!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny! Umówiłam się na prenatalne i to do najlepszego lekarza w Olsztynie, poniedziałek na 11. Ale się cieszę! Po 8 tygodniach w końcu dowiem się, czy wszystko w porządku i czy na pewno dziewuchę noszę pod sercem. Teraz pewnie będą mi się dłużyć dni, ale to pierwsza dobra informacja od 2 miesięcy u mnie wiec jestem taka szczęśliwa 😍😍😍
Annia, joana, Krokodylica, Leeila26, Pogoda, maja2024, Chmurka, Evva, Dave87, Ounai, Ptysio, Asia000 lubią tę wiadomość
-
Jaśmina wrote:
Aż mnie korci żeby męża wysłać do Pepco, żeby kupił takie jak ze zdjęcia twojego. 😅
Joana - super, że z maluchem wszystko dobrze.
Ja dzisiaj sobie zamówiłam pończonochy uciskowe takie przeciw żylakom, nie mam żylaków i bardzo bym nie chciała żeby mi się zrobiły, bo nogi to chyba najbardziej udana część mojego ciała. 😂Jaśmina lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Kurczę Annia zazdro 😋 u mnie najsłabsza 😁 maz mowi, ze najlepszy mam tyleczek 😂😂😂
Siurek potwierdzony, ale maly to byl tak ruchliwy i tylem sie obracal, ze nie dal zrobic ladnego foto dzis 😫
A i dostalam skierowanie na glukoze ☹Leeila26 lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Dziewczyny szukalyscie juz jakichs koszul nocnych (do szpitala i potem do karmienia) ale nie odpinanych na.guziczki bo to dziadostwo sie ciagle odpina albo sie czlowiekowi nie chce zapinac.. macie gdzies w zakladkach jakies pomysly na to?Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Przy pamięci wrzucam linki do koszul, które mam na oku bo pod koniec posta zapomnę
https://allegro.pl/oferta/koszula-do-karmienia-ciazowa-porodu-bawelniana-xl-9072151889?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_MD_OBS_pla_ciaza_i_macierzynstwo&ev_adgr=Bielizna+-+Koszule+nocne&gclid=CjwKCAjw7e_0BRB7EiwAlH-goDrtxM4BqPwMtgGGbg00xiC5gRhCUoXhmdDQDBG4ee-9g9PECopENhoCrF0QAvD_BwE
I 3 na napy (podobno lepsze od guzikowych, nie odpinają się tak)
https://allegro.pl/oferta/koszula-nocna-ciazowa-do-porodu-i-karmienia-xxl-8952783806
https://allegro.pl/oferta/koszula-nocna-ciazowa-do-karmienia-na-napy-xl-8556855424?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_MD_OBS_pla_ciaza_i_macierzynstwo&ev_adgr=Bielizna+-+Koszule+nocne&gclid=CjwKCAjw7e_0BRB7EiwAlH-goIWsoWq2Dns7cjv8wdQQV2NNu-wg6R7pDQeVd9lIlEBCWS_-bDhznBoC85kQAvD_BwE
https://allegro.pl/oferta/koszula-nocna-xxl-44-koszula-do-karmienia-ciaza-je-7557412449
Ja swego czasu tak się wkręciłam w temat torby szpitalnej, więc wybrałam już sobie te koszule i czekają w zakładkach na swoją kolej
W tym ,,moim" Pepco nie było nic z małych rozmiarów, wszystko od 68. W sumie nie szkodzi, byłoby ,,na później". Ale wręcz odrzuciła mnie jakość tych ubranek.. nie miałam nigdy z nimi bliższej styczności i przeżyłam dzisiaj szok. Bałam się czy to wogóle przetrwa pierwsze pranie..
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt, świetne wiadomościMąż wziął dzisiaj wolne, czym kompletnie mnie zaskoczył oczywiście pozytywnie
. Spędziliśmy fajnie ze sobą czas, nie robiąc praktycznie nic - leżąc i rozmawiając
. Trzeba się nacieszyć tymi beztroskimi chwilami, gdzie można jeszcze wszystko mieć gdzieś i po prostu cały dzień leżeć i cieszyć się sobą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2020, 20:20
-
Pap nie szukalam ale potrzebuje wogole czegos do spania teraz w ciazy. Zawsze mialam krotkie szorty, ale juz zaczynaja byc ciasne w gumce. Spalabym w duzych koszulkach meza, ale mieszkamy z tesciami. I glupio mi swiecic tylkiem idac np do lazienki...
