!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaśmina nie miałam żadnych typowo do karmienia nawet w szpitalu.
W dzień chodziłam w spodniach dresowych i bluzkach/stanikach (takich łatwych do wyciągnięcia cyca) a tylko na noc przebierałam się w piżamę.
...tak jeszcze napomknę...
Najbardziej wkurzająca w szpitalach i oddziałach noworodkowych jest liczba odwiedzających w ciągu dnia osób.
Pamiętam jak do kobitki obok na łóżku przyjechała cała wycieczka, chyba z 4 osoby. Dość, że było ciepło jak nie wiem, bo wtedy była fala upałów, to jeszcze ta chmara dziadków stojących obok powodująca dyskomfort- masakra jakaś! Pielęgniarki goniły, jak widziały ale i tak po chwili przychodzili nowi...Do mnie przyjeżdżał tylko mąż, innym powiedziałam, że spotkamy się w domu jak wrócimy i dojdę do siebie.
Nie wiem jak będzie we wrześniu z osobami towarzyszącymi i jak jest w innych szpitalach ale warto wziąć pod uwagę tą kwestię przy pakowaniu, żeby mieć przy sobie takie rzeczy by czuć się swobodnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2020, 10:42
Jaśmina lubi tę wiadomość
-
Jak ja rodziłam w marcu, to akurat był sezon okołogrypowy i było ograniczenie odwiedzających do jednej osoby na pacjentkę. Ale czytałam relacje matek, że czasem na sali leżały z jakąś Romką i wtedy do środka właziła cała romska rodzina, robiła hałas itp
-
Domi1995 wrote:Ounai, właśnie żadnego dyskomfortu, żadnego bólu tylko jak leżę i tam dotykam to czuję gdzie jest dziecko
Ja też czasem jestem w stanie stwierdzić gdzie Dzidziuś się ulokował, w tym miejscu jest twardszy brzuch i jakby trochę zniekształcony a to dopiero początek...po 30 tygodniu to są już prawdziwe doliny i wyżyny 😂😜😁 -
nick nieaktualny
-
Ancys u nas w szpitalu osoby odwiedzające nie mogły wchodzić na sale. Był pokój odwiedzin gdzie można było spotkać się z bliskimi.
Nie wiem jak teraz bo wybudowali nowy budynek gdzie jest położnictwo i końcu normalne warunki, dwuosobowe sale z łazienkami itd. -
Kroko no gadałam z ginekolog przez telefon i kazała mi brać nospe dodatkowo trzy razy dziennie i dalej leżeć jak lezalam. Ale zaczyna mnie to wszystko martwić i męczyć dlatego i 12.45 mam mieć telefoniczna konsultacje z innym lekarzem i będę próbowała wyprosić jakąś wizytę po świętach
-
Krokodylica wrote:O widzisz, grzeczny jest? Czy da nam w kość? 😂
Krokodylica, Chmurka, maja2024 lubią tę wiadomość
Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
Ja poki co to tak średnio ten stan lubię;/ ciągle problemy, komplikację, plamienia, bóle, stres. Nawet mąż ostatnio mi powiedział że jak tak patrzy jak się mecze to on chyba drugi raz nie chce...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2020, 13:16
-
Qunai dobra decyzja 😊
U mnie tez czasem sa bole brzuch w dole... takie jakby klucie calego dolu, ale to nie trwa sekunda tylko np wczoraj 15 min.. ruszyc sie nie moglam. Tez tak macie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 17:54
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Ja też nie znam żadnego Mikołaja. I tak właśnie zamierzam nazwać synka. Od początku wiedziałam że to będzie to imię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2020, 13:31
Krokodylica lubi tę wiadomość
Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
U nas będzie mała Agatka ☺
Chmurka, podzwoń po lekarzach i proś może o jakaś wizytę? Dziwne takie skurcze. Ja mam czasem takie kłucia, ale takie miejscowe więc podejrzewam że może mała gdzieś tam dokazuje.
Ogólnie mój lekarz wczoraj powiedział że nie wyobraża sobie zostawić swoich pacjentek i nie rozumie ginekologów, którzy zamykają gabinety. Do niego samego dzwonią ciężarne prosząc o wizytę a ob musi odmawiać bo jego pacjentki są priorytetem. Oglądam ciuszki dla małej. W h&m super ciuszki ale rozmiarówka na ogół biedna - głównie 56 reszta niedostępna.