!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Leila, gratuluję dobrych wieści ☺
Co to za nowe obostrzenia?
Chmurka, to pewnie przez ten krwiak, uspokój się i nie myśl o tym. Wiem że to pewnie trudne ale stres nie pomaga dziecku ☺
Ounai, prawdę mówiąc ja też normalnie wychodzę na dwór, na spacer, nad jezioro, na budowę. Co prawda nie chodzę do miejsc publicznych, zakupy robi tesciowa ale wychodzę. Tylko u nas to wieś więc każdy ma swoje podwórko, obok lasy, nawet wieczorem w środku wsi nikogo nie spotkasz. Ale wczoraj faktycznie pojechałam zawieźć teściową ma zakupy i z auta wychodziła para staruszków, jakaś dziewczyna zwróciła im uwagę że powinni siedzieć w domu a nie do sklepu. A ona na to ze ona ma 88 lat i nie takie rzeczy już przeżyła a jak umrze to umrze - po prostu głupi moher. Dzisiaj jak byłam w biurze to masa aut pod lidlem w mieście.Leeila26 lubi tę wiadomość
-
Audrey, ograniczenia przemieszczania się za wyjątkiem z/do pracy, wolontariatu i załatwiania niezbędnych spraw życia codziennego. Zakaz zgromadzeń i imprez, max 2 osoby.
https://tvn24.pl/polska/koronawirus-w-polsce-zakaz-wychodzenia-z-domu-bez-konkretnego-powodu-i-nowe-obostrzenia-od-25-marca-4512517Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2020, 15:17
-
Leeila nie np coś Ty;) cieszę się że u Ciebie wszystko okej;) Po prostu tak leżę w łóżku, nie mogę wstać w ogóle, jedynie do toalety i tak się muszę komuś pozalic że mi z tym ciężko. Ot po prostu gorszy dzień.
Byłam w sobote u lekarza i mówiła że to przez krwiak. U dzidziusia było wszystko dobrze. Wieczorem w sobotę juz nie plamiłam a od niedzieli wieczorem znowu. Ale ginekolog mowi że widocznie krwiak się musi oczyścić i może trwać nawet 5 dni.
Zastanawiam się tylko czy te 5 dni to liczyć z sobota czy od niedzieli... I niepokoi mnie że w sumie często mam bóle brzucha teraz i taki często jest ten brzuch napięty... Kazała brać no ale i duphaston częściej i tyle...
Niby wiem że krwiak. Niby widziałam że daleko ten krwiak od dzidziusia a jednak stres jest. Szczególnie jak się leży cały dzień w łóżku i rozmyśla;P -
Chmurka zdążyłam już sobie doczytać jak to u Ciebie było.. też na początku myślałam, że u mnie to krwiak. Ale na usg nie było nic widać, chyba, że był minimalny i zdążył się oczyścić tym jednorazowym plamieniem
. Czytałam też, że przy krwiakach może właśnie boleć brzuch (mnie nie bolało kompletnie nic).
Jak tak leżysz i odpoczywasz sobie, to myśl, że za kilka dni już będzie po wszystkim i ogarnie Cię błogi spokój.. ja w ten sposób właśnie starałam się nastroić pozytywnieno i piłam melisę! działało! (przynajmniej na podświadomość
)
Chmurka lubi tę wiadomość
-
Ounai mam tak samo..
jak dobrze, że nie jestem sama
teściowa pracuje w szkole, więc teraz też ma wolne, co wiąże się z tym, że przejęła pałeczkę w kuchnitak to chociaż obiad ugotowałam..
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis poszlam na ponad godzinny spacer(mieszkam przy lesie, zero zywej duszy) i jak sie mega przyroda rozhulala! A jak ptaki cwierkają.. a jak wrocilam to byla konferencja,ze koniec z wyjsciami bez potrzeby.. ja to rozumiem-korona to nie zarty.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Co do Waszych plamien to ja w coazy z synem mialam to samo. Tez mowili,ze pewnie krwiak a jeden madry doktorek wspomnial tez o lozysku. Ze akurat na tym naszym etapie teraz zaczyna peacowac lozysko i czasem pojawiaja sie wtedy lrwawienia/plamienia. Odpoczywajcie duzo dziewczyny plamiace. Duzo lezenia, jak boli brzuch to nospa i magnez.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Wspolczuje tych plamien, ale wiem, ze bedzie dobrze 😘😘😘
Lenia to mam od dawna ale ostatnio mija...😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 17:42
erre, Pogoda, maja2024 lubią tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Erre ja z cala przyjemnoscia korzystam z ogrodu i lak w okolicy 🥰 zero zywej duszy, procz meza..
Ale teraz jade jutro do taty na kilka dni. I utknirmy w bloku, ale z balkonem 😋Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
nick nieaktualny