!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania86 wrote:Dziękuję Maju, też w to wierzę
cieszę się, że u Was Nifty rozwialy złe myśli.
Właśnie dzwonili do mnie z poradni na umówienie wizyty kwalifikujacej do amnio, bo być może lekarz ginekolog znając całość wyników uzna, że nie jest to potrzebne. Tak czy inaczej jutro będziemy chcieli zrobić od ręki Nifty, mam nadzieję że wynik będzie jak najszybciej..
My jeszcze czekamy na NIFTY, jesteśmy po USG w klinice genetycznej, gdzie jeszcze raz bardzo dokładnie wszystko sprawdzili. Znaleźli kość nosową i NT 2,1 gdzie u ginekologa prowadzącego miała 3,7-3,9. -
U mnie to samo. Wczoraj myślę, że ból zatok. Od dwóch dni boli mnie głowa, ale 2czoraj aż było mi niedobrze i ból prz3szedl aż na policzki. Ściągam nosem, ciągle mi zimno. Ale na szczęście nic więcej się nie dzieje.
-
Mam pytanko czy zauważylyscie u siebie szybszy puls ? Bo ja mam z regoly 80-90 a teraz non stop mam 95 nawet do 100 i nie wiem czy to normalne
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
A ja mam wizytę za równe 2 tygodnie. A za tydzień dowiem się jak z projektami bo mój ginekolog do końca marca miał być na urlopie. Na tej wizycie będzie wiadomo co jest między nóżkami ❤ ja jakoś wewnętrznie czyje że to dziewczynka, mąż mówi że chłopak bo tak jak on nie lubi ogórkowej 😀 i wtedy będę mogła zacząć kupować jakieś ciuszki i inne rzeczy ☺
Co do przeziębienia to mnie czasami boli migdał i zaraz przestaje. No i mam katar albo raczej niedroznosc nosa, albo ciążowy albo alergiczny bo czasem mnie na wiosnę łapało coś takiego. -
Qunai dzięki za artykuł 😊 chętnie poczytam..
Plus mam zawsze kolo 80..
Dzis wizyta na 16... ciekawe czy lekarz powie jaka plec 🥰 ja czuje na chlopaka..Chmurka, Anika, Krokodylica, Ounai, katwie27 lubią tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
joana daj znać po wizycie co u Ciebie i Dzidzi.
Audrey dwa tygodnie szybko zlecą, ja też podświadomie czułam że chłopak choć liczyłam na dziewczynkę 😂 Dla córy miałam już imię wybrane a dla synusia jak na razie nic mi się nie podoba 😜 Z zakupami niestety ciężko teraz, pozostaje nam internet...
Krokodylica, Ounai dbajcie o siebiejoana, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Joana, trzymam kciuki za wizytę!
Do mnie dzwoniła wczoraj położna, przełożyła mi jutrzejszą wizytę na 1,5h wcześniej i poinstruowała dokładnie, co mam zrobić jak będę przed gabinetem.
A dzisiaj o 5 rano dostałam serię kopniaczków
ancys85, Pogoda, joana, Chmurka, Krokodylica, Ounai lubią tę wiadomość
-
Dave87 wrote:Mam pytanko czy zauważylyscie u siebie szybszy puls ? Bo ja mam z regoly 80-90 a teraz non stop mam 95 nawet do 100 i nie wiem czy to normalne
Tak zauważyłam, mój obecny, stały puls to 90 - 95, rozmawiałam z lekarką i to normalne bo serce pracuje teraz za dwojeDave87 lubi tę wiadomość
-
ancys85 wrote:joana daj znać po wizycie co u Ciebie i Dzidzi.
Audrey dwa tygodnie szybko zlecą, ja też podświadomie czułam że chłopak choć liczyłam na dziewczynkę 😂 Dla córy miałam już imię wybrane a dla synusia jak na razie nic mi się nie podoba 😜 Z zakupami niestety ciężko teraz, pozostaje nam internet...
Krokodylica, Ounai dbajcie o siebie
Obawiam się że całą wyprawkę będę kompletować przez internet 🙁 -
A ja już czuje ruchy !!!!! Jestem w 14 tygodniu i myślałam że to niemożliwe. Od trzech dni wieczorem czułam w lewej części pod pepkiem pukanie i podejrzewałam że.cos jest na rzeczy A dzisiaj jakieś pół godziny temu wyraznie poczułam w tym samym miejscu. CZAD !!!!! W pierwszej ciazy ( to było wielu temu , mój syn ma 20 lat ) tez bardzo szybko poczułam syna.
Asia000, Krokodylica, maja2024 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie. Tak czytam wasze wpisy i większość z was czuje już ruchy dziecka a ja nic
To moja pierwsza tak daleko posunięta ciąża ale zaczynam się martwić, że może coś jest nie tak jak trzeba.24.10.18 - 6 tc poronienie
28.01.19 - 6 tc poronienie
20.04.19 - 8 tc poronienie
30.12.19 - ciąża -
Marcys ja dzis mam 17+0.. i teraz nie wiem czybtonruchy dziecka czy nie..
I napewno nie kopniki czuje a czasem takie laskotki. Wiec moze to jelita..
Kazda ma roznie więc nie martw sie 😘
Dzia za kciuki i dam znac, moze nawet bedzie ladna fotka..
Co do zakupow to tez boje sie ze wyprawka bedzie internetowa......erre, Chmurka lubią tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.