!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Jeśli chcę mieć do czego wracać to teraz nie mogę sobie pozwolić na zwolnienie. Zmieniłam stanowisko 5 miesięcy temu i jestem osobą, której praca jest związana z bezpośrednim kontaktem z klientem. Nie chcę mojego szefa zostawić na lodzie, bo to osoba, która naprawdę dba o swój zespół. Poza tym nie chcę też siedzieć sama w domu. Ja mam lekką pracę, przy biurku. Planuję pracę innym, parę razy w tygodniu zdzwaniam się z Niemcami, tak naprawdę trudne jest przede wszystkim utrzymywanie ciąży w tajemnicy
Ja też jeszcze przed wizytą... jeszcze 6 dni... -
Ounai wrote:Niby tak ale jak mam być szczera to nie wierzę w to co ten lekarz mi tam niby pokazywał. Ani zarodka mi nie pokazał. Nie zlecił żadnych badań. Nic normalnieMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Byłam na tej darmowej wizycie. Dzieć ma ok. 7 mm i serce 130 ud/min. Teraz muszę coś wymyśleć, żeby dostać się do mojego lekarza na "krzywy ryj" i założyć kartę ciąży 😁
tym_janek, ktosiowa, Asia000 lubią tę wiadomość
-
Ounai niechcący polubiłam twój powyższy post. Może mieli nowy aparat w przychodni i dopiero lekarz się go uczył? Jak ty coś tam widziałaś i on mówił, że jest serduszko to musi być dobrze. Ale rozumiem, że chcesz mieć wizytę u kogoś komu ufasz.
Edka85 super wieści! Chciałabym już być na twoim etapie. ❤️Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Edka gratki, super wiadomości 😍
Ja dzis jade znow ma bete.. po tamtej stracie to ten brzuch mnie ciut martwi.. i tylko poprawny przyrost bety mnie uspokoi całkowicie..Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Zazdroszczę wam że już słychać było serduszka u was... Ja mam następną wizyta 5 lutego. Lekarz pytał czy wytrzymam bo chodziłam z synem co dwa tygodnie i to dla mnie było długo... Ale czuje że nie wytrzymam
-
nick nieaktualny
-
Witam wreszcie koleżankę Anike 😁
Joana, jest super. U mnie pow. 6,5 tys. przyrost już spadł do 66%. Generalnie możesz powoli zbierać się na wizytę, bo przy takiej becie będzie widoczna struktura zarodka.Anika lubi tę wiadomość