!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja też się przywitam nasz naturalny cud potwierdziły dwie kreski na teście 10.01. Beta 11.01 3314. Owulacja była 20.12.19. Także teoretycznie termin na 11.09.2020
edka85, Monia91:), Ounai, joana, Asia000 lubią tę wiadomość
-
joana wrote:Dzięki dziewczyny..
Idealnie tu byc z Wami bardziej doswiadczonymi 😊
Umowie sie po prostu na wizyte wczesniej niz mialam i tyle.
Narazie spokój. Na papierze nic nie mam, ale jak aplikowalam luteine to znow cos bylo na aplikatorze.
Ja w poprzedniej ciąży też miałam tak przy luteinie. Zmieniła mi lekarka na progesteron besins i nie było problemu. Powiedz o tym swojemu lekarzowi, bo najwyraźniej aplikatorem sobie podrażniłaś -
joana wrote:Dzięki dziewczyny..
Idealnie tu byc z Wami bardziej doswiadczonymi 😊
Umowie sie po prostu na wizyte wczesniej niz mialam i tyle.
Narazie spokój. Na papierze nic nie mam, ale jak aplikowalam luteine to znow cos bylo na aplikatorze.
Ja też tak miałam. Ale ni3 o lekrza bo tak jak dziewczyny pisały nie było plamienie tylko na aplikatorze coś tam zebralam. A z ciekawości ile bierzesz luteiny? -
Ja też plamie od wczoraj. Najpierw żywa krwią ale jak na noc wzięłam duphaston to dziś już brąz. Nawet tego dużo było 😐 poleciałam na betę i wynik 148. Wczoraj był termin @ więc sprawdzę pojutrze czy prawidłowo przerasta.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2020, 18:42
-
Pogoda moja owulacja tez byla 20.12 😊 tylko to byl moj 23 dc..
Luteiny mam 3×1tab.
Ja wizyte przyspieszylam na ta srode na 18. Oby pokazala cos dobrego. Czy jesli mam dziś 6+4 ale u mnie owulacja byla tak pozno to moge liczyc na cos wiecej na usg??
Qunai kciuki, żeby jednak mąż nie musial jechać i wizyra byla normalnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2020, 19:58
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
nick nieaktualny
-
Ja juz po dzisiejszej wizycie, kropek ma 22 mm, serducho bije 177, nawet moglam chwilke posluchac i jakos od razu wszystkie obawy mi przeszly. Dalej na l4. Drugi pecherzyk juz sie wchlonal calkiem, wiec tez juz jestem spokojniejsza, ze nic tam sie nie dzieje. Kolejna wizyta 10.02 i to juz bedzie usg genetyczne. Termin jednak na 21.08 a nie 22.08 (kalkulator w internecie nie uwzglednil, ze w tym roku wypada rok przestepny)
edka85, joana, erre, Lililove, Asia000, Ounai, maja2024 lubią tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
No to Akinom teraz już cię tu wpisuję na 9 miesięcy. Super, że się odważyłaś Jaki tp z dzisiejszego usg wychodzi?4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Potomstwo moje będzie Mu służyło, przyszłemu pokoleniu opowie o Panu" Ps 22,31 -
Ja się cieszę, że nie jestem pierwsza na liście, bo przynajmniej wiem co mnie czeka
Ostatnio mam dramatyczne kłopoty ze spaniem. Jeśli się obudzę o 2-3 w nocy, to nie mogę zasnąć do samego rana. Potem czekam z utęsknieniem do drzemki młodego, żeby paść razem z nim, ale bywają dni, że nie chce drzemać ;(
W ogóle ja przez 40 dni nie brałam kwasu foliowego Kurcze, mam nadzieję, że nie będzie jakichś złych konsekwencji Wcześniej brałam kwas przez 3 lata w witaminach.
-
Erre współczuję takich pobudek znowu ja śpię jak szalona... caly czas jestem senna. A nocne spanie zaczyna sie dla mnie o 23 a konczy rowno o 9.
Pozniej wstaje taka zaspana..... a kolo poludnia mam ochotę isc spac dalej 😂
Ale jak dziewczyny napisały korzystam, ze jestem w pierwszej ciąży 😉Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Pięknie się ten dzień zapowiada. Moje dziecię pięknie spało dzisiejszej nocy - jak nigdy, więc i ja wyspana w końcu i mdłości trochę mniejsze Mam nadzieję, że tak samo dobrze się skończy, bo dziś wieczorem mam pierwszą wizytę. Nie mogę się już doczekać.