!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciekawe jak z jakością tych ciuszków z Lidla.. macie jakieś doświadczenie w tym temacie? Coś by się wybrało.. ciekawe czy będa na stronie czy tylko stacjonarnie. Do najbliższego Lidla mam 30km
-
O, zobaczyłam tego Lidla. Szkoda, że kopertowych bodziakow nie dali, bo na nie czekam.
Jeśli chodzi o Lidl owe ubranka, to jakość ok. Choć w bodziakach, takich zwykłych, jak mają być, rozciąga się dekolt. I później dziecko z dekoltem do pępka 😉 choć może z maluchem to nie przeszkadza, ale pamiętam, jak Eryk raczkował to już ten dekolt się rzucał w oczy. Może nie wszystkie tak mają.
Ale spodenki, dresiki, kurtki mają bardzo fajne. I ogólnie, teraz bardzo lubię ubrania z Lidla dla Syna, dla siebie zresztą też. Tylko rozmiary raczej zawyżone. W tych 50/56 z Lidla to chyba taki maluszek na samych początku będzie miał sporo zapasu. -
Ja lubiłam Lidla, dopóki młody nie zaczął łazić. Wtedy zobaczyłam jak wszystko na nim wisi i raczej te ubrania nie są na szczuplutkie dzieci. Mojemu do dzisiaj wszystkie spodnie z tyłka się zsuwają. W mojej ocenie jakość ok, ubranka nie są liche czy prześwitujące. Jedynie bluzki są koszmarne, bo rozciągają się w poprzek.
-
Jakbym była przy okazji to może się skuszę na jakiegoś bodziaka
Dziewczyny a Crater's? Znacie te ubranka? Jak z rozmiarówką - brać 56 czy 62? Zakochałam się w pajacach
O ile mnie pamięć nie myli, Ounai coś kiedyś wrzucała..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2020, 18:23
-
Ounai a te ciuszki George są dobrej jakości? Miałaś je już? Na allegro jest tego dużo i mają całkiem fajne ceny.
-
erre wrote:To_tylko_ja jest gazetka:
https://lidl.gazetki-promocyjne.net.pl/gazetka-promocyjna-lidl/04-05-2020/19796/1/Może online będą wcześniej to po kupię więcej
08.05.2020 - 24+1 - 620g
04.06.2020 - 28+0 - 1110g
02.07.2020 - 32+0 - 1800g
30.07.2020 - 36+0 - 2780g
20.08.2020 - 39+0 - 3300g
-
Krokodylica wrote:Pogoda pytanie nie do mnie ale tak, George jest dobry jakościowo.
A sorki pomyliło mi siędzięki za odpowiedź, wezmę te ubranka pod uwagę
-
Ciuchy lidlowe sa spoko. Ja nawet buty synkowi biore (bardzo niszczy
) do biegania po podworku czy na rower (takie wiecie,ze nie szkoda ze po miesiacu zniszczone) ale z gazetki z linku nic mnie nie porwało z tych bodziakow. Widac,ze wrzucają ciuszki wiosenno-letnie.wrzucili dwie strony ciuchow ciazowych
dziadowskie tshirty z krotkim rekawem i sukienki(jedną z nich mam, spoko). Lipa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2020, 19:45
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Pogoda wrote:Ounai a te ciuszki George są dobrej jakości? Miałaś je już? Na allegro jest tego dużo i mają całkiem fajne ceny.
Pogoda lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
erre wrote:Ancys, pokażesz dywan? Bo ja szukam do pokoju młodego i za taki 2x3 m majątek wszędzie chcą...
No pewnie, ba nawet pochwalę się pokojem jak będzie odmalowany i dojdą wszystkie zamówione rzeczy 😉
Ceny dywanów faktycznie kosmiczne...my zamówiliśmy taki:
https://allegro.pl/oferta/140x200-cm-dywan-luna-dla-dziecka-szary-zajaczki-9076000082
bardzo podobają mi się też dywany sznurkowe ale myślę, że taki kupię jak córa trochę podrośnie
https://allegro.pl/oferta/dywan-ze-sznurka-okragly-dla-dziewczynki-80-cm-9164912199erre lubi tę wiadomość
-
Ja córkę noszę powyżej brzucha, tak żeby na niego nie napierała ale nie jest to często bo on z tych dzieci co wszystko muszą zrobić same, no i niecałe 13 kg.
Syna to już dawno nie nosiłam, no ale to już taki mały kawaler 😜
Co do szczupłych dzieciaków i drobnych dupek, to ja uważam, że z każdej firmy galoty lecą w dół. Przy obojgu dzieciach miałam ten koszmar, bo spodnie wiązane bodajże są od rozmiaru 92, wcześniej sznureczki tylko do ozdoby.
-
Ciuszki niemowlęce z Lidla są fajne jakościowo. Niestety teraz nie mogę nic dla synka kupic bo ubrania tak jak dziewczyny pisały wcześniej nie są na szczupłe dzieci. Wszystkie spodnie które kupiłam dla synka leżą, bo nawet jakby wszystkie to zrobiłby się brzydka falbana. Koszulki są szerokie więc już darowalam sobie zakupy. Natomiast kupuje tam buty, kurtki dla syna. Także ogólnie sklep polecam bardzo jeżeli chodzi o ubranka dziecięce.
Ja teraz ogólnie mam problem z ubraniami dla syna bo ona jest szczupły i teraz jest pomiędzy rozmiarem 98 A 104 i to jest dramat jeżeli chodzi o ciuchy bo spodnie za szerokie, bluzki też... Ale taka ma mały urodę. Mąż też byk taki pajaczek w jego wieku, ja zreszta też, potem nadrobilam:D