!!!! Wrzesień 2020 !!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bym sobie wypiła smakowego Lecha, takiego zimnego, mmmm😋 ogólnie my prawie wcale nie pijemy - latem do grupa po piwku smakowym, Ale od początku ciąży mam ochotę na taki rarytas 😁
Zauważyłam że u mnie im bliżej wizyt tym bardziej się stresuje. Zwykle przez 2 tyg jest luz a potem przez kolejne 2 już się czymś zamartwiam 😠 -
Audrey wrote:Ja bym sobie wypiła smakowego Lecha, takiego zimnego, mmmm😋 ogólnie my prawie wcale nie pijemy - latem do grupa po piwku smakowym, Ale od początku ciąży mam ochotę na taki rarytas 😁
Zauważyłam że u mnie im bliżej wizyt tym bardziej się stresuje. Zwykle przez 2 tyg jest luz a potem przez kolejne 2 już się czymś zamartwiam 😠
Jest dużo Lechów free smakowych to śmiało piju mnie się chłodzi w lodówce na sobotni wieczór 😂
W ogóle kiedyś spróbowałam wina bezalkoholowego i powiem Wam, że całkiem nieźle, faktycznie smakowało jak winoancys85 lubi tę wiadomość
-
Ja heparynę biorę od początku i lekarz zaznaczył, że będę ją brać do końca. Na moje pytanie czy mogę później wbijać w uda, odpowiedział, że lepiej w brzuch
.
My mamy koło domu kawałek ogródka, gdzieś z 25m2. Mamy tam ogórki, buraczki, fasolkę szparagowa, sałatę, rzodkiewkę, szczypiorek, koper.. i coś tam jeszcze. Ale to raczej zajęcie teściowej. Moja działka to kwiatki koło domu, jak i doniczkowe oraz szklarnia z pomidorami.
My dzisiaj planujemy grilla, i Leszek też u mnie zagości 😉
Audrey co do stresu przed wizytami, u mnie jest tak samo. Przed ostatnią trochę mniej się stresowałam, bo czułam ruchy. Teraz znowu się stresuje, bo nie miałam badanej szyjkii tak w kółko coś..
-
erre wrote:Ja nie znoszę smakowych piw, za to lubimy z mężem craftowe. Teraz to tylko bezalkoholowe, ale nadal bezsmakowe
Ja uwielbiam Belgijskie piwa, ale one mają zazwyczaj min. 8% 😁 moja siostra aktualnie jest w Holandii i miała mi przywieźć Leffe 0%, ale kurde wirus wszystko pokrzyżował i nie może przyjechać do Polskinie to żeby mi na piwie zależało bardziej niż na siostrze
erre lubi tę wiadomość
-
Ja przed ciążą bardzo lubiłam zwykłe piwo. Ale teraz nawet nie mam na nie ochoty..
Wina też nie lubiłam, ale zdarzyło mi się już w ciąży wypić bezalkoholowe, w styczniu na urodzinach chrześnicy. Fajny zamiennik, o ile ktoś lubi.
-
Leeila26 wrote:Ja przed ciążą bardzo lubiłam zwykłe piwo. Ale teraz nawet nie mam na nie ochoty..
Wina też nie lubiłam, ale zdarzyło mi się już w ciąży wypić bezalkoholowe, w styczniu na urodzinach chrześnicy. Fajny zamiennik, o ile ktoś lubi.
za to czasami na Pepsi najdzie mnie niezła ochota.
Ja wgl już zapomnialam jak smakuje porządny alkoholnajpierw ciaza potem 1.5 roku karmienia piersią teraz znowu ciąża i zobaczymy co dalej :p
Dziewczyny też już macie takie duże brzuszki? Ja jestem dość niska ale brzuszek jest większy niż w 1 ciąży o tym czasie02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Ja wolę wino 😁 ale jak jest ciepło i mam ochotę na piwo to piję i w zależności od humoru smakowe albo z goryczką.
Dobrze że teraz taki wybór bezalkoholowych...
Dla rozkręcenia laktacji położne polecają picie klasycznego piwa karmi.
Pogoda muszę się rozejrzeć za winem bezalkoholowym skoro polecasz. -
ancys85 wrote:Ja wolę wino 😁 ale jak jest ciepło i mam ochotę na piwo to piję i w zależności od humoru smakowe albo z goryczką.
Dobrze że teraz taki wybór bezalkoholowych...
Dla rozkręcenia laktacji położne polecają picie klasycznego piwa karmi.
Pogoda muszę się rozejrzeć za winem bezalkoholowym skoro polecasz.
Trafiłam w Auchan, jest cały regał z winem bezalkoholowym, ale to bylo na walentynkiwidziałam jakaś strone z winami bezalkoholowymi i powyżej 50 zł dostawa 0 zl
ancys85 lubi tę wiadomość
-
Jak byłam w ciąży z synem, zachciało mi się piwa; taka zachcianka ciążowa 😜 poszliśmy do sklepu i kupiliśmy lecha free, myślałam że nie doniosę tej zielonej buteleczki do domu...wypiłam ją całą jak przekroczyłam próg domu, w czapce, szaliku i kozakach 😂😜mąż zrobił mi nawet pamiątkowe zdjęcie, bo wyglądało to komicznie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2020, 09:52
Pogoda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja totalnie zapomniałam już o alkoholu
w zasadzie nie karmię już półtorej roku ale powiem szczerze że przez ten czas nie wypilam za dużo. Teraz alkohol całkiem odrzucam, nawet piwa czy wina bezalkoholowe. Mój mąż zawsze lubilraz na jakoś czas porządnie sobie dac w gaznik. Ale miarka się przebrała zanim zaszłam w ciążę jeszcze. Jego ojciec jest alkoholikiem więc postawiłam sprawę jasno, bo nie mogę tolerować nawet wysokie raz na jakiś czas. W efekcie maz nie tknal żadnego alkoholu przed 5 miesięcy i postanowiliśmy że już tak zostanie i obydwoje się będziemy tego trzymać.
Ja wyglądam dzisiaj przez ten rumień jak jeden wielki burak. Całe policzki i nos buraczane. Dobrze z nigdzie się nie wybieram... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniołek! Myśl pozytywnie, dobrze, że ktoś to wykrył i będzie miał to pod kontrolą. Teraz musisz się bardzo oszczędzać. Łożysko jest centralnie przodujące? Od kiedy masz iść do szpitala?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2020, 10:59
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny