!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja próbuję męża dobudzić po nocnej zmianie, bo nie wiem czy gotować obiad czy chcemy iść coś gdzieś zjeść. Nie ukrywam, że liczę że decyzja zapadnie że jedziemy zjeść do miasta, bo nie chce mi się dzisiaj stać przy garach. W ogóle to właściwie nic mi się nie chce, ciemno, pochmurno, wieje... Od kilku dni miałam nadzieję, na długi spacer w parku zwieńczony jakąś kawką i ciasteczkiem w takiej knajpce nad jeziorem w parku a tu taka pogoda, że nie mam ochoty nosa wyściubić.
Ounai - mi cycki w ogóle nie urosły na razie! Akurat na ten objaw czekam, bo mam takie trochę małe. Więc zazdroszczę! Pozytywnie, oczywiście.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Cześć dziewczyny! Można dołączyć?
W środę i piątek robiłam betę:
20 dpo - 2278 mIU/ml
22 dpo - 7414 mIU/ml
To aktualnie moja trzecia ciąża. Z pierwszej mam synka (obecnie 21 miesięcy). Druga zakończona w 8. tygodniu, puste jajo płodowe, miałam łyżeczkowanie.
Termin z aplikacji bbf jest na 12.09, ale różne kalkulatory podają różne terminy
Wizytę u swojego prowadzącego mam dopiero 23 stycznia, chyba jajko zniosę do tego czasu Zazdroszczę, że już większość z Was coś widziała.
Z objawów mam mdłości, od wczoraj ból piersi i wrażliwość na zapach jajka na twardo
Ounai, edka85, Anika, Lililove, Annia, tym_janek lubią tę wiadomość
-
Erre pamiętam Cię z marcowek Znowu jedziemy na tym samym wózku 😁
Ja cały czas podczytuję, ale jakoś ciężko mi znaleźć czas, żeby regularniej się udzielać
Wczoraj miałam wizytę, widzieliśmy mikro zarodeczka z związkiem serduszka wg usg jestem mniej więcej 5t+6, wg OM sporo dalej, ale moje cykle były bardzo nieregularne (a w ogóle to był mój drugi cykl odkąd zaszłam w pierwszą ciążę). Termin wstępnie na 29 sierpniaedka85, joana, tym_janek, Asia000 lubią tę wiadomość
-
Ounai, wszędzie na hasło "ciążowe" od razu rośnie cena Mi się udało w h&m znaleźć jedną bluzkę, która jeszcze ujdzie, ale to było dwa lata temu. Natomiast chyba w Lidlu kupię w poniedziałek dwie bluzki ciążowe.
Totoro! Miałam właśnie pisać, że Cię pamiętam 😁Totoro lubi tę wiadomość
-
Totoro muszę zajrzeć i czegos poszukam 😍
Planuje tez kupic segregator od mamyginekolog 🥰
Ale dzis dzien prawie przespałam.. plus chodzi za mna chinszczyzna.. w poniedzialek na obiad napewno cos ugotuje 😅Totoro lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
joana wrote:Totoro muszę zajrzeć i czegos poszukam 😍
Planuje tez kupic segregator od mamyginekolog 🥰
Ale dzis dzien prawie przespałam.. plus chodzi za mna chinszczyzna.. w poniedzialek na obiad napewno cos ugotuje 😅
Sama też będę tam zaglądać, bo część ciuchów ciążowych mam, ale akurat na sezon zimowy 😁
-
Ja z poprzedniej ciąży nie mam żadnych ubrań, właściwie to nie miałam ich dużo bo cała praktycznie przeleżałam i potrzebowałam tylko na wyście do lekarza. Teraz widziałam na str internetowej Lidla fajne spodnie 😊 jak mi się rozmiar rozrośnie to będę filować na okazję. Bon prix ma fajne ciuchy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2020, 20:03
-
U mnie w tamtej ciazy nie kupowalam jeszcze zadnych ubran. Takze teraz musze zrobic zakupy od zera 😅
Ten segregator taki troche gadzet.. sa zakladki na wkladanie wynikow i innych potrzebnych rzeczy na wizyty do lekarza. I ogolnie fajna rzeczy jadac do szpitala czy na porod bo tam jest cala historis ciazy...
No i jest wiele innych rzeczy, ale to juz na stronie trzeba poczytac. Ogolnie moje kolezanki bardzo sobie chwalily.
Chcialam teraz kupic, bo podobno czesc kasy byla oddawana na cel wosp. Ale podobno bede dopiero kolejne wtorek chyba dostepne. Także czekam.Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Ounai ja mam piłkę w pracy bo mam problemy z napięciem mięśniowym i stabilnością więzadeł kręgosłupa i sobie bardzo chwalę siedzenie na piłce. Zalecenie fizjoterapeuty z tą piłką w pracy i to był strzał w 10 jeśli chodzi o bóle "kręgosłupa" (choć u mnie były to bóle mięśni bo kręgosłup mam zdrowy).
Mnie od popołudnia lekko pobrzusze pobolewa, to zdecydowanie mój najmniej ulubiony objaw ciążowy. Już chyba wolę te nudności. 🙄Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
joana wrote:Qunai a ta pilka co ma na celu? Moze tez pomyslalabym o takiej.
W domu też mam piłkę, ale raczej na niej nie siedzę. Ale w pracy przed komputerem prawie zawsze tylko na piłce.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Hej. Niepewnie się z Wami witam. Dziś zrobiłam test który pokazał słabą kreskę .
Mam Jula córkę... Julia w grudniu skończyła 9 lat .
Wizytę mam 3 lutego . Cieszę się ale jednocześnie się boje...Ale to chyba jak większość z Nas . Pozdrawiam Was serdecznie .tym_janek, Ounai, Totoro, Lililove, Asia000 lubią tę wiadomość