!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Jeśli chcę mieć do czego wracać to teraz nie mogę sobie pozwolić na zwolnienie. Zmieniłam stanowisko 5 miesięcy temu i jestem osobą, której praca jest związana z bezpośrednim kontaktem z klientem. Nie chcę mojego szefa zostawić na lodzie, bo to osoba, która naprawdę dba o swój zespół. Poza tym nie chcę też siedzieć sama w domu. Ja mam lekką pracę, przy biurku. Planuję pracę innym, parę razy w tygodniu zdzwaniam się z Niemcami, tak naprawdę trudne jest przede wszystkim utrzymywanie ciąży w tajemnicy
Ja też jeszcze przed wizytą... jeszcze 6 dni... -
Ounai wrote:Niby tak ale jak mam być szczera to nie wierzę w to co ten lekarz mi tam niby pokazywał. Ani zarodka mi nie pokazał. Nie zlecił żadnych badań. Nic normalnieMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Byłam na tej darmowej wizycie. Dzieć ma ok. 7 mm i serce 130 ud/min. Teraz muszę coś wymyśleć, żeby dostać się do mojego lekarza na "krzywy ryj" i założyć kartę ciąży 😁
tym_janek, ktosiowa, Asia000 lubią tę wiadomość
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Potomstwo moje będzie Mu służyło, przyszłemu pokoleniu opowie o Panu" Ps 22,31 -
Ounai niechcący polubiłam twój powyższy post. Może mieli nowy aparat w przychodni i dopiero lekarz się go uczył? Jak ty coś tam widziałaś i on mówił, że jest serduszko to musi być dobrze. Ale rozumiem, że chcesz mieć wizytę u kogoś komu ufasz.
Edka85 super wieści! Chciałabym już być na twoim etapie. ❤️Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Edka gratki, super wiadomości 😍
Ja dzis jade znow ma bete.. po tamtej stracie to ten brzuch mnie ciut martwi.. i tylko poprawny przyrost bety mnie uspokoi całkowicie..Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Zazdroszczę wam że już słychać było serduszka u was... Ja mam następną wizyta 5 lutego. Lekarz pytał czy wytrzymam bo chodziłam z synem co dwa tygodnie i to dla mnie było długo... Ale czuje że nie wytrzymam
-
nick nieaktualny
-
Witam wreszcie koleżankę Anike 😁
Joana, jest super. U mnie pow. 6,5 tys. przyrost już spadł do 66%. Generalnie możesz powoli zbierać się na wizytę, bo przy takiej becie będzie widoczna struktura zarodka.Anika lubi tę wiadomość
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Potomstwo moje będzie Mu służyło, przyszłemu pokoleniu opowie o Panu" Ps 22,31