!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Do mnie doszły dzisiaj dżinsy z Lidla. Wzięłam ten sam rozmiar, który przed ciążą nosiłam, ale kurcze nie zauważyłam, że one były Skinny Fit, a ja zamówiłam Super Skinny Fit i są w nogach trochę mało komfortowo obcisłe... Dobrze, że Lycrę mają
Właśnie wróciłam ze spacerku po mojej wsi, ludzi jakby mniej, ale za to wszyscy kotłują się w sklepikach. W piekarni prawie pieczywa nie ma, u rzeźnika mięso wymiecione...
-
Chmurka wrote:Blanka GRATULACJE! Nawet nie wiesz jak się cieszę:* po tych wszystkich stresach, krwawieniach:* mega informacja;)
Ja za godzinę mam usg u swojego ginekologa a w poniedziałek też genetyczne. Liczę na dobre informacje;)
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Dziewczyny które mają już dzieci czy wasze dzieci już wiedzą. Czy jeszcze są mamy które nie powiedziały o ciąży? Ja zastanawiam się co zrobić... synek jeszcze nie wie i chyba jeszcze poczekamy
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Blanka85 wrote:Dziewczyny które mają już dzieci czy wasze dzieci już wiedzą. Czy jeszcze są mamy które nie powiedziały o ciąży? Ja zastanawiam się co zrobić... synek jeszcze nie wie i chyba jeszcze poczekamy
Mój synek wie od początku i powtarzamy mu żeby uważał na brzuszek bo tam dzidzia. Jest słodki bo jak wymienia czasami że kocha mamusie tatusia babcię itd. To mówi i dzidzie też kocham. Też się boję poronien itd. Ale myślę pozytywnie. Co ma być to będzie.Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
Blanka85 wrote:Dziewczyny które mają już dzieci czy wasze dzieci już wiedzą. Czy jeszcze są mamy które nie powiedziały o ciąży? Ja zastanawiam się co zrobić... synek jeszcze nie wie i chyba jeszcze poczekamy
A czemu chcesz czekać? Ja co prawda dzieci nie mam ale mam bratanków. Mały jak się dowiedział, że będzie dzidzia to był zachwycony, bardzo poczuwał się do roli bycia starszym bratem i zawsze klepał bratową po brzuchu i wołał "hej, jesteś grzeczny?". A co ma być to będzie -
Ounai wrote:Katwie, daj przepis na bułki.
Moja teściowa dalej twierdzi że może sobie wracać pociągiem bo nie ma zagrożenia. Nakrzyczalam na nią rano, potem 2h później znowu zaczęła i ostatecznie się nie odzywa do mnie wcale. Trudno. Przynajmniej siedzi bezpiecznaMąż jest mniej wyrozumiały. Mimo że to jego mama powiedział, że jak chce się zabić to ja zawiezie do Rzeszowa.
Robię teraz grahamki z tego przepisu https://www.osmykolorteczy.pl/klasyczne-grahamki-jak-z-dawnych-lat-2/Ounai, Ptysio lubią tę wiadomość
-
Audrey wrote:A czemu chcesz czekać? Ja co prawda dzieci nie mam ale mam bratanków. Mały jak się dowiedział, że będzie dzidzia to był zachwycony, bardzo poczuwał się do roli bycia starszym bratem i zawsze klepał bratową po brzuchu i wołał "hej, jesteś grzeczny?". A co ma być to będzie
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Ja też powiedziałam w zasadzie już dawno. Na codzień niby mały nic nie mówi, ale ostatnio na przykład pojechałam po receptę do szpitala i mówił teściowej że mama pojechała po lekarstwa bo ma dzidzi w brzuszku.
-
Chyba jeszcze odczekam do następnej wizyty. Niech minie ten 14 tc i wtedy mu powiemy . A co myślicie czy jest sens robić NIFTY gdy ginekolog mocno przekonany, że nie ma takiej potrzeby , ale oczywiście jeśli ma mnie to uspokoić... kość Kosowa jest A NT wychodziło 1,2 -1,4 zależy jak złapał. A wszystko przyjdzie do domu w opisie jak już będą wyniki krwi.
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Freja000 wrote:czy ja wiem? ja jestem bez przerwy obrażana, bo leczę dzieci homeopatycznie. Tylko wierzących nie można? Może w ten sposób ludzie nauczą się szacunku do cudzych przekonań i decyzji. A nie tu nagle banda osób, które nie mają zielonego pojęcia o homeopatii i nigdy jej nie używały będzie mi udowadniać, że jem kulki cukier, bo to nie może działać. Bardziej działa niż modlitwa
Freja ale ja Cię nie obrażam. Przykro mi jeśli tak to odebrałaś. Mówiłam o samym fakcie w jaki sposób powstają preparaty homeopatyczne i to że mnie to nie przekonuje. Ale nie twierdzę że moze mam nieaktualne informacje i może teraz homeopatia znaczy cos innego niż olbrzymie rozcieńczenia minimalnej ilosci substancji leczniczej. Opierałam się tylko na mojej wiedzy ze studiów i z przeczytanych artykułów i wyników badań które również czytałam na studiach. Może teraz jest inaczej. Nie wiem. Medycyna idzie do przodu to i homeopatia może idzie.
Nie chciałam nikogo obrażać. Póki ktoś nie naraża siebie i swoich dzieci to niech leczy czym chce- tak samo jak kwestie wychowania, każdy wychowuje po swojemu (a z tego co Ciebie czytam bardzo świadomie, odpowiedzialnie i sensownie podchodzisz do sprawy więc nie miałam zamiaru Cię obrażać. Przepraszam)
Wyraziłam tylko opinie że nie wierze w homeopatie tak jak Ty nie wierzysz w Boga. Więc nie widzę podstaw do spiny;)