!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
maja2024 wrote:Hehehehe tak ponad 5 lat mieszkamy. Ja mieszkam NRW.
Ujj to w centrum zarazen jesli dobrze odcyfrowalam skrot?
Ps. Kiedys sie z kolezanka z tego sformulowania smialysmy bo tez go uzywamy i sie zastanawialysmy jaki jest polski odpowiednik 🤪. Umowic sie na wizyte, isc na wizyte u lekarza 😄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 17:52
-
KotkaPsotka3 wrote:Ujj to w centrum zarazen jesli dobrze odcyfrowalam skrot?
Ps. Kiedys sie z kolezanka z tego sformulowania smialysmy bo tez go uzywamy i sie zastanawialysmy jaki jest polski odpowiednik 🤪. Umowic sie na wizyte, isc na wizyte u lekarza 😄
Nadrenia Północna-Westfalia o to nawet nie wiedziała, że u nas tak źle już jest. Coś dziś mi koleżanka wysłała, że szkoły mają zamykać do 18 kwietnia ale myślałam, że to tak wszędzie, zapobiegawczo.
Oby tylko przez to dziadostwo mi badań nie odwołali bo musiałam się natrudzić, żeby szybki termin znaleźć.
A Ty z jakiego landu ? -
maja2024 wrote:Nadrenia Północna-Westfalia o to nawet nie wiedziała, że u nas tak źle już jest. Coś dziś mi koleżanka wysłała, że szkoły mają zamykać do 18 kwietnia ale myślałam, że to tak wszędzie, zapobiegawczo.
Oby tylko przez to dziadostwo mi badań nie odwołali bo musiałam się natrudzić, żeby szybki termin znaleźć.
A Ty z jakiego landu ?
No wy macie juz prawie 700 przypadkow.
Ja z saksonii.
-
Anika wrote:U nas wszystko w porządku.
Maleństwo miało mało miejsca na brykanie, bo przez stres dostałam skurczu macicy... Ale dzięki temu pomiary poszły bardzo sprawnie. Już teraz odetchnęłam i nie będę się denerwować.
BPD 22mm
FHR 151
NT 1,2
DV PI 1.03
Położenie łożyska - tylne
Anatomia plodu prawidłowa
Kolejną wizytę mam dopiero 10.04, to będą okolice 17-18tc
Dobre wieści. -
Qunai miałam to pisać właśnie. Ciekawa jestem jak im się to uda egzekwować . Szczególnie to że Polacy mogą wrócić do kraju ale każdy ma się poddać 14dniowej kwarantannie. Ciekawe czy się to uda.
Jeśli tak. To mega. Jestem dobrej mysli.
No i super że zamykają galerie, restauracje, kluby itdWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 19:59
-
Qunai tez mi sie podoba ta decyzja. Powiem Wam, ze duzo osob w moim otoczeniu reaguje, ze sieja panike. A ja wreszcie mysle, ze jakos nad tym panuja i nie bedzie tak zle...Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
erre wrote:Szkoda tylko, że dopiero teraz ta 14-dniowa kwarantanna dla wracających...
Ano szkoda. I tez mysle, ze te zamkniecie granic dla obcokrakowcow malo da. Teraz to juz po ptokach, trzeba bylo zamknac miesiac temu i od razu lapac wszystkich ktorzy zzagranicy wrocili. Mielismy czas, widac bylo co sie dzieje w Chinach a potem we Wloszech. Moze ludzkosc sie nauczy na bledach i nastepnym razem kraj w ktorym rozwinie sie epidemia zostanie od razu odizolowany od swiata (co nie znaczy ze pozostawiony sam sobie). -
Wiecie co, dobrze zrobili. Ale ja zastanawiam się nad tymi wszystkimi pracownikami? Za to będą żyć, opłacać rachunki, mieszkania, kredyty? To też straszne. Firmy zaczną padać.
Dzisiaj rozmawiałam ze znajomą która ma salę okolicznościową, wczoraj dzwonili do niej z ministerstwa, żeby odwołać wszystkie imprezy. Odwołała ale ludzie i tak robią imprezę w domu a ona dla nich katering. Więc co to daje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2020, 07:53