!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaśmina wrote:Ja dziś po tym żelazie to jakiegoś powera dostałam i sprzątnęłam łazienkę, teraz leżę, odpoczywam i Was podczytuje
Ja mam dwie kociczki. Mieszkam na wsi, więc obie są wychodzące. Na razie się nie głaszczemy, chociaż obie dbają o moją kondycję i codziennie wyprowadzają mnie na spacer. Mieszkamy na piętrze i jak tylko zaszłam w ciążę oduczylismy je przychodzenia na górę. Na dzieci reagowały do niedawna tak, że uciekały gdzie pieprz rośnie. Od niedawna ku naszemu zdziwieniu pozwalają się im nosić na rękach i głaskać. Ciekawe jak zareagują na mojego bobasa.
Ogólnie jestem za zwierzętami i dziećmi w jednym domu. Ale nigdy nie zostawiłabym dziecka samego z kotem, a już na pewno nie pozwoliła kotu spać w wózku czy łóżeczku dziecka.
Ja też od wczoraj buszuje w chałupie, zmobilizowały mnie dziewczyny swoimi wpisami i robię metamorfozę córki pokoju 😁 zamówiona już kanapa i dywan, jutro zapowiedziałam mężowi, że maluje pokój i przewiesza półki...oczywiście jest przeszczęśliwy z tego powodu 😂 jak wystarczy sił to może jeszcze powystawiam rzeczy na sprzedaż.
My nie mamy zwierząt ale ustaliliśmy z dzieciakami, że może pojawi się u nas króliczek jak zamieszkamy w domu.
-
N4dzieja z tymi kosztami i sądem to popieram rady dziewczyn powyżej. Ale poza tym skoro nie masz możliwości zrobić badań prywatnie to może poszukaj innego lekarza też na NFZ. Podzwon, popytaj A nóż się uda znaleźć lepszego. Ostatecznie szpital tam jak powiesz że się źle czujesz to zrobią Ci na pewno USG ale to w dobie korona troszkę niebezpieczne.
Maluch - 14.09.2020
Starszak- 04.06.2017 -
Ata ja aktualnie mam krem bb że skin79 (ta wersja ze zwierzakami) z filtrem 50. Nie jest jakieś wow. Wcześniej używałam svr z filtrem 50. Z tego co wiem to miya ma krem bb z filtrem 30. Używam jeszcze resztkę pharmaceris 50 do twarzy ale nie bb i ma fajna konsystencję ale okazuje się że ma kiepski skład. Słyszałam że derma albo a-derma ma dobry skład i całkiem przyzwoite ceny. Ziajka bb krem ma 50 ale dla mnie była za ciemna bo bledziuch ze mnie
ata89 lubi tę wiadomość
-
Kroko dziękuję bardzo
N4dzieja współczuję sytuacji, ale tak jak dziewczyny piszą, watro zawalczyć o to aby ten gagatek również dołożył się, najłatwiej się wyprzeć a ja bym mu nosa utarła i nie odpuściła, też bym prawa ograniczyła ale skoro jego dziecko to i koszta wspólne. Można ograniczyć prawa w pewnych kwestiach, moja kuzynka po tym jak ją mąż zostawił w ciąży ograniczyła mu np. w kwestii wyjazdów, leczenia, nauczania itp. udowodniła, że "tatuś" wypierał się dziecka, kazał usnąć itd. i sędzia ograniczył mu prawa ale alimenty płaci i został obciążony kosztami.
Ja używam kremu firmy l'Amande, jest super lekki i ma b. dobry skład. W sumie teraz wymieniłam wszystkie na te ciążowe właśnie tej firmy tylko nie wiem czy dostępne są w Polsce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2020, 14:54
-
Freja nigdzie nie uciekaj na pazdziernik! Siedz z nami
Co do kremow bb to ja healthy mix lubie ale one chyba nie maa filtrowogolnie t mam wrazliwa alergiczna cere i dla mnie kupic jakis kosmetyk bez przetestowania to strata kasy a probek nie dają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2020, 15:22
Freja000 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
N4dzieja wrote:Na NFZ, niestety nie stać mnie żeby chodzić prywatnie
większość lekarzy robi więcej, ale jak widać trafiłaś na osobę, która zrobi Ci tylko te trzy.
Zmieniłabym lekarza. Sprawdź też na pacjent.gov, co Ci wpisuje - czy przypadkiem nie masz wpisane usg na każdej wizycie, bo wielu lekarzy tak robi, bo bierze sobie kasę od nfz za to.
Badania też zleca tak minimalistycznie? Ile razy do tej pory miałaś morfologię i mocz?
erre wrote:Będą promocje w Lidlu na niemowlęce od 4 maja08.05.2020 - 24+1 - 620g
04.06.2020 - 28+0 - 1110g
02.07.2020 - 32+0 - 1800g
30.07.2020 - 36+0 - 2780g
20.08.2020 - 39+0 - 3300g
-
N4dzieja łączę w bólu, moja wizyta teraz również była beznadziejna - też na NFZ. Ja co prawda miałam USG ale trwające tylko 10 sekund, żeby zobaczyć serduszko. Nie miałam USG dopochwowego, ani badania na fotelu. Następnym razem nie odpuszczę - teraz odpuściłam i bardzo żaluję. Przez to będę chodzić zdenerwowana aż do kolejnej wizyty
Dziewczyny a na połówkowym lekarz badał Was przez pochwę? Ja idę na połówkowe do innego lekarza - zastanawiam się, czy sprawdzi mi szyjkę czy będzie tylko patrzył co z dzidzią.
Pogoda, Ounai piękne brzuszkiJa dziś skończyłam 21 tygodni, jutro oficjalnie rozpoczynam 22 tydzień ciąży
Ja już na 5-10-15 nie wchodzę. Mogliby na Smyka rzucić jakąś promke, bo czaję się na kilka rzeczy
-
O proszę, w Smyku -20% na drugi (tańszy produkt)
Freja000 lubi tę wiadomość
-
Freja000 wrote:Nadzieja współczuję
Dziewczyny wrzucajcie proszę info, jeśli będą jakieś promocje na ciuszki dziecięce.
A tak w ogole to cc mam mieć na samym początku października 1-3, więc na wrzesień się nie załapię (odpukać), ale może któas z Was przenosiJest ktoś z terminem na koniec września?
Ja mam termin na 27wrzesnia.Freja000 lubi tę wiadomość
Mikołaj❤
3× aid nieudane abovo Lublin
Rok 2019 0% morfologia
InvimedWarszawa/1ivf.krotki/27lat
18.09-14pobranych-10dojrzalych/4oocyty
6 zapłodnionych-5 blastek
23.09 transfer ✊4AB 7tydz [*] 💔
Czekają ❄❄❄
10.01 transfer 4AB
5dpt kreska na teście
10dpt-472.5mIU/ml 12dpt-994mIU/ml 14dpt-1984mIU/ml17dpt6129mIU/ml 19dpt-10700mIU/ml
21dpt 0.25mm dzidzi i ❤
7.02-28dpt 0.62mm ❤
13.02- 7t4d 1.3cm😍
26.02- 9t3d 2.61cm😍 FHR 184❤
10.03-11t2d 4.13cm🥰 chłopak? 💙
MTHFR 6777C-T hetero
PAI- 1 4G homo