Wy macie jakies polecone koszule nocne dla ciezarnych??Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2020, 20:24
Adaś
-
Joana ja mam do spania tą sukienkę
https://sklep.chillizet.pl/sukienki-damskie/15021050-sukienka-ciazowa-z-dzerseju-bonprix-mandarynkowy
Kocham ją! Co prawda kupiłam ją za 20zł na bonprix jak była jakaś promocja. Ale nawet za tą cenę kupiłabym ją jeszcze raz.. super jakościowo, materiał oddycha, nie gniecie się, elastyczny. Dzięki tej ,,przekładance" pod biustem i dzięki temu, że wzięłam rozmiar większą, będzie mi towarzyszyć przez całą ciążę.
joana lubi tę wiadomość
-
Joana tylko kurcze teraz widzę, że ona chyba już niedostępna
Musiałabyś pokopać w necie.. może znajdzieś gdzieś. Albo po prostu chwilowo ich nie ma
ale mam też kilka sukienek z bonprix, luźnych takich w granicach 30-40zł do chodzenia po domu. materiał rozciągliwy, spokojnie można w tym spać. Popatrz sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2020, 20:49
joana lubi tę wiadomość
-
Popatrze napewno. Zawsze omijalam bonprix. Nie wiem czemu, ale teraz rozejrze sie. I bede kontrolowala sytuacje z ta.
Jeszcze zapomnialam napisać o wizycie. Bardzo fajna i dluga. Widac bylo, ze lekarz zainteresowany. Wypytywal jak sie czuje itp. Sam zauwazyl na lydkach te zylaki. Nawet kilka razy Adasia ogladal na buzi podczas usg bo chcial zrobic foto dla meza. Ale albo zaslanial sie raczkami albo odwrócony do nas tylem.Chmurka, maja2024, Krokodylica, Ptysio lubią tę wiadomość
Adaś
-
Na przestrzeni lat w bonprixie sporo się zmieniło.. pamiętam jak lata do tyłu mama coś zamawiała - zawsze był problem ze zwrotami, z rozmiarem i było dosyć drogo. Faktycznie przez to, bonprix ma słabą opinię. Ale ja bardzo lubię, sporo mam rzeczy stamtąd. Fakt, rozmiary lubią być zawyżone dlatego warto się mierzyć.
Joana fajnie, że jesteś zadowolona z wizyty, nie tak jak ja wczoraj. Ale wiem jedno, że na drugi raz nie dam się tak potraktować zdawkowo - nie wyjdę, zanim nie zostaniemy z dzidzią dokładnie zbadani
.
-
Co do koszuk to rzeczywiscie lepsze na napy albo zameczki niz na guziki 😊 (mi gusiki wiecznie odpadaja no i trudniej sie odpina).
Ja poczekam z zakupem rzeczy do kp chyba na wyprzedaze, bo teraz ceny doslownie zabijaja, rzeczy wcale nie sa jakies mega ladne a kosztuja pk 100-150zl. A troche sie tychbubran do kp przyda.
Z ciazowych kupilam na lokalnej grupie kilka bluzek a spodnie na vinted.
02.16 jest z nami nasze szczescie
wrzesień 2019 powrót po rodzeństwo beta 2,3
11.12.2019 punkcja 10 oocytów, zapłodniło się 7, 4 doszły do blastki. 16.12.2019 transfer 2AA, mamy 3 mrozaczki
5dpt beta 17,39,
8dpt beta 72,89
14dpt beta 1067, prog 73,9
19dpt mamy pęcherzyk 10mm i pęcherzyk żółtkowy 2,5m
27dpt jest ❤ -
Ja też szukam czegoś do spania na teraz i na później do karmienia i teraz zastanawiam się jaką kupić. Dzięki za linki;) zainspiruje się. Jak myślicie. Ile takich koszul będzie potrzeba do kp?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2020, 21:51
-
nick nieaktualny
-
Co do ilości koszul czy ja wiem.. to chyba zależy, coś w stylu jak ,,ile ciuszków dla dziecka kupić"
. Ja planuję mieć ze 4 - wydaje mi się, że to takie minimum. 3 pojadą ze mną do szpitala (nie wiadomo jak będzie z odwiedzinami, a lepiej mieć więcej niż nie mieć możliwości przebrania się
). Ta czwarta będzie czekała w domu, zanim te ,,szpitalne" się wypiorą
-
Co do koszul polecam mamę ginekolog śpię w nich od ponad roku są super, łatwy dostęp do kp i co najważniejsze,że nie odpadają te cholerne guziki
miałam taki problem w szpitalu,że ciągle guziki mi odpadały i hyc cyc na wierzchu :o już nigdy więcej nie kupię koszuli do karmienia na bazarze
ja miałam chyba z 3 koszule do karmienia, teraz mam chyba z 5,
oczywiście i tak używam swoich ulubionych
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka