!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Przed chwilą poczułam 3 razy pod rząd po lewej stronie poniżej pępka jakby "pęknięcie bańki powietrza". To mogły być kopniaki?🤔 Jelita na pewno to nie były 😉 a nie za bardzo potrafię rozróżnić co się dzieje w moim brzuchu oprócz jelit i gazów 🤦
ancys85, Ounai lubią tę wiadomość
-
Chmurka ja nie chodziłam do szkoły rodzenia więc moja wypowiedź będzie oparta jedynie na tym co słyszałam od dziewczyn
w takiej szkole uczą także pielęgnacji maluszka, karmienia itp. więc jeśli nie miałaś styczności z maluchem i masz czas to możesz skorzystać z takich porad.
Chmurka lubi tę wiadomość
-
Lola gratuluję siusiaka
U nas też potwierdzony chłopak.
Wszystko w porządku, dzidziol zdrowy.
Następna wizyta za niecały miesiąc i mam zrobić badania krwi więc zobaczymy jak ta morfologia moja.
A to Maksio:
erre, ancys85, Chmurka, Pogoda, KotkaPsotka3, edka85, Ptysio, pap86, joana, maja2024, Ounai, Asia000, katwie27, Natalii lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, gratulacje!
Piękne zdjęcia
A ja mam durne pytanie - czy szyjka macicy może boleć?coś mnie tam w środku pobolewa od rana, taki ból pulsacyjny, nie regularny. Nie jakiś uciążliwy, po prostu nowy objaw, nie miałam tak. I nie są to skurcze, ani bóle takie jak na okres. Chyba, że odczuwam w ten sposób ruchy małej 🤔
-
Audrey to zdecydowsnie byly kopniaki! Macica na naszym etapie jest jakies 2plce ponizej pepka wiec wszystko co tam nisko sie dzieje to dzidzius
ja te kopniaki czuje po bokach bo z jeden str sa raczki a z drugiej nozki bo lezy jeszcze poprzecznie
czuje je tak wewnetrznie, zanim maz i synek poczuja to eszxze troszke minie.
Chyba ostatnio pisalam,ze dopegyt nie dziala na mnie. Ale jednak sprawdzilam wiele razy w ciagu dnia i dziala-zaczyna obnizac cisnienie tak 2-2,5h od wziecia tyle,ze dziala ok 4-6h wiec pewnie na kolejnej wizycie bedzie decyzja zebym brala 3×dziennie(teraz mam 2). Spada mi z tych 130/85 na 115/75 wiec lekarze bedzie zadowolony. Ale powiem Wam,ze jak zwczyna dzialac to mam mega zjadz. Potrafie obudzic sie o 8a jak dopegyt zaczyna dzialac to zasnac na godzine w poludnie 😣 maz obok mnie odkurzal caly pokoj a ja nawet nie drgnelam 😂
Pozniej zrobie tez fotki ciuszkow i wrzuceSzymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
A! Dziewczyny cudnie,ze dzis dobre wiadomosci przynosicie!!
Krokodylica ten synek to bedzie wychuchany przez rodzicow..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2020, 13:43
Krokodylica lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Kroko my nie wspolzyjemy od 7 marca. Niby nikt mi nie zakazał, ale też nie pytałam. Od czasu tych krwawień - boje się
-
Kroko trzymam kciuki,ze sie podniesie
Ja z kolei sluchajcie pierwsza ciaze mialam zagrozona wiec seks to byl na koniec dla wywolania porodu. A teraz to tak mi sie chce bzykac,ze masakra... a moj maz nie ma ochotytroche mowi,ze sie boi bo pamieta jak wiozl mnie w ciazy z synkiem do szpitala w nocy jak krew moglam wyzymac z podpaski, poza tym nie mowi ale mysle,ze srednio mu sie podoba zmieniajace sie cialo(brzuszek) ale dzis po miesiacu go dopadlam rano bo bym chyba kochanka musiala poszukac albo poradzic sobie sama 😂
Audrey, Ptysio, katwie27 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Jaki polecacie ciśnieniomierz?Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo -
pap86 wrote:Kroko trzymam kciuki,ze sie podniesie
Ja z kolei sluchajcie pierwsza ciaze mialam zagrozona wiec seks to byl na koniec dla wywolania porodu. A teraz to tak mi sie chce bzykac,ze masakra... a moj maz nie ma ochotytroche mowi,ze sie boi bo pamieta jak wiozl mnie w ciazy z synkiem do szpitala w nocy jak krew moglam wyzymac z podpaski, poza tym nie mowi ale mysle,ze srednio mu sie podoba zmieniajace sie cialo(brzuszek) ale dzis po miesiacu go dopadlam rano bo bym chyba kochanka musiala poszukac albo poradzic sobie sama 😂
Szczerze zazdroszczę Ci tej ochoty. U mnie 0, chociaż w weekend miałam raz ochotę i się kochaliśmy ale niewygodnie mi było, brzuch już przeszkadza, i ogólnie jestem na nie 😀