!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAudrey wrote:Witam się z rana☺ przyjechałam właśnie z laboratorium, mocz i krew oddana. Już się środy nie mogę doczekać 😍
Dziewczyny, krępujące pytanie jak zawsze idę mnie 😁 czy miewałyście orgazm przez sen? Bo ja mam wrażenie że ja chyba miałam już że 3 razy i to w czasie ciąży. Nie ma tak że budzę się z orgazmem ale jak się budzę to mam wrażenie że ten orgazm był. Albo mam tak realistyczne sny. Jestem jakaś nienormalna? I przede wszystkim czy to bezpiecznie dla dziecka? Zastanawiam się czy mówić o tym lekarzowi 🤔 -
Dziewczyny. Czy ja oszalalam że chce kupić już rzeczy dla małego? Mam koszyk na 300zl i bije się z myślami:) promocja jest 20% w hm i kusi
Kiedy wy zaczniecie/zaczełyście?
Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
nick nieaktualnyLola a ja już zamawiam, kupuje takie pierdółki narazie. Mam kilka nowych ubranek, 2 smoczki.Takie małe rzeczy, żadnych łóżeczek, wanienek czy wózków jeszcze nie kupuje. Wszyscy mówią, że za wcześnie. Ale właściwie dlaczego? Kolejny zabobon, bo coś sie stanie? tak samo jak setki innych bzdur. Chce to robić systematycznie, powoli.... inaczej obudzimy się w sierpniu z TAAAAKĄ listą wydatków.
-
Ja się ledwo powstrzymuję przed zakupami
Czekam na płeć
Chociaż w sumie nie wiem czemu, bo i tak wszystko będzie po synku, ciuszki i meble, a te rzeczy do higieny typu maści, kremy czy pieluszki, to jednak dużo później będę uzupełniać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2020, 11:32
-
My zakupy zaczynamy dziś 😅 tez mam juz maly kpszyczek na zalando z ubraniami z next i na h&m.
Co do orgazmu to tez tak mam 😅 a w dzien ochoty zero 😂
Kciuki za wizyty ❤Audrey lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Ja czekam aż poznam płeć. Wtedy na pewno kupię jakieś drobnostki, jakieś ciuszki ale bez szaleństw. Co jakiś czas coś kupię. Ale tak konkretniej zacznę kupować na koniec maja jak się wprowadzić do siebie bo tutaj u teściowej nawet nie mam gdzie tego składować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2020, 11:42
-
Ja w ciąży z Synkiem kupiłam pierwsze bodziaki i czapeczke po polowkowych 😊
Teraz tez poczekam. Zwłaszcza, że po Synku mam wszystkie rzeczy, wiec okaże się, co się przyda 😊
Teraz czytam o wózkach i zastanawiam się nad takim, w którym gondola się składa, bo to by było super do małego samochodu.
A i u mnie zaczyna się seria dziwnych snów. Dziś np rodziłam, to nie pierwszy taki sen w tej ciąży. A inne różne ciekawe rzeczy mi się śnią również 😉
Odczuwam od jakiegoś czasu ból jakby spojenia łonowego. Przy wstawaniu, przy chodzeniu. Niby to normalne, ale mam wrażenie, że już zaczynam chodzić jak kaczka a to nawet jeszcze nie połowa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2020, 12:21
-
Ja na razie się rozglądam, ale też czekam na połówkowe żeby mieć pewność co do płci. Ostatnio wpadł mi na olx ten wózek o którym pisałam, ale jednak wolę zobaczyć na żywo zanim kupię. Myślę że jeszcze trafię na fajna okazję.
-
Dziewczyny, krępujące pytanie jak zawsze idę mnie 😁 czy miewałyście orgazm przez sen? Bo ja mam wrażenie że ja chyba miałam już że 3 razy i to w czasie ciąży. Nie ma tak że budzę się z orgazmem ale jak się budzę to mam wrażenie że ten orgazm był. Albo mam tak realistyczne sny. Jestem jakaś nienormalna? I przede wszystkim czy to bezpiecznie dla dziecka? Zastanawiam się czy mówić o tym lekarzowi 🤔[/QUOTE]
Ja też mam takie sny i orgazmy w śnie. Ale co najlepsze zawsze śni mi się mąż to jest dopiero nienormalne buhahaha już mu mówiłam, że nawet w snach mam jednego, tego samego partnera, nawet we śnie nie spróbuję z innym hahahah -
Lola. wrote:Dziewczyny. Czy ja oszalalam że chce kupić już rzeczy dla małego? Mam koszyk na 300zl i bije się z myślami:) promocja jest 20% w hm i kusi
Kiedy wy zaczniecie/zaczełyście?
Ja wiem, ze to moze troche brutalnie zabrzmi ale moim zdaniem jeszcze wszystko moze sie zdazyc. To nie chodzi o zadne przesady. Ja bym tak wczesnie nie kupowala.
-
Dziewczyny a jakie sklepy inrernetowe polecacie na kupowanie ciuszkow? Mowicie,ze zalando? Nigdy nie korzystalam bo sama zeby cos sobie kupic to musze najpierw przymierzyc (jak ja sie uchowalam? 😂). Ogladalam couszki na 51015 czy w smyku ale np jakosc tego pierwszego nie powala. Troche lepiej ze smykiem i firma coolclub. Ogladalam tez paki ubranek uzywanych np na marketplace ale tez nie chce nalupowac bardzo duzo bo pamietam jak z pierwszym-oddawalam niektore ciuszki nigdy nie zalozone bo np. Moje dziecko nie ulewalo wiec nie musialam co chwika przebieracSzymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt