powoli i to jest ok albo juz sama nie wiem.
Ciagle mysle czy isc na usg czy nie...13.01 - ||❤
10.03 💖🙏prenatalne
-
Chmurka wrote:Ech Blanka, czyli znów tak samo. Trzymam kciuki żeby było ok i u mnie i u Ciebie. u mnie za trochę ponad godzinę już będzie wiadomo...
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Dziękuję dziewczyny ❤️
Lilka wygadała sobie tą siostrę xD za każdym razem jak pytaliśmy czy będzie siostra czy braciszek, mówiła, że siostra xD Ale zobaczymy czy się później potwierdzi 😁
Chmurka trzymam kciuki za wizytęKrokodylica lubi tę wiadomość
-
pap86 wrote:Totoro gratulacje z dobrych wiesci!
Krokodylica a nie zalecal Ci lekarz jakichs lekow na te wymioty? Chyba sa takie dla ciezarnych wlasnie.
Ja mam wizyte za 2dni (9+4) zeby podejrzec czy wszystko ok. Jakos od wczorai tez mnie pobolewa to tu to tam w macicy,ciagnie cos w dol (to uczucie mi sie nie podoba ale mija po odpoczynku na leząco) a tak to jest ok.
Nie, w żadnej ciąży.
W pierwszej ciąży leżałam w szpitalu na kroplowkach przez to. -
Baletnica na Twoim miejscu byłam spokojna skoro wymiotujesz. Ja przynajmniej tak miałam że jak czułam się źle to uspokoiło mnie to hehe. Bądź dobrej myśli.
Mi od rana jest niedobrze. Myślałam że przejdzie po południu ale nie przeszło. Wyszłam z synkiem na podwórko ale poczułam zapach dymu z kominów i nie dałam rady wytrzymać dłużej, od razu odruch wymiotny. W zasadzie to uspokaja mnie trochę ten stan, chociaż dziwię się bo chyba półtora tygodnia czułam się już dobrze. Jutro mam wizytę u tego mojego elakrza z pakietu męża, tylko na sprawdzenie czy dzidzia ma się dobrze. Prenatalne za dwa tygodnie. Teraz żałuję że się zapisałam na jutro, ale jak nudności ustały to stwierdziłam że pójdę skoro nic za to nie płacę. A teraz to mi się nawet golić nie chce na wizytę. Obym się nie myliłam z tym że dzidzia ma się dobrze. -
maja2024 wrote:Toto gratulacje, duża dzidzia. Ja dziś byłam u gina i dostałam zakaz pracy. Ciśnienie mam podwyższone ale na razie bez leku. Od wczoraj mam ciągnięcia w dole brzucha i pachwinach, lekarz mówi, że macica się rozciąga. Zapomniałam jak było w pierwszej ciąży. U mnie już rodzina i najbliżsi znajomi wiedzą o ciąży. Mój syn jest szczęśliwy, tyle czekał.
-
Z tym przepowiadaniem płci na prenatalnych to trzeba jeszcze podchodzić z dystansem. U mnie też na genetycznych lekarz mówił, że wygląda na dziewczynke. A na kolejnej wizycie pokazał się siusiak.4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
DZieki dziewczyny za kciuki. Dzidziuś ma 18mm serduszko bije ładnie. Jest ok. Ale plamienia nie wiadomo skąd. Ginekolog chciała mi dać zwolnienie już do porodu ale narazie wzięłam na 2 tygodnie i mam się pokazać pod koniec zwolnienia(02.03) i w zależności od tego jak będzie z plamieniami to albo będzie dalej zwolnienie albo wrócę do pracy. Karta ciąży dziś zalozona.
Asia000, Totoro, Ounai, Jaśmina, darika, Krokodylica, erre, Pogoda, Lola., Monia91:), joana, maja2024 lubią tę wiadomość
-
Chmurka fantastycznie ))) 18 mm to wręcz idealny wzrost
Chmurka lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza