!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Freja, ten adapter jest na stałe przymocowany do fotela. Dla mnie jest ok, choć czuć go trochę między nogami 😉 ale nie jeżdżę daleko. Ostatnio wogole rzadko, ale jednak wydaje się pomocny. Są różne rodzaje, musisz popatrzec. Ten kupił mi mąż, nawet o tym nie wiedziałam, zamówił zaraz w styczniu, bo w pierwszej ciąży nie miałam.
-
Natalii wrote:Pogoda ja mam taki:
https://motherhood.pl/sklep/kojec-motherhood-2/
. -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, zaraz Was będę nadrabiac. Byłam w Pepco, całe szczęście, że pojechałam przed 12 bo potem był szał.. ale nie jestem zbytnio zadowolona. Bardziej, z rzeczy dla siebie
dla dzieciaczka kupiłam tylko 3 pary geterków i 2 3paki skarpetek. Za to kupiłam sobie wygodny stanik, getry i skarpety
. No i majtasy takie fajne wysokie. Pewnie szmaty się zrobią po praniu, ale za te pieniądze to pół biedy
. Teraz sobie trochę poleżałam, żeby była jakaś równowaga
. Też będę patrzeć dzisiaj za poduszką ciążową, krzyże bolą coraz bardziej, ciężej się w nocy już przekręcić
. Też chętnie zobaczę jakie wy macie
-
Britty wrote:Ja mam kołyskę! Córeczka spala do 6 mies w kołysce to była najlepsza decyzja ever pobujalismy trochę mała i spala jak suseł, z drugim maluszkiem oczywiście też na początek wystawiony kolyske
Dziewczyny byłam dziś na zakupach i w sklepie budowlanym. Skusiłam się na żelki. Włączył mi się automat i zjadłam cała paczkę po drodze. Teraz umieram dosłownie...
-
nick nieaktualnyJa mam ten adapter.
https://insafe.store/pl/p/Adapter-do-pasow-dla-ciezarnych-INSAFE-SEATBELT-GUIDE/74?gclid=CjwKCAjw1v_0BRAkEiwALFkj5rSfe7tZQRODqedxz2IWl1cp-9b7r-WdHPByTivk7BCFe0nJu717UhoCt68QAvD_BwE
I jestem bardzo zadowolona. Mogę go swobodnie przepinać między samochodami, latwizna. Jak kupowałam go w styczniu to złapałam jakaś promocje i kupiłam za ok 100zl. Więc może wam też się uda coś taniej. -
nick nieaktualnyDziewczyny muszę Wam się pochwalić. Wysłałam dzisiaj moją pracę mgr promotorowi do ostatecznego zatwierdzenia!
Więc to już prawie pewne że dam radę się obronić w tym roku.
Czuje taka ulgę i wewnętrzny luz, że łoooo.katwie27, Leeila26, Britty, Krokodylica, Pogoda, Chmurka, joana, Domi1995, maja2024, Dave87, Ptysio, Asia000 lubią tę wiadomość
-
katwie27 wrote:A mogę zapytać jaką o ile jeszcze pamiętasz...
Mam coś w ten deseń:
https://allegro.pl/oferta/solidna-drewniana-kolyska-jardrew-z-kolkami-6824256998?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_DIO_pla_dom_meble&ev_adgr=Sypialnia+oraz+pok%C3%B3j+dzieci%C4%99cy+i+m%C5%82odzie%C5%BCowy&gclid=CjwKCAjw1v_0BRAkEiwALFkj5qAS_8C69rSeikT03owR5fWX7IiwUWTqhmL9yAsBOLNhRKlfIjJOZRoCTUkQAvD_BwE
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Krokodylica wrote:Jaśmina gratuluję udanej wizyty.
Co za ciuszki zakupiłas?
DziękujęNa początek muszę wyjaśnić, że ja lubię ubranka kolorowe i wesołe, a przede wszystkim jestem fanką Myszki Miki i koloru niebieskiego ( a że chłopak to mogę sobie pozwolić
Pogoda, Krokodylica, Chmurka, joana, Annia, Leeila26, Asia000 lubią tę wiadomość
-
Kroko super buteleczka w autka;) Jasmina ubranka też super, kolorowe, wesołe ale nie takie pstrokate męczące. Też takie lubię
Jej jak ja bym chciała już kupować dla maluszka cokolwiek .. ale z ubrankami wstrzymuje się do połówkowego ( jeszcze tylko 3 tygodnie) a z innymi rzeczami też muszę poczekać bo u nas remont w toku i syf i generalnie chwilowo brak miejsca na nasze rzeczy a co mówić na rzeczy malucha. Ale pokoik się tworzy więc mam nadzieję że po połówkowych też już tu będę wklejać ubranka i inne cuda które kupięJaśmina, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
joana wrote:Ta nakladaka wibracyjna to masz ja doczepiac i ona ma wtedy wytwarzac takie lekkie wibracje uspakajakace dla dziecka..
Tu masz link
https://www.chicco.pl/produkty/8058664124954.calmy-wave-urzadzenie-z-wibracjami.odpoczynek.lozeczka-dzieciece.html
MY drugie normalne tez chcemy, ale juz w pokoju synka..
Pap oby nadal byl siusiak skoro juz tyle ubran kupionych 😂
https://babyhit.pl/product-pol-27781-Chicco-Baby-Hug-4w1-Air-Lezaczek-Fotel-Krzeselko-do-Karmienia.html?utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&curr=PLN
Starania od 2013 r
Za wysokie amh 13 i Pcos .
1 ciąża 💔 2017 r stymulacja(luteina, clostibegyt, ovitrelle) - ciąża martwa w 10 tyg z nieznanych przyczyn
2 ciąża pozamaciczna 2018r 💔 stymulacja clostibegyt, ovitrelle
Rok 2019- 2 nieudane inseminacje (IUI)
08. 2019 transfer in vitro świeżego zarodka 3 dniowego nieudany , 2 pozostałych nie udało się zamrozić
10.2019 punkcja 2zamrożone zarodki
12.2019 został zrobiony transfer z mrozaka ♥️ 4AA
10dpt beta 234 / 12 dpt beta 401😍
21/22.01 krwawienie
06.03 USG ♥️ krwiaka nie ma 😍
27.04 ❤️🧒
5.05 Połówkowe 👍
24.07 USG 3trymestru👍2300g 32tc
Walczymy dalej 💪 -
Dave pasuje napewno. One roznia sie tym siatkowaniem w sensie przeplywu powietrza.
My chcemy kupic ta tansza wersje bo teraz na smyku jest za 749 zl zamiast jak na chicco za 849.
Jestem po wizycie 😁
Dzidzia rozwija sie dobrze. 400 g. Troszke jest do przodu o kilka dni. 21+4.
Za tydzien mam juz odstawic duphaston, bo juz nie ma potrzeby. I juz napewno gdyby nie poronienie w historii to nie bralabym jiz go dawno. Takze Chmurka mozesz spokojnie odstawiac 😋
Ale przyczepil sie do zylakow i dostalam cyclon forte. Mam od zawsze na łydkach, ale nic z nimi nie robilam. On zauwazyl jak bylam na fotelu i jemu sie nie podobaja. A ze ciaza zwieksza sklpnnosci to taki efekt, ze lepiej zapobiegac..
Co wiecej...
Aaa.. łożysko jest za nisko ale kazal sie narazie nie martwic bo moze sie podnieść. Zakaz seksow do następnej wizyty.
I dzidzia juz glowka w dol..pap86, Annia, Ounai, Krokodylica, erre, Leeila26, Pogoda, maja2024, Jaśmina, Chmurka, Evva, edka85, katwie27, Ptysio, Asia000 lubią tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.