!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
To jest moja druga ciaza, ale jesli dobrze pojdzie to dopiero pierwszy porod 😊 musze spojrzec za taka pilka.
Mamajulci witaj ❤MamaJulci lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Mam podobnie jak Ty Ounai. Nie wymiotuję, ale mdłości mnie męczą non stop i żadne sposoby nie działają. W pierwszej ciąży miałam podobnie, ale było o tyle łatwiej, że zawsze można było się położyć i odpocząć. Więc dziewczyny, które jeszcze nie rodziły korzystajcie teraz ile możecie
My klimę zamontowaliśmy 1,5 roku temu. Co prawda tylko w salonie, ale różnica diametralna. Na pewno dzięki temu będzie dużo łatwiej w końcówceWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2020, 13:13
-
Racja, patrząc na to jakie upały są w ostatnich latach, strach się bać co będzie teraz 🤣 ja w poprzedniej ciąży puchlam okrutnie i też już mężowi wspominałam o klimatyzacji na lato,ale takiej przenośnej bo my w bloku musielibyśmy mieć zgodę wszystkich dookoła na montaż tej stałej. Chyba lepiej by było rodzić na wiosnę ale wtedy cała jesień i zima z pakietem chorób by była.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2020, 14:44
-
Mnie w pierwszej ciąży mdlosci nie meczyly. Za to mialam okropna zgage. Teraz mnie mecza mdlosci. Ale na szczescie dzis lepszy dzien.
Co do odpoczynku to korzystam ile moge tym bardziej, ze jestem na zwolnieniu lekarskim 😊
A co do dzieci to kazda ma obawy, ale musimy myslec pozytywnie. Na to czy bedzie dobrze nie mamy wplywu. Ale musi byc dobrze 😁
My dopiero bralismy teraz slub i remontujemy nasza czesc domu. Ale o klimie to nie ma co narazie marzyc.. 😫 ale juz zamowilismy drzwi na pietro i podlogi. A tam bedzie pokoj dziecka 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2020, 15:25
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.