!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
No wlasnie troszke zwolnil tempo i dlatego nie wiem czy przy takich wartosciach to juz normalne?
Oby z tym zarodkiem 😊 choc wizyte i tak mam dopiero za 1.5 tyg, więc moze będzie widać coś więcej...
Monia witaj 🥰Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Ja jestem bezobjawowa. No chyba że liczyć to, że bolą mnie suty, ale to może być od kp.
Joana. Tak, przy takich wartościach to normalne.joana lubi tę wiadomość
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Potomstwo moje będzie Mu służyło, przyszłemu pokoleniu opowie o Panu" Ps 22,31 -
Ja mam tylko bardzo wrażliwe, lekko bolące sutki i czasami mnie nudzi - jednego dnia bardziej, drugiego mniej. I tyle. Piersi mi jeszcze wg mnie w ogóle się nie powiększyły. I też chyba z kilogram schudłam bo nie mam nic ochoty, w sensie nie odrzuca mnie od jedzenia ale co podejdę do lodówki/szafki to w sumie na nic nie mam ochoty.
Ostatnio pojechałam do Lidla obkupić się w jakieś zdrowe przekąski to kupiłam tylko migdały bo na nic innego nie miałam ochoty. 🙄
Ounai strasznie Ci współczuję tych wymiotów, do kiedy musisz wytrwać w pracy? Bo wiem, że pisałaś że nie za bardzo masz możliwość iść szybko na zwolnienie. 😔Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ja ciążę z synem miałam bezobjawowa. Nawet piersi mnie nie bolały. Ch6ba jeden raz zwrocilam. Teraz mam nabrzmiale piersi z widocznymi zylkami. Nie mam mdłości ale w nocy się budzę i mam nudności lekkie. Poza tym brak ochoty na jedzenie, jem bo muszę, najadam się szybko, nie mam ochoty gotować a uwielbiam to robić. Brak energii totalny...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2020, 22:04
-
Ounai wrote:Chcę po prostu zostawić po sobie dobre wrażenie, bo akurat tak sytuacja będzie wyglądać po moim macierzyńskim, że mam szansę wskoczyć na nowy projekt.
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai wrote:Annia, myślę, że zmęczenie związane z 1 trymestem Cię dopadło. Ja wracam z pracy i jestem dętka, kładę się i nic nie jestem w stanie zrobić. Mąż wszystko robi. Ja jedynie kładę syna spać.
A dziś wychowawczyni syna pisała do mnie z pytaniem czy to prawda że jestem w ciąży, bo młody się pochwalił i nie wiedziała czy kłamie czy mówi prawdę. Cholercia, w pracy jeszcze nie wiedzą a w przedszkolu już tak. Muszę wyczaić jakąś okazję żeby pogadać z szefem. Najpóźniej myślę, że powiem mu 29.01. Ale to 2 ciąża i boję się, że brzuszek może się pojawić trochę wcześniej
No ciężko mi powiedzieć czy to od I trymestru czy naturalna senność - ja raczej jestem śpioch, ale chyba wydaje mi się, że jestem zmęczona bardziej niż zazwyczaj, może masz rację.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ja niedawno bralam slub.. i tez mam nadwage. Wiecie warstwy tiulu a juz dwie ciotki meza gadaly, ze jestem bankowo w ciazy 😅 a to byly chyba 2 dni po owulacji 😂 takze mialy dobry radar po moim brzuchu " z nadwagi" 😅 myslalam, ze je udusze a tu prawda...
Co do corpo to masz racje lepiej samemu szefowi powiedziec. Zawsze to bedzie ladniej wygladlo niz jak powie jak "kolezanka".
Annia ja tez jestem typowym spiochem, ale w tej ciazy to jeszcze sie zwiekszylo 😊 efekt braku kawy. A Wy pijecie??
Ja odstawilam chyba ze totalnie chodze senna to wypijam taka z plaskiej lyzeczki lure.....
W pierwszej ciazy od poczatku mialam problem z cisnieniem za wysokim, wiec tu wole uwazac. Bo szybko skoczylo a zawsze mam raczej blizej za niskiego.Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Ja pije kawę tylko rano. Potem jak mam ochotę to robię sobie kawę INKE.
-
Cześć dziewczyny, witam się na wrześniowym wątku 😊
Ostatnią miesiaczkę miałam 17 grudnia. Dziś zrobiłam test i wyszła wyrazna druga kreska, termin wypada gdzieś na 24 września 😊
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie.Ounai, Annia, Anika, Asia000 lubią tę wiadomość
-
Ja też piję kawę, ale staram się pić tylko jedną. Z herbaty jakoś nikt nie rezygnuje a pije się jej więcej niż kawy a też przecież zawiera kofeinę.
Wiadomo, że jak ktoś pije 8 espresso to by było za dużo, ale 2 cappuccino myślę że nie ma się czym przejmować.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai, dokładnie. Ja tak jak ty mam ekspres i w domu i w pracy i u rodziców i lubię smak dobrej, ale słabej kawy. Ja zawsze piję bardziej mleko z kawą bo nie lubię za mocnej. Inka jest dla mnie niepijalna. Do tego wypijam 2-3 herbaty sypane z Five o'clock czy Świata herbaty bo ubóstwiam i pewnie te herbatki sumują mi się na drugą kawkę. Poza tym woda. Żadnej coli i energetków nie pije.
Wiem jak to jest w pracy, że koleżanki potrafią być BARDZO wścibskie...Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dziewczyny ja jestem raczej ziołowa, czystek pokrzywa i takie tam klimaty. Oczywiście owocowe herbatki też tylko teraz się boję ze względu na hibiskus, który nie jest wskazany. Kawy nie lubię 😉,chyba że właśnie inke. Teraz mają taki wybór, że szok 😀
-
Powtórzyłam betę dzisiaj ostatni raz przed wizytą - 4209,00 - przyrost trochę zwolnił, ale jest w normie. Chyba jest w porządku? No to czekam na wizytę 13.01 i na sprawdzenie gdzie jest mój pęcherzyk.
Ogólnie jestem dobrej myśli, w ciąży pozamacicznej tydzień później niż dzisiaj miałam maksymalną betę koło 3300, więc jakoś tak mam nadzieję, że tym razem pęcherzyk jest tam gdzie trzeba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2020, 13:20
Ounai lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023