!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie myślę że fajne są takie obszerne listy wyprawkowe. Każdy sobie przejrzy i zapisze to co uważa za potrzebne no i mało prawdopodobne jest ze przy tak tworzonej liście o czymś zapomnimy
A tak w ogóle to uwielbiam ,,nowinki" ,,bajery" w tematyce dzieci. Jeśli ktoś zna to chętnie poczytam. Wiadomo że nie każda zaraz kupuje/korzystam ale lubię bardzo znać. Uwielbiam oglądać filmiki ,,mamygadzety"
Dla mnie takie nowinki to np. Te prześcieradła tencelowe (cudna rzecz), naklejki do wprasowywania dla dzieci na ciuszki buty itp do przedszkola. Np. Podpisane.pl
Kolka do fotelików samochodowych (choć sama takich nie mam)
Itp. Itd.ancys85, Domi1995 lubią tę wiadomość
Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
Też myślę że obszerna lista wyorawkowa jest jak najbardziej ok. Ja np przeglądam i wypisuje do zeszytu rzeczy które uważam że będę potrzebować. Niektórych bajerów nawet nie biorę pod uwagę. Każdy wybiera sobie z listy to ci chce a jest wtedy mała szansa że i czymś się zapomni ☺
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2021, 17:40
Leeila26, Jaśmina, Chmurka, Pogoda, Krokodylica, Ollinda, Audrey, ancys85, pap86, Dave87, erre, Ptysio, joana, AHope, edka85, Asia000, maja2024, Natalii lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai gratulacje! Wspaniale!
Śliczna fotka, jaki zgrabny noseczekOunai lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:
Mi też właśnie mówią że nasza Mała duża jak na 17+1 bo aż 172g. Chyba lekarz by mi powiedział że jest duża jak na swój wiek?🤔 -
A ile waży ?
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Mam 3 opakowania luteiny 100mg po 60 tabletek i dwa opakowania duphastonu.Dlugi termin ważności,może ktoś jest chętny?kontakt
A
[email protected] -
Ounai wrote:347g, dziś 20+4 wg USG i 19+4 wg OM. Myślę, że wg owulacji moze być 20+0
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
No mi podoba sie lista na wypasie. Co nie chcemy mozna wykreślić i tyle. Choc ja ogolnie wole kupic za duzo niz po porodzie biegac po sklepie i na szybko szukac. A maz moze sam sobie tak nie poradzi...
Np zastanawiam sie czy sterylizator do butelek to oki zakup? Wydaje mi sie zbedny.. i np podgrzewacz???Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
nick nieaktualny
-
joana wrote:No mi podoba sie lista na wypasie. Co nie chcemy mozna wykreślić i tyle. Choc ja ogolnie wole kupic za duzo niz po porodzie biegac po sklepie i na szybko szukac. A maz moze sam sobie tak nie poradzi...
Np zastanawiam sie czy sterylizator do butelek to oki zakup? Wydaje mi sie zbedny.. i np podgrzewacz???
Jeżeli chcesz karmić piersią to zbędny. Ja będąc w ciąży synem kupiłam podgrzewacz. Ogólnie zrobiłam cała wyprawkę butelkowa w razie czego. Kupiłam wszystko dobrej firmy i wydalam sporo kasy na to. Nie przydało się. Lepiej kupić ciuszki z A to dla dziecka. Jak nie wyjdzie z kamieniem to wtedybwyslac męża do sklepu albo apteki i tyle. Te rzeczy później tylko się przywracają po domu. Ale to moje zdanie. Dla mnie osobiście ten zakup taki na zaś okazla się nietrafione. Pieniądze zmarnowane. A takich stowek to tu to tam się nazbiera jeszcze... Sama pamiętam jak miałam że już wszysrko mam A potem A to dwie koszule do szpitala, A to szlafrok, trochę nowych majtek, klapki i znowu wszystko w stowach... -
katwie27, Anika, Leeila26, Ounai, Dave87, pap86, erre, Annia, joana, Ptysio, ancys85, Krokodylica, Chmurka, Audrey, Pogoda, Agata_K, Asia000, to_tylko_ja, maja2024, fiorella82, Dżoana12, Natalii lubią tę wiadomość
-
A podgrzewacz przewraca mi się po domu do dzisiaj. Wyrzucić szkoda bo dobry. Sprzedać nie sprzedałam. Pamiętam zabawna historię z nim, wystawilam go chyba na jakiejś grupie na fb, dziewczyna się targowala, chciała to ode mnie za bezcen, bo przecież nie uzywam to po co mi, to ona zrobi mi przysługę i kupi prawie za darmo ode mnie. Argumenty mnie tak wkurzyly że stwierdziłam że wolę już żeby mi się przewracal po domu niż mam komuś zrobić prezent